Ai nostri, ca brazii! ian-feb2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ubi, esti o scumpa, ti-am mai spus? multumesc frumos, sa dea Dumnezeu la toata lumea.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Aveti cumva idee care e cel mai eficient si rapid tratament impotriva mucilor??? E deja a 5-a zi in care are....as cam vrea sa-l scap de ei.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Irina, mucii trec numai o data cu raceala. Da-i vitamina C zilnic si tratamentul recomandat. Tu cum te mai simti? Iti multumesc pentru PM, daca o sa fim in Bucuresti venim sigur sigur.

Si eu cred ca mai bine fiecare cumpara jucarii pentru copilul lui, nu cred sa se certe si important e cu ce jucarie pleaca acasa . Dar daca vreti putem cumpara si jucarii simbolice, dar astept propuneri pentru ca nu imi vine nimic in minte.
Socrul meu a spus ca poate sa o faca pe Mos Craciun, daca nu se razgindeste atunci avem si Mos Craciun.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Am gasit asta: tirg de carte pentru copii saptamina viitoare:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89149

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

BDana multumim pentru site am descarcat si eu cateva povesti.
Bubu nu am primit nimic de la tine.Adresa mea este stroengr@yahoo.com cu ID stroengr.
Liviana eu as veni la Balonul copiilor intr-un weekend, sa vedem daca mai sunt si alte amatoare.
Simona bine a-ti venit acasa si insanatosire cat mai grabnica lui Andrei cat despre mancare pe masura ce i-si va reveni ii va reveni sigur si pofta de mancare.
As veni si eu la petrecerea de Craciun sa vad cum ma organizez sa nu am altceva de facut atunci .
Multumim de vestea despre Targul de carte .Noi mergem sambata pe la pranz .Mai vine cineva?
Tomasa insanatosire grabnica. Si eu am fost racita zilele trecute si am ramas cu o raguseala de care nu stiu cum sa scap.Pe mine m-a ajutat f mult siropul de catina.
Am vazut si casuta.Foatre frumoasa.Sa va ajute Dumnezeu sa o terminate cat mai repede.
Pentr muci eu le dau ambroxol si folosesc de 2-3 ori pe zi pompita pt nas.
Anda i-mi pare tare rau pentru interdictia la bb2 chiar daca nu i-ti doresti neaaparat i-mi inchipui ca este greu sa traiesti cu restrictia asta.
Lavinia ma bucur sa aud ca Natalia se acomodeaza la cresa. Mult success in continuare .
Ubi faina povestioara cu “pete” noi avem un desen animat “Barbie si frumoasa croitoreasa “ si Iustin cere si el toata ziua “coteasa”.
Danielai macar ai scapat de o grija -sti ce i-si doreste copilul de la Mos .Eu sunt intr-o mare dilema .Ai mei vor toate jucariile din magazine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Noi am fost ieri la doctor. Victor a fost racit acum o luna si de vreo doua saptamani a inceput sa tuseasca din cand in cand (mai ales cand se trezeste). Fusesem si la dcotorita lui la care mergem in mod obisnuit si mi-a zis ca nu e nimic dar am zis sa mai mergem si la altcineva. Mi-a recomandat o colega o doctorita de spital care are si consultatii la un cabinet privat. Apropo de tuse mi-a zis ca nu e nimic grav si mi-a dat acelasi tratament ca si doforita noastra.

Dar l-a controlat timp de 40 de minute. L-a dezbracat in pielea goala si l-a luat la puricat. Bineinteles ca i-a gasit si niste "probleme". Mi-a zis ca are strabism (ceea ce nu este adevarat intrucat am mers la oftalmolog, acelasi pe care il recomanda si ea, si oftlamologul ne-a zis ca e ok, ca e normal sa-i mai fuga cate un ochi pana pe la 3 ani), ca are platfus si ca peste cateva luni sa incepem gimnastica medicala pentru spate ca de la platfus se deformeaza coloana.. samd (la clinica unde am fost e si sala de gimnastica). AAaa... era sa uit de inima, cica are un suflu sistolic, si ca e mai mult ca sigur functional si nu e nici o problema, dar ar fi bine totusi sa-i facem o ecografie cardiaca. Eu ma cam indoiesc de chestia cu problema la inima intrucat in primavara l-am operat si a fost super investigat in spital inainte de anestezia generala. dar va dati seama ca mi-a bagat morcovu'. Oricum tre sa mai intrebam si alt medic ca pe mine nu m-a convins. Eu mersesem doar sa-l asculte la plamani....

Multa sanatate copilasilor bolnaviori si putere mamicilor ingrijorate!!

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Tomasa, pt muci e eficient Colargol, se prepara in Farmacie, dar e super-super naspa si ca gust si ca aspect (e maro si pateaza).
Gabi si noi suntem fani desenul ala, dar la noi se numeste Serafina, dupa pisicuta...Intr-adevar, e f hotarata, Barbie vrea si nimic altceva, ce sa regandesc toata strategia de cadouri ca e jale...
Simona, multumim pt info cu targul de carte, caci Barbie e una, dar la o carte - doua nu renunt oricum. Cum se simte Vladut?

Ana Maria, sa stii ca doctorita mea a zis ca in nu stiu ce proceduri ale lor scrie ca la 2 ani doctorii ar trebui sa recomande control oftalmologic si ecografie cardiaca si ca daca vreau sa le fac...ar fi bine, desi ea n-a observat nimic in neregula. Mie imi suna ca tipa la care ai fost se "ghideaza" dupa asta...Ah iar la 1 an era control ortopedic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Pt. fetele interesate de ordonanta maternitate. Din cate am citit eu in noua ordonanta de urgennta nr.148 din 3 noiembrie 2005 nu scrie nimic despre programul redus, dar nu scrie nimic nici despre faptul ca s-ar abroga, ceea ce inseamna ca se ia in considerare prevederea din ordonanta de urgenta nr. 96 din 14 octombrie 2003.

Anda, si eu sufar de o boala autoimuna, din fericire localizata la nivelul pielii (pe un picior) - se cheama sclerodermie.
Din ce m-am interesat eu inainte sa-l am pe Bogdan, mi s-a spus ca daca boala e stabilizata, nu ar trebui sa apara nici un fel de problema. In cazul meu, o problema care ar fi putut aparea era sa respinga corpul sarcina, vazand-o ca pe o chestie "dusmana".
Dar, cazul meu e fericit, si chiar nu am avut nici un fel de problema pe parcursul sarcinii si nici dupa.
Si eu te sfatuiesc sa intrebi mai multi medici, nu se stie niciodata.
Multa, multa sanatate iti doresc si sper sa nu fi deprimata (ca ma stiu pe mine intr-o perioada, dupa ce am aflat).

In rest Bogdan e bine, i-a iesit un canin fara sa stim cand, nu a dat nici un semn. Asa ca acum avem 13 bucati de dinti.
Mananca bine, e vesel, doarme toata noaptea , ne bucuram de el in fiecare zi.

Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Poze_1
Poze_2

Mergi la inceput

Liviana, Ubi, Gabi, Bubu Multumesc tuturor pentru urari
Cristina

Daniela, multumim de intrebare.

Vladut si-a revenit, deja a inceput sa se catere pe canapea si pe scaune si tipa si alearga prin casa. Azi dimineata m-a surprins ca a cerut sa ii dau banana, el care refuza regeste banana de obicei. Si nu numai a cerut dar a si mincat mai mult de jumatate din ea.

Problema mea acum este ca nu a facut kk (deloc, de nici un fel) de duminica... Cu ce sa incep sa nu mai manince de regim? Si cind pot sa introduc laptele? (acum ii mai dau doar ecoflorina, cit timp trebuie sa ii dau asta?)

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Simona, poate resesti cu un supozitor cu glicerina, ca asa ce sa-i dai (pere,prune...nu prea e cazul deocamdata). O ligurita de miere poate ...

Mergi la inceput