Bucurii de sept - oct 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 16
danidani74 spune:
quote:
Originally posted by inni
Dani..downloadeaz-o si trimite-o pe milul comun si de acolo pune-o pe prima pagina la "povestile nasterilor..de dinainte si ce urmeaza".
Chiar nu merge cu copy paste ca eu stiu ca am pus un regim de slabit pe forum acum mult timp si era tot in word si a mers.Ia mai incearca..
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
Multam. O sa incerc,probabil maine ca azi deja sunt obosita si ceasul e doar 15.00(la mine).
Emma
Dana mamica de Emma 5-11-2006
itzy-bitzy spune:
Gripo stai linistita...fac si ei cum pot... ca deh sunt barbati , mai neindemanatici, mai fara instincte materne...dar si ei ii iubesc la nebunie. Esti tu obosita si de aia ti se pune pata pe el. Eu sunt sigura ca ar face si mai mult...dar bb inca sunt miiici, lasa ca mai incolo...ia sa vezi tu ...numai baiatu lu' tata va fi...plimbari in parc, joaca...
si eu ma bucur de un ajutor deplin din partea sotului...o adoarme, sta cu ea, o spalam impreuna...numai de mancare nu ii da ca deh ...nu are tzitzi
Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
gripo spune:
ITZY, de data asta chiar nu mi s-a pus pata, eram curioasa sa fac o comparatie, si ai dreptate, stiam si eu si ma gandisem deja, ca astia sunt anii de aur pentru mine, ca dupa aia...pescuit cu ta-su, mers cu masina, si altele, barbatesti, de!
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
mexxa spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
heiii mamici
vad ca deja vb de craciun si cadouri...abia asteptam si noi. Daca nu ma insel intre 6-8 dec. este Expozitie pt bebelusi la Romexpo asa ca sa profitam
Flory fff frumoasa povestea...a noastra e legata de Anul NOu. Tre sa ma mobilizez sa v-o scriu si eu.
INTREBARE
Bubulinei noastre, pe o suprafata cat o moneda de 5000 lei i s-a uscat pielea capului spre crestet asa...si parca sunt niste cojite cand o pieptan. Nu e de la neclatit bine...de vreo sapt am vazut...am dat cu ulei de masline, si vit A si E dar vad ca tot mai e un pic. Bebeiilor vostrii li s-a uscat asa scalpul? Cu ce ati remediat.
Pupici si mersi pt raspuns
Itzy-Bitzy
POZE CU PAPUSICA
Asa am patit si eu avea tot capul coajaa si medicu mia zis sa schimb produsul cu care il spal..eu foloseam 2&1 sampon+pt spalarea corpului...insa acum folosesc pt capusor KLORANE cu musetel...si i-au disparut de tot.
Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
itzy-bitzy spune:
Gripo ...pai vezi? Asadar avantaj noiiii
Mexxa sa stii ca eu de la inceput numai produse Klorane bebe am folosit (sampon cu gel pt corp, crema pt fundulet, sapun ultra-gras) si intr-adevar sunt nemaipoment de bune. Dar nu tine de produsele cosmetice...stiam si eu ca asa fac cam toti bebeii...asa cum fac si dupa urechiushe ca purcelusii si tb spalati bine...insa voiam sa stiu ce remedii ati mai avut voi
Itzy-Bitzy
POZE CU PAPUSICA
mexxa spune:
gripo stai mama linistita ca asa e si la mine...
Cand am fost sa depun actele pt alocatie ma sunat din 15 in 15 minute...stresant.
Si cea mai stupida intrebare..."plange eu ce sa ii fac acum"?
O sa ne fie dor de momentele astea...eu ma bucur pe cat pot....chiar daca ma mai enervez cate o data. dar imi trece repede.
Ce repede crestem...
mexxa spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Gripo ...pai vezi? Asadar avantaj noiiii
Mexxa sa stii ca eu de la inceput numai produse Klorane bebe am folosit (sampon, crema pt fundulet, sapun ultra-gras) si intr-adevar sunt nemaipoment de bune. Dar nu tine de produsele cosmetice...stiam si eu ca asa fac cam toti bebeii...asa cum fac si dupa urechiushe ca purcelusii si tb spalati bine...insa voiam sa stiu ce remedii ati mai avut voi
Itzy-Bitzy
POZE CU PAPUSICA
Este normal sa faca...dar nu coaja exagerat....asa cum a a avut al meu..ii era uscat capusorul.
Pediatra mi-a zis ca produsele astea 2&1 contin mai mult sapun.
Produsele KLORANE...sincer excelente...merita banii.
Ce repede crestem...
katia spune:
Iacata-ma-s cu sinteza
Itzy, eu beau ceaiuri inca de cand eram in spital, galactogil de 2 saptamani (ca m-a si ars la buzunar) si in conditiile astea scade lapticu si pace. Ai tratat bine problemuta gogosicei tale! O sa treaca.
Pufy, am fost de dimineata la vaccin si a si cantarit-o (desi eu stiam cat are) – fix 5150g si 57 cm (nascuta cu 3300 – ca si asta e important). Trai bun vad ca ai....da’ si cand or creste flacaii!
Putzuruca, vezi ca cei de la banca iti reinnoiesc din oficiu cardul, fara sa le ceri tu, de fapt tre’ sa-i anunti cu doua luni inainte de expirare daca nu vrei sa-l mai prelungeasca. Asa ca, in jurul datei de expirare te duci si-l iei gata facut!
Mirabela, super faza cu suzeta!
Lakioana, Katia mea plange cu lacrimi de pe la o saptamana. Cred ca depinde de copil.
Floricika, am trecut cu privirea prin povestea ta....pare tare interesant.....las la desert!
Beatrix, superb puiu tau! Chiar ca parca e mai maricel!
Alessia raportez: aseara m-am invrednicit sa incep sa-i fac Katiei paginuta si n-am mai avut timp de postat dar am citit. Azi dimineata facut vaccin. A urlat copilu’ meu cu lacrimi de crocodil. Acum doarme si scanceste prin somn. O sa fie taaaaaaare sensibila la durere – nu ca ma-sa
Eloise, am vazut pozicile cu ‘karate kid’. Katia este absolut incantata cand se joaca cu nasul lu’ taica-su’
Gripo, tati de obicei sta cu fii-sa cand vine de la servici. Uneori ramane sa o adoarma si eu mabag in pat inaintea lui, cel mai des insa tot eu o adorm dar el e oricum treaz. Ma enerveaza ca daca incepe sa planga nu vrea sa mi-o dea mie sa o linistesc. Scuze ca n-am mai ajuns azi cu cantaru' da cu copilu' asta plangacios am uitat
Gety nu pomeni de camasi ca eu am alergie cand aud.......eu calc aproape in fiecare dimineata (am mai scapat in ultima vreme ca a renuntat la costum putin)
Nicol am vazut poze......mama denaturata.....
Silvia si puiul meu drag Katia (25 septembrie 2006)
Pozici cu noi
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
laliq spune:
,
Sandra, la multi ani! Sa fii fericita si iubita!
Rares, Vlad sa cresteti mari si sanatosi!
Dori am vazut pozele cu Raducu, e tare dragalas. Iar sotul e chiar haios ... sa ne arati si noua poza cu el "imbracat" in kdou. Ce frumos s-a gandit el, si nici nu-l costa mult cadoul!
Si eu sunt in pana de idei cu cadourile. Parca vad ca ma prinde ajunul umbland prin magazine ca disperata si pana la urma iar iau ce gasesc si nu ce mi-ar placea...
Putzuruca, e scumpica foc Deea in salopeta rosie. Cand creste mare o sa o rugam sa-l treaca si pe Matei in carnetelul ei de dans :o)
Beatrix e foarte simpatic Eric si imi plac mult albumele voastre. Cum se numeste programul in care le-ati editat pe cele alb-negru?
Larisa
cu darul de la DD, micul Matei (26 septembrie 2006)
sa-l ajutam pe Andrei
itzy-bitzy spune:
quote:
Originally posted by mexxa
[Produsele KLORANE...sincer excelente...merita banii.[/navy][/b]
Coreect!!! dai un ban dar stai in fata
Itzy-Bitzy
POZE CU PAPUSICA