Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 15
Alex2 spune:
Buna mamicutelor!
Aveti un spor la scris ca eu nici sa tin ritmul la citit nu apuc.
Intru si eu cu o mare dilema. Spuneti-mi va rog, voi ati renuntat la "bibe"? Avem acasa o colectie de canite, chiar saptamana asta am mai dat 800 de mii pe doua canite in sperata ca ne vom dezvata. Insa in afara de a fi marait, a refuza lapticul cu canita si a sfarsi prin a suge suzeta copilului unei prietene de familie cu care se mai joaca nu am rezolvat nimic. Intr-un final ne-am intors la "bibe". Am citit ca spre 2 ani e bine sa se renunte ca afecteaza si maselutele, etc.
Voi ati renuntat la biberon? Si daca da, spuneti-mi va rog cum.
Multumesc!
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
crinuta spune:
Alex, noi folosim biberon doar la laptele de dimineata, si sincer, ar fi cazul sa scapam de el.
Din canita din aceea speciala nu a baut niciodata.
Ma gandesc ca din moment ce bea fara probleme din sticla, pahar sau cu paiul orice alt lichid ( apa, suc), ar fi cazul sa bea si laptele la fel.
Acum vreo 2 luni parca am incercat sa ii dau laptele din cana si a refuzat, asa ca am considerat ca inca nu e pregatit, ca asociaza laptele cu biberonul, si atunci am zis ok, important este sa isi bea laptele.
Ai incercat sa ii dai direct din cana normala? Isi bea doar laptele din biberon, sau si apa sau alte lichide?
La multi ani Alexandru ( cu intarziere)!!! Bellamia, daca citesti, poate ne dai un semn.
Alipiticot, ma bucur ca operatia a trecut cu bine, si sa speram ca nu vor fi si alte probleme.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Alex2 spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Isi bea doar laptele din biberon, sau si apa sau alte lichide?
As crede mai repede ca inca simte nevoia de supt. Bea si apa si suc tot din biberon. Nici macar din canita fara supapa nu tine ritmul, se uda tot.
Alexandru
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
gabi.i spune:
Ana Maria de strabism asa stiam si eu ca nu se diagnosticheaza decat dupa trei ani ,suflu sistolic mie mi-a zis ca are pe la 6-7 luni dupa care m-am dus la Medicover si cei de acolo au zis ca astea-s prosti,iar cu platfusul am si eu un ghimpe pana ajung la ortoped
(cel mai sigur anul viitor).
Simona daca nu ai facut-o deja eu zic sa-I pui neaaparat supozitor cu glicerina este cam mult de duminica pana astazi.
Bubu ma bucur sa aud vesti bune despre Vladut.Incerc sa iau legatura cu tine, cum gasesc putin timp liber in cursul zilei.
Crinuta bine a-ti venit in Ro.Eu cred ca toti copii au o anumita doza de incapatanare pana la urma au si ei personalitatea lor. Cat priveste dinti eu cred ca lui Iustin i-au iesit toti chiar nu m-am mai uitat in ultimul timp.
Shobo succes cu tortul sa i-ti iasa bun bun .Deci sambata iarasi abateri…:)
Alex ai incercat canitele acelea cu pai si supapa din care poate bea si in pozitia culcat?
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Alex2quote:
Originally posted by crinuta
Isi bea doar laptele din biberon, sau si apa sau alte lichide?
As crede mai repede ca inca simte nevoia de supt. Bea si apa si suc tot din biberon. Nici macar din canita fara supapa nu tine ritmul, se uda tot.
Alexandru
Inseamna ca inca nu e pregatit si nu are sens sa fortezi. Mai lasa-l putin, sau incearca sa il faci sa bea cu paiul. E destul de fun pentru copii, cel putin Rayan e fan pai.
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
Buna dimineata. Nu e nimeni la cafea?
Hai ca eu pic de somn, beau cafeaua si ma culc la loc.
Crinuta si Rayan
Witchie spune:
Eu sunt la cafea si la ceaiuri:)
Doamnelor, va multumesc frumos pentru gandurile bune si pentru randurile de suport. Nu sunt deprimata absolut deloc, sau daca exista vreun bob de depresie in creieras e camuflat foarte bine.
Ii povesteam maggai ieri ca de cand am aflat ca am probleme am hotarat sa ma iubesc mai mult si chiar imi iese.
Am slabit 12 kile! aviz amatoarelor de nutritionist meserias. Am schimbat programul bonei, vine de la 9 la 6 si asa am timp de una alta, in fiecare zi cate putin...
Faptul ca incap in haine de acum multi ani imi da o stare foarte buna! Merg la masaj, la manichiura, la cosmetica, am mare mare grija de mine si asta se reflecta in felul in care ceilalti ma privesc. Toata lumea imi spune ca arat foarte bine. E adevarat ca aproape zilnic, dimineata iau si un magne b6 care imi da aaaaaripi:)
Uneori imi e foame (n-am voie sa mananc dupa ora 19) si visez la trufe de ciocolata de la cofetaria de langa magazinul Adam:) dar in rest sunt ok si nu iau nimic in tragic. Mi s-a explicat foarte clar ca nu trebuie sa ma consider un om bolnav, am pur si simplu o deficienta de hormoni naturali pe care o suplimentez cu unul sintetic. Sigur, e neplacut sa stii ca nu mai ai voie al doilea bb, legitimul a zis ca el nu vrea sa adopte desi pe mine m-ar fi batut gandul. Sunt fericita ca Irina e bine in general si ca e frumoasa si creste si pare sanatoasa si desteapta. Restul sunt detalii.
Acum ma apuc de lucru! Ne vedem la Simona daca se mai tine petrecerea.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana
sirimie spune:
Neata!
Sigur ca se mai tine petrecerea! Ma bucur mult ca veniti!
Ma gindisem daca puteti sa aduceti gustari (inclusiv pentru copii), dar putine, ca se vor aduna din toate partile.
Vladut e bine, a facut ieri kk normal, si cere de mincare. Maninca si multe sticks-uri..
Sint la servici si am foarte multa treaba.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
ana maria spune:
GabiI unde ai fost la Medicover? Cu suflu sistolic a fost diagnosticat si sotul meu in copilarie si acum nimeni nu ii mai zice ca ar avea ceva. Acum imi dau seama ca de fapt i-am facut o ecografie foarte complexa si parca i s-a vazut si inima atunci. tre sa caut pe acasa. Ca nu mai stiu la cate i-am facut....
La multi ani!!! Andreiutilor si Andreelor!!!
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
ana maria spune:
Shobo hai sa nu dramatizam. Asta imi spun mai ales mie care am aceasta tendinta. Doctorita a si zis ca nu e nimic in neregula ca e un suflu functional care apare adesea fara nici o problema. Si ca daca vrem noi putem merge sa facem un eco. EU am o stare destul de nasoala apropo de boli intrucat soacra mea e foarte rau bolnava si ma ingrozeste orice asociere. Iar cu platfusul mi se pare o idee buna sa-i fac talonete, nu au ce sa-i strice.
Tomasa eu n-am reusit sa-ti vad casa dar te felicit pentru ca stiu ce inseamna sa ai un astfel de demers...Si noi avem un teren dar deocamdata nu prea sunt utilitati acolo dar visam si noi la o casuta in viitor.
Anda imi place ca esti asa de tonica si ca ai rezultate bune!!! Si arati foarte bine, asta pentru fetele care nu te-au vazut de curand..
Inca o data felicitari pentru rezultate!!
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!