Bucurii de sept - oct 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katia spune:

La multi ani SANDRA! Sa fii fericita si sa te bucuri de puiutul tau!

La multi ani Rares si Vlad! Sa ne fiti sanatosi!

Silvia si puiul meu drag Katia (25 septembrie 2006)

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

uitasem, Floricika - foarte fumoasa povestea, la fel si globuletul de aur! Sa va aduca numai bucurii!

Itzy, si eu folosesc tot produse Klorane, dar nu sunt f. sigura ca sunt the best; desi am dat cu crema de curut pt a preveni eritemul fesier Matei are funduletul iritat.
Chiar vroiam sa va intreb, daca v-ati confruntat cu asa ceva cum ati scapat? Eu il spal pe Matei de fiecare data cand face kk (si face de vreo 5-6 ori/zi )si-l dau cu Bepanthen dar vad ca nu trece iritatia. Aseara a venit socrela cu pudra Sapromed si a zis ca ea cu asta il facea pe Mihnea acum 30 de ani si trecea in doua zile. Sa vedem ce efect o avea si la puiul meu... Oricum, daca stiti careva un remediu eficient, pls ziceti-mi-l si mie.

Larisa
cu darul de la DD, micul Matei (26 septembrie 2006)

sa-l ajutam pe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Laliq bubulina noastra facea kk pana acum o saptamana-doua...dupa fiecare masa... si ma sugea la cate 2 ore ...iti dai seama? Am mancat pampersii pe paine!! Acum numai de vreo 3-4 ori pe zi si o data sau de 2 ori pe noapte...
Nu a avut nici o iritatie. Am fol si bepanthen in primele 2 sapt..dar apoi am dat-o pe Klorane...neavand probleme...Eu zic iar ca nu tine numai de produsele cosmetice depinde si pielea fiecarui bebe si sensibilitatea acestuia dar astea Klorane eu zic ca sunt bune.

Itzy-Bitzy
cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erikuta spune:

Buna,
Eu sunt cu alaturi de voi de foarte mult timp, dar am preferat doar sa va scriu.
Va felicit pentru bebeii frumosi pe care ii credteti si pentru paginutele lor de net. Apropo poate ma invatati si pe mine cum sa-i fac si Erikai una, pt ca si noi avem o bebelina de 1 luna.
Acum am intrat sa va intreb, pt ca nimeni nu stie sa-mi spuna, ce acte imi trebuiesc pentru indemnizatia de la stat si unde trebuie depuse. Am inteles ca se mai dau niste bani si pt ca ai nascut.
Am obs ca voi deja vi le-ati depus.

Multumesc si pupici dulci la toate mamicile si bebelinii lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Fetelor, eu am dat-o pe Deea pe curuleashca cu unguent de galbenele, asa cum o dadeau asistenele in maternitate. Am dat-o doar in prima luna apoi n-am mai dat-o cu nimic. Nu a facut nici o iritatie.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Flori, frumoasa povestea globuletului vostru!!!

Katia, mercic de informatie.

Laliq, carnetelul ramane deschis, dar sa stii ca primul tango este al lui Armand.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Eritemul fesier: depinde de fiecare copil, de sensibilitatea pielii lui, nu de produsele pe care le folosim.La mine Alesio era iritat non-stop, si nu de putine ori pana la sange...i-a trecut f bine cu Cutaden(alte creme erau fara efect...si credeti-ma ca am incercat o gramada ca muream de mila lui cum era funduletul de iritat...).
Nicolas s-a iritat o singura data de cand e el si atunci i-a trecut cu crema preparata de cumnata-mea(cu vit. A, vit. E si habar nu am ce ma contine)...crema care n-a avut efect la Alesio....

Flory superba poveste voastra!Eu nu am gasit-o pe anterioara....dar nu vrei sa faci un mix intre ele si s-o pui si tu impreuna cu restul povestilor in Yahoo(sau sa-mi zici si mie unde o gasesc pe prima sa o citesc si eu...pleaseeee)?

Itzy al meu mormoloc a avut fff multe cruste pe pielea capului....au trecut cu vaselina salicilata.Acum e curat.
Super poza cu pitica adormita la tine pe umar!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Flory, am citit povestea, foarte frumos, romantic, dar putin,.....scurt. Bai fetelor mie imi plac romanele Scrieti si voi mai amanuntit, mai mult. Eu cel putin citesc cu mare placere povestile despre cum au venit pe lume bebeii.

Silvia si puiul meu drag Katia (25 septembrie 2006)

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

KATIA- KATIA o tine mai mult la ea, nu ca maica-sa care e masochista sefa!

ITZY- ce buze are scumpik ta!

PUTZURUCA- deci vorbesc cu tati...,doar 80% sa-i spun?

LALIQ-las' ca vorbesc cu ARMAND sa n-o tina pe DEEA doar pt el...

ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)

www.totsites.com/tot/ARMAND" target="_blank">saitu' lu' ARMAND

uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

quote:
Originally posted by laliq

uitasem, Floricika - foarte fumoasa povestea, la fel si globuletul de aur! Sa va aduca numai bucurii!

Itzy, si eu folosesc tot produse Klorane, dar nu sunt f. sigura ca sunt the best; desi am dat cu crema de curut pt a preveni eritemul fesier Matei are funduletul iritat.
Chiar vroiam sa va intreb, daca v-ati confruntat cu asa ceva cum ati scapat? Eu il spal pe Matei de fiecare data cand face kk (si face de vreo 5-6 ori/zi )si-l dau cu Bepanthen dar vad ca nu trece iritatia. Aseara a venit socrela cu pudra Sapromed si a zis ca ea cu asta il facea pe Mihnea acum 30 de ani si trecea in doua zile. Sa vedem ce efect o avea si la puiul meu... Oricum, daca stiti careva un remediu eficient, pls ziceti-mi-l si mie.

Larisa
cu darul de la DD, micul Matei (26 septembrie 2006)

sa-l ajutam pe Andrei

Chiar vroiam sa va spun ca, daca la Vladut am folosit cremele speciale pt fundulet, de data asta ,de la inceput, am folosit crema de galbenele (cea facuta la Sibiu) si nu am avut pana acum nici cea mai mica iritatie.

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput