FIV 91

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Venerasa inteleg ca : no news.. good news

ZisaCami trebuie sa fi optimista, o sa fie bine... sigur ai deja un Bebeu lipit in endometrul tau

Lachi desi nu ai venit la raport si ti-ai trimis doar curierul... e bine, e foarte bine...nu am retinut.. puntia .. pe cand??

Mi-e mia venit azi ultimul rus.... de maine incep suprefactul

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

N-a fost nevoie sa mai insist, a raspuns si a ramas pentru luni dimineatza. In cazul in care sunt stressata ca se opreste ciclul pana duminica, o gasesc la ora 10 la spital, facem echo si incepem stimularea; dar oricum nu e nici o problema si pentru luni.
Acum vin si intreb: da' daca duminica nu e farmacia deschisa, eu de unde imi iau menogonul? si daca nu se opreste nici luni?
Nu ma mai bagati in seama, deja aberez. Sau poate o fi efectul diphereline-ului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

...Andreea esti de coma!"da*daca farmacia nu este deschisa duminica sigur au fetele de sus de la sterilitate niste menogoane si pt. tine (le platesti direct la ele nu mai treci pe la casierie !)hai linisteste ca o sa fie bine!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Aniast, intra pe www.helpnet.ro si vei gasi farmaciile helpnet deschise non-stop (ai si nr de tel ca sa suni sa vezi daca au menogon pe stoc), mai este si farmacia 2NA de langa magazinul unirea care e deschisa non-stop si gasesti menogon oricand la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns venera_h spune:

Dragelor, va multumesc din suflet pt incurajari si sustinere si scuze ca am aparut asa tarziu cu raspunsul, dar din pacate, nu am reusit, nu s-a prins bebe! Asta este, o voi lua de la capat cat voi putea de repede, poate data viitoare voi avea mai multe sanse. Incerc sa nu dramatizez si sa privesc increzatoare in viitor. Mi-a spus asistenta, ca dr.Cocei nu mai era cand am luat eu rezultatul, sa opresc medicatia si sa astept sa-mi vina ciclul si apoi prin ziua 12 la eco. In mod normal, mi-a zis, ar tb sa astept ca 6 luni pana la urmatoarea incercare, dar sa vad ce imi spune dr. Eu sper sa pot reincerca cat mai repede. Cam cand ar trebui sa-mi vina ciclul??

kla78, multa bafta, situatia ta e asemanatoare cu a mea, sa speram ca nu si rezultatul
betty, s-ar putea sa fie ciclu. Eu am avut 4 zile de sangerare usoara pana la adevaratul ciclu pe diphereline. Iar prima data cand am mai luat am avut un ciclu normal exact la 28 zile (nu v-am spus ca eu mai incepusem o data tratamentul in mai, dar dupa 2 sapt am facut varsat de vant si a trebuit sa opresc si nu m-am putut apuca iar pana in oct, sept de fapt, dar pana am apucat sa prind loc la eco trecuse ziua 21 si am asteptat alt ciclu)
danuda, bun venit si mult succes!
aldolina, cred ca trebuie sa intrebi medicul, e cam ciudat..
antosit, pt constipatie supozitoare cu glicerina. Efect garantat!
lachi, bafta, bafta, bafta!!!
Cum spune si aniast72, la Giulesti bhcg se face doar marti si joi, asa se explica nr de zile diferite la care il facem, cum pica, m-am lamurit si eu azi. Ideea e ca e mai bine mai devreme decat mai tarziu ca valorile astea au curbe ascendente si descendente... Aniast, ca sa stai linistita, du-te si cumpara menogonul maine sa il ai! Daca nu stii cat, ia doar cateva fiole si pe urma mai iei, in caz ca te duci duminica, e posibil sa te consulte si duminica, ei lucreaza oricand la nevoie. Eu, de ex, mi-am facut dosarul duminica.
zisaCami, probabil o stiu pe prietena ta cu rezultat negativ, ca am fost impreuna azi si am facut si punctia si et impreuna. Doar ca eu nu stiu cum le cheama pe toate fetele...Din cate am aflat eu, era doar un rezultat pozitiv..

Va pup pe toate si va urez sa vi se implineasca visul! Eu stiu ca mai devreme sau mai tarziu ni se va implini tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Venera te inteleg perfect si te admir ca ai deja puterea sa te gandesti la o noua incercare!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

venera capu sus mama..reusim noi pana la urma...
Camiiiiiiiiiiiiiiii vrei sa vin cu paru?ia vezi..stai asa
Lachiiiiiiiiiiiii tin pumniii stransii..stransiii..multa bafataaaaa!!!
fusai si io azi la Metro..luai tot ananasul.. ce bine ca nu e Seritha de pe'aci..ca altfel nu mai gaseam deloc

tin pumnii la toate..TOATEEE!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Venera imi pare rau dar Bravo tie ca te gandesti la urmatorul FIV

Liananu te mai lauda cu anasul ca iti cer si eu...in 2 saptamani o sa ma si pofte

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi e super! Primul il faci cu "proaspeti" si al doilea il faci cu "congelati". Ma gandesc la tine si iti tin pumnii.
Kla iti tin pumnii. e de ajuns unul si bun.
Va doresc bafta la toate fetele care faceti acum tratament sau asteptati rezultatul.
Liana
Cami iti tin pumnii.

Venera imi pare rau.
Danuda ti-am trimis un PM.

Va pup pe toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Venera_h intr-un fel banuiam ca rezultatul a fost negativ , pentru ca ai intrat tarziu. Ciclul ar trebui sa-ti vina in cateva zile de la intreruperea Utrogestanului. Te admir pentru ca nu renunti si pentru puterea de a te gandi la o noua incercare!
Liana da' ce-ai patit soro, vrei sa slabesti si sa te duci la dr. Chivu?
Pussi Sper din suflet sa ai dreptate ...

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput