Bucurii de sept - oct 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 18
beatrix spune:
Alexxia, azi am baut 180 ml ceai de musetel si iar a facut kk singur! sa vedem si maine ca parca nu-mi vine sa cred ca am rezolvat problema asta! inca nu zic hop! vedem si zilele urmatoare!
ceaiul l-am preparat dupa cum urmeaza: am fiert apa si cand a dat in clocot am pus-o intr-o cana unde am lasat-o vreo 10 minute! apoi am introdus pliculetul de musetel si l-am lasat sa zic 5-10 minute! nu am acoperit cana cu nimic! nu stiu daca temperatura apei o avea vreo influentza sau nu, dar asa l-am facut prima data si am urmat procedura exacta si azi!
ieri din intamplare am lasat apa 10 minute in cana pt ca incepuse minunea sa planga si am fugit la el! cand mi-am adus aminte de ceai chiar ma gandeam daca o mai fi destul de calda apa! am pus pliculetzul, am vazut ca incepe sa se coloreze si am considerat ca e ok, nu am mai incalzit iar! sper sa functioneze si in continuare!
Inni, Katia, Pufy, alessia80,laliq multumim de complimente! l-am intrebat pe sot cum a facut pozele alb-negru! cu plug-in in adobe photoshop!
Eloise, i l-am arat pe Vladutz sotului! stii care a fost raspunsul? " ce fain e! nu mai are nevoie sa foloseasca gel!"
Floricika, minunata poveste! sa va traiasca globuletzul!
gripo, super tare sotul tau!
Pt iritatii aici mi-au dat o crema care se prepara in farmacie pe nume, Lassardeeg! In traducere contine : ulei de amandina, faina de amidon, oxid de zing, vaselina, parafina lichida si inca un ingredient "wolvet" care s-ar traduce grasime de lana, dar sincer nu stiu daca exista asa ceva! N-am mai avut nici o problema de cand o folosesc!
Azi, minunea mea mica s-a prins cu pumnul de par, tragea si bineinteles ca plangea in acelasi timp! era asa haios! cum i-am desfacut pumnuletzul si i-am scos parul, s-a terminat si plansul!
O seara buna va doresc,
Beatrix si Eric
laliq spune:
Pufymic, am si eu cutaden in casa asa ca de azi incercam cutaden. Tu cam in cate zile ai vazut ca-si face efectul?
Daca nu trece nici de la cutaden, o sa iau crema de galbenele.
Mercic de raspunsuri fetelor .
Alessia, Putzuruca nici noi nu vrem , doar sa dansam.
Larisa
cu darul de la DD, micul Matei (26 septembrie 2006)
sa-l ajutam pe Andrei
MamiLili spune:
La multi ani, Sandra!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
MamiLili spune:
Gety, acum am vazut pozele fetitei, super! Ehhhh, daca ai avut pile la maternitate ai imortalizat-o din prima clipa...minunat! Sora ta a stat cu tine in timpul operatiei, nu?
Poze Mathias
eloise spune:
Gripo multumim de intrebare, cu ochisorul e mai bine parca... indraznesc sa sper ca-i trece de acum...ce bine ar fi! Am fost ieri la un cabinet oftalmologic dar in locul doctoritei la care voiam sa mergem l-a consultat una tanara, si mi-a dat picaturi Nettacin sa-i pun de 8 ori pe zi (dau detaliile astea pt Inni sau Lili poate imi spuneti si mie daca are rost sa chinui copilu' si cu picaturile astea, in situatia in care la antibiograma i-a iesit Stafilococ rezistent la toate antibioticele, mai putin Penfloxacin, Vancomicina, Teicoplanina ). Pediatra a spus ca organismul lui va anihila singur microbul. Pana atunci, il tin numai cu manusele pe manutze, ca toata ziua se freaca la ochisori, si intretine infectia, macar asa pot schimba des manuselele si nu-si mai baga degetutzele in ochi... Asa ma enerveaza manuselele alea... Nu ii pot vedea manutzele lui mici si dragutze... dar asta e... Daca i-ar trece infectia!
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
EU
MamiLili spune:
Alessia, mi-am amintit acum ca intrebai de ceaiul de la frigider...n-am idee daca e eficient sau nu, cel mai bine incerci sa vezi.
Flory, foarte romantica povestea voastra!
Fetelor, mobilizati-va si scrieti povestile puiutilor vostri!
Eloise, Vladut e super haios ca de obicei. Ce-mi place poza aia de pe canapea in care voi doi stati in aceeasi pozitie!
Poze Mathias
_Ralu_ spune:
buna fetele!
sandra la multi ani!
la multi ani si pt sarbatoritii de azi!
lexi, ai vazut ca s-a rezolvat? si tu iti cautai de sv....sanatate mariei! ti-am trimis mail! mail-uri de fapt! o sa vezi tu...
gripo, marius sta cu fata tot timpul cand e acasa. noaptea eu nu ma trezesc niciodata. el ii face laptic, el ii da papa, el o schimba! eu ma trezesc dimineata si-l intreb: s-a trezit fata azi-noapte? nici nu-i aud...asa ca ma pot considera super-norocoasa!
afara, ce sa mai zic? se ocupa exclusiv. doar cand nu e el acasa ies eu cu marsupiul, ca nu pot cara carutul, si stam la et 3, fara lift!
baitza numai amandoi. acolo, insa, recunosc ca-i specialitatea mea, el e doar m.c....animator...cum vrei sa-i zici! e responsabil cu distractia adica! avem ratuste, manusa cu winnie the pooh, spuma...tot tacamul!
vazut pozici, vladutz, ana-maria, eric! frumusei foc!
flory, sa va traiasca globuletul! ma bucur c-ai revenit la sentimente mai bune...
noi suntem taaaaare suparatei! alexia a luat f putin in greutate! nici nu-i de mirare la cum mananca in ultima vreme! ce naiba e mai fetelor cu copiii astia ca eu imi pierd rabdarea! a luat 200 gr in 2 sapt! e extrem de putin! a mai patit cineva asa? med de fam mi-a zis ca de acum tre' sa ma astept sa ia din ce in ce mai putin ca se agita tot mai mult, doarme mai putin...dar asa putin? ea imi lua 150-200gr/sapt! sunt atre ingrijorata si stresata! cu papa vad ca si-a mai revenit! poate a avut o per mai nasoala ca a si fost un pic racita...in inaltime a luat 10cm de la nastere! iar greutatea e de 5400gr, de la 3300 la nastere!
cu kk, tot probleme cu tot cu duphalacul! tot la 2 zile! dar face moale, cum zicea si alexxia! nu stiu ce sa mai zic! am luat si supoz cu glicerina, just in case!
i-am luat rochita de craciunitza! e superba! am cautat de mi-au iesit ochii din cap in carrefour! vazusem in pliant dar n-o gaseam! e super!
raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
_Ralu_ spune:
am vazut si poze cu alexutzu, am uitat sa zic! de fapt am vazut poze la toata lumea care a anuntat! intotdeauna vizionam tot! dar mai uit ca citesc multe pag deodata! acum de ex am citit de la pag 2 la 12!
noi pt funduletz folosim crema cu zn de la sanosan! nu s-a iritat niiodata deloc! doamne ajuta sa ramanem asa!
raluca de alexia-maria(07.09.2006)
pozishoare
m-am facut maricica! si ma mai fac!
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
www.totsites.com/tot/badutu" target="_blank">...mai am un copil...
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Gripo multumim de intrebare, cu ochisorul e mai bine parca... indraznesc sa sper ca-i trece de acum...ce bine ar fi! Am fost ieri la un cabinet oftalmologic dar in locul doctoritei la care voiam sa mergem l-a consultat una tanara, si mi-a dat picaturi Nettacin sa-i pun de 8 ori pe zi (dau detaliile astea pt Inni sau Lili poate imi spuneti si mie daca are rost sa chinui copilu' si cu picaturile astea, in situatia in care la antibiograma i-a iesit Stafilococ rezistent la toate antibioticele, mai putin Penfloxacin, Vancomicina, Teicoplanina ). Pediatra a spus ca organismul lui va anihila singur microbul. Pana atunci, il tin numai cu manusele pe manutze, ca toata ziua se freaca la ochisori, si intretine infectia, macar asa pot schimba des manuselele si nu-si mai baga degetutzele in ochi... Asa ma enerveaza manuselele alea... Nu ii pot vedea manutzele lui mici si dragutze... dar asta e... Daca i-ar trece infectia!
Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
EU
Andra, i-ai zis acelei dr de rezultatele antibiogramei? Inclin sa cred ca pediatra are mai multa experienta decat acea dr,mai ales daca spui ca era si tanara. Nu stiu sincer ce sa te sfatuiesc, daca sa folosesti sau nu picaturile alea. Sa vedem ce zice si Inni.
Poze Mathias
alexxia spune:
quote:
Originally posted by beatrix
Alexxia, azi am baut 180 ml ceai de musetel si iar a facut kk singur! sa vedem si maine ca parca nu-mi vine sa cred ca am rezolvat problema asta! inca nu zic hop! vedem si zilele urmatoare!
ceaiul l-am preparat dupa cum urmeaza: am fiert apa si cand a dat in clocot am pus-o intr-o cana unde am lasat-o vreo 10 minute! apoi am introdus pliculetul de musetel si l-am lasat sa zic 5-10 minute! nu am acoperit cana cu nimic! nu stiu daca temperatura apei o avea vreo influentza sau nu, dar asa l-am facut prima data si am urmat procedura exacta si azi!
ieri din intamplare am lasat apa 10 minute in cana pt ca incepuse minunea sa planga si am fugit la el! cand mi-am adus aminte de ceai chiar ma gandeam daca o mai fi destul de calda apa! am pus pliculetzul, am vazut ca incepe sa se coloreze si am considerat ca e ok, nu am mai incalzit iar! sper sa functioneze si in continuare!
Beatrix si Eric
Beatrix multumesc mult pt informatii maine cred ca bem si noi ceiut .
Fetelor mai am o problema azi am simtit ceva disconfort la cezariana ( mancarime si niste intepaturi ). Cand ma uit surpriza cicatricea este rosie pe toata lungimea operatiei ( grosimea zonei rosii este de aproximativ doua degete ). Are cineva idee ce poate fi ?
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!