Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Merci Liviana. Pagina nu se deschide, dar oricum vreau sa il vad.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La mine se deschide, dar un pic mai greu. Merita sa vizitezi acest hypermarket.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Bubu, si eu i-am luat un set cu surubelnite si alte cele, dar fara masa, insa ala e pentru Craciun.
Acum primeste mai mult dulciuri si maruntisuri.
De Craciun are si trenulet cumparat deja. I-as lua tot magazinul daca as putea.

De ce faci pauza cu cresa?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Aa, vroiam sa adaug ca desi primeste Haribo si dulciuri, nu il las decat sa guste putin, ca daca ar fi dupa el ar termina punga de Haribo in 10 minute.
Deja am facut pauza de dulciuri de cand am venit si am de gand sa ii dau cat mai rar.

I-am mai luat si fistic ca ii place mult, dar astea sunt aduse din Germania, unde erau mai ieftine decat aici.

Ah, am uitat sa spun ca i-am luat si chilotei ca am zis ca trecem pe chilotei in timpul zilei si folosim maxim 3 pampers pe zi, si asta doar cand doarme sau suntem plecati, pentru ca altfel nu se va simti ud si nu vom trece la olita pana nu se insoara ;)

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

A revenit si Mosu de la cumparaturi. Noi am am fost in Carrefour si l-am lasat pe Andrei sa-si aleaga jucariile si si-a ales un trailer mare cu doua etaje si cu patru masini incarcatura si un set de 6 masini, diferite modele. Dulciuri Kinder si fructe i-a luat mami inainte cand a luat cadouri pentru restul familiei.

Si Andrei are un robotel de la VTech cu surubelnite, ciocan, fierastrau, cheie, etc, iar pe masa de lucru are suruburi de diferite forme, cuie de diferite culori care se aprind cand le bate cu ciocanul, robinet de apa (pe care daca-l deschide se aude apa curgand) si are niste cartele magnetice dupa care robotelul il indruma si il invata cum sa confectioneze un scaun, un tablou, o biblioteca, o fantana, etc. Andrei il adora cu toate ca nu stie ce trebuie sa faca si nici nu intelege ce ii spune (vb in engleza) insa ce-i place sa-i faca cel mai mult este sa-i invarta urechile, la care robotul chicoteste fiindca "se gadila" si sa-i invarta nasul iar acesta "stranuta" si isi cere scuze.

Ce m-a mirat astazi, cand m-am dus sa-l iau de la cresa am descoperit ca Mos Nicolae l-a vizitat si acolo. A primit un cadou consistent cu o punga de CiniMinnis, o cutie de compot de ananas, o cutie de suc de piersici, un iaurt cu fructe de la Danone si banane, portocale si mandarine. Sincer nu ma asteptam mai ales ca noi, parintii, nu am contribuit cu nimic. A fost o surpriza placuta. Tot astazi au impodobit si bradul.

Va .

Oana 30+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Amaya, robotelul acela e din Usa sau din Ro?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, pe cutie zice 18+, deci e ok. Cu Vlad o sa stea la inceput soacra apoi socrul, isi iau pe rand cate o luna de concediu, intre timp o sa gasim o femeie.

Crinuta, e in Titan, mi-a placut tare mult. Pai cu cresa ne-am lecuit dupa ce am tras cu raceala, branula, febra 40 si spital de mi s-a luat de tot....asa ca facem pauza pana la primavara.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

LMA sotului meu (il cheama si Nicolae) si tuturor Nicoletelor / Nicolai-lor!!!

nush ce are la mine ca nu imi apar emoticoanele si scriu fara ele de lene sa mai merg sa fac click pe lista si sa aleg de acolo...

deci e intalnire joi??? eu nu pooot, ca mergem la teatru exact maine seara. ce rau imi pare!... asta e, alta data.

Liviana, ti-am rasp eu la legislative, la voi dc aveti sindicat e si mai bine, se aplica tot din CCM la NN.

fetelor, parca deja simt sarbatorile in aer, m-a cuprins asa o atmosfera de bine si liniste, caracteristica ac perioade. :)

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Shobo, merci am vazut si am raspuns.
Sa stii ca fetele au deschis capitol nou.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput