Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Tomasa,
Irina refuza cam orice mancare de regim insa stiu ca pana la urma de foame va manca. Din pacate nu am cum sa ajung pana in 14, daca vrei ne intalnim in oras? As putea incerca sa ajung in romana sau unde ti-e tie mai usor. Sau lasam pe maine.

Va multumesc tuturor pentru urarile de sanatate. Adevarul e ca nimic nu merge cand copilul e bolnav.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Liviana ma bucur tare mult sa aud ca sunteti fericiti .Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sa fiti asa fericiti tot timpul.Mi-ai amintit de sotul meu dupa ecografia in care am aflat ca al doilea copil va fi baiat.Cand a iesit de la eco pur si simplu plutea de fericire .
Adita i-mi pare tare rau ca a-ti trecut prin experiente neplacute.Stiu cat este de greu cu carantina ca si ai mei au facut varicela prin martie unul dupa altul.

Yupiii incep aniversarileeee...
La multi ani Alexandru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Felicitari pt fetite Liviana si Adita! Sa aveti o sarcina usoara si bebe sanatosi.

Ma bucur enorm pt voi! Cam peste un an vom proiecta si noi bb2.

Adita , imi pare rau ca experientele tale neplacute inca nu s-au incheiat! Sanatate multa la puiuti!

Anda, pupici Irinucai Sanatate!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Vin o veste, neplacuta ..tocmai m-a sunat Simona sa-mi spuna ca Vladutz nu e bine..marti seara a varsat tot ce a mancat pe zi, ieri a avut scaune moi..iar astazi are febra.. Refuza cam orice mancare...abia mai bea ceiut..sta cu perfuzii...

Totusi nu inteleg..era atat de vioi si bine dispus cand am vorbit marti pe zi! Asistenta sefa, recomandata, o ajuta f mult..Asta ma bucura mult..E o persoana influenta pe acolo..
La plamani..inca nu s-a vindecat ceea ce avea..dar sa nu ma intrebati ce anume...nu prea am insistat asupra diagnosticului. Spera sa vine in week acasa..dar nu stie sigur..Era tare
Posibil sa o pasca o enteroviroza..

Si din partea ei vin cu FELICITARI PT. PRIMUL SARBATORIT DIN GRUP.
ALEXANDRU " LA MULTI ANI!" scumpul nostru!

si va tin la curent.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor, chiar ca la noi in gasca sunt numai perechi!!! Ce misto s-a nimerit! Oricum cea mai tare e Adita, cu 2 perechi, ea chiar ca ar trebui sa breveteze metoda!!! Ar fi tare sa ne iasa figura asta tuturor celor care planuim bb2.
Liviana, casa am ridicat-o deja si i-am pus acoperis, deci am terminat-o la rosu, merci de intrebare. Camere avem jos un living, un dormitor, o bucatrie si o baie, sus trei dormitoare un birou si doua bai, plus mansarda pe care nu o compartimentam, cel putin nu deocamdata. Spatiu e mai mult decat suficient, nu stiu insa din ce bani o vom finisa anul viitor ca suntem la capatul resurselor.... Dar daca reusim facem la noi petrecerea de Craciun de anul viitor. Hai ca pun poze cand ajung acasa.
Gabi, cat din teren te gandesti sa vinzi si mai ales cu cat se vinde in zona? Pe unde e Frumusaniul, spre ce iesire din Bucuresti?

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Kris...ce vesti triste! Off, biata Simona si mai ales bietul Vladut....O fi luat ceva de prin spital, ca asa se intampla, te internezi cu una si te intorci cu trei. Spune-i din partea noastra ca ne gandim mult la ei si le tinem pumnii sa scape repede-repede de acolo.
Anda, sanatate multa Irinucai! Poate incerci si Enteroseptinul recomandat cu atata caldura de Amaya. Se gaseste la plafar si sunt convinsa ca ii va face bine copilei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

am aranjat si vine mama 2 ore maine si deci pot veni si eu. pt ca n-are rost sa ma duc ac si apoi iar in centru, am sa vin direct acolo de la birou (eu vin din Balotesti) si ajung pe la 16.. e oare prea devreme? Patricia ora de intalnire era 17? dc ajung mai devreme e o pb? in rest stiu: Pizza HUT Romana. tks

LMA lui ALEXANDRU!!! azi face 2 anisori, wooow!! nu-mi vine sa cred..

felicitari fetelor, Liviana si Adita care au aflat ca vor avea fetite dupa baietei - f frumos!

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

offf, saracul Vladutz, imi inchipui sum ii e Simonei sa-l vada asa... Doamne ajuta sa se termine cu bine!!!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Shobo, daca vrei vin eu pe la 16. Macar sa stam impreuna...Sincera sa fiu mie imi convine mai devreme ca nu pot sta pana tarziu. Ce bine imi pare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kris, imi pare rau. Te rog sa ii transmitit ca ne gindim la ei!

Tomasa, felicitari pentru casa .Pe unde e?

Shobo, eu am zis 17-17.30 in functie de programul meu, caci nu pot ajunge mai repede. daca sint fete care vor sa ajunga mai repede nu e nici o problema, doar sa ziceti in timp util maine cind e sa fac rezervarea.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput