Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Kris, imi pare tare rau pt Vladut al Simonei. Te rog sa-i transmiti incurajarile noastre daca mai ai ocazia sa o suni. Ca si Tomasa, inclin s acred ca o fi luat vreun microb din spital care i-a agravat starea.
Bravo Tomasa, mi se pare ca ati ridicat f repede casa (in cateva luni, nu?). Poti sa-mi spui cat v-a costat, eventual pe PM? Abia astept sa vad pozele. Ar fi super sa facem party la tine la anul de Craciun.
Merci, Shobo! Pe cand vesti similare si de la tine?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Shobo si eu pot ajunge la 16.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, m-am intristat tare cand am citit de Vladut al Simonei...imi pare tare rau ca trec prin momentele astea, e tare greu...Sanatate multa Simo tie si puiului! Kris, sa-i transmiti din partea noastra, te rog!

Livianaaaa, felicitari! Ce ma bucur pt. voi! E super ca aveti fetita!

La multi ani Alexandru! Mai, mi s-a zbarlit pielea...2 ani! ce repede au trecut! Incep sarbatoritii!!

Gabi.i, la teatrul Ion Creanga aveam bilet azi, dar daca Vlad e cu branula in manuta, unde sa ma duc cu el asa? o sa o lasam pe alta data. Pe mine ma intereseaza terenul tau din Frumusani. Imi dai mai multe detalii? Cati mp, pret... Mersi mult!

Adita, felicitari si voua pt. fetita! Mai ai putin! Imi pare rau ca ati dat-o in varicela, bine ca a fost o forma usoara. Multi pupici la nazdravani!

Tomasa, ce super, e destul de mare casuta! Si pe mine ma intereseaza cam cat v-a costat, daca poti sa ne spui. Noi vrem sa cumparam anul asta teren.

Azi vorbesc si eu cu socrella sa vina sa stea cu Vlad si nu cred ca ma refuza, nu a facut-o niciodata.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Cu siguranta ca o sa-i transmit cuvintele voastre frumoase! Va multumesc in numele ei..

Bubu, nu ne-ai spus cum va mai simtiti?

Tomasa, sa stapaniti sanatosi casuta! Sa va ajute Cel de Sus, sa o continuati!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana si Adita, felicitari pentru fetite.

Eu iar sunt in net cafe, dar intr-un stres cumplit din cauza lui Rayan care e din ce in ce mai rasfatat si ma face de ras peste tot.
Am zis ca fiind hiper activ ar cam trebui sa il dau la gradi mai devreme.

Sa vedem.
Eu sunt tare nehotarata in legatura cu tot si asta ma termina psihic, ca nu pot lua o data o hotarare de care sa nu imi fie frica.

Sanatate lui Vladut care am inteles ca e bolnav, si de altfel sanatate tuturo celor bolnavi.
´Vai ce nevoie aveam de mama ca sa ies si eu singura in oras, sa am si eu liniste. E groaznic sa ies cu Rayan. In orice magazin intru face prostii, se da jos, nu asculta, tipa.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, nu poate veni si ea acolo?
cum v-ati descurcat cu hainele groase?

mai ai nr mobil?

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Crinuta, nu-ti poti dori decat rabdare! Trebuie o data sa te hotarasti , cumva..
Intr-adevar, acum e o perioada destul de grea , daca nu ai pe nimeni.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

In primul rand, "la multi ani fericiti" primului nascut din grupul nostru, Alexandru.
SI tot in primul rand, multa sanatate micilor bolnaviori.
Si tot in primul rand, felicitari ptrLiviana si Adita pentru fetitele din burtici . Ce bine ar fii sa se confirme treaba cu "perechile" in grupa noastra si mai tarziu....
Tomasa sa dea Dumnezeu sa va mutati cat de curand in casa voastra noua care, wow, chiar ce e mare.Super, bravo voua. Aaa si voiam sa iti transmit mai demult sa iti traiasca finutul (finuta ? scuze, nu am retinut sau nu ai specificat).

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

La multi ani Alexandru, esti cel mai mare dintre pitici, sa fi sanatos si norocos!

Sanatate multa lui Vladutz

Tomasa felicitari pt rosul casai....

Mie imi convine sa incepem de la 4, caci trebuie sa ajung acasa devreme caci maine dupa amiaza sta tata cu ea si....nu prea e obisnuit. asa ca.....eu vin, dar stau putin

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, vin si eu pe la 18! Abia astept sa ne vedem, poate ajung si mai devreme!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput