FIV 91

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Deliuta m-ai mirosit, bag la greu ananasi, aduc acasa, carati cu greu din piata, ii pun la copt, iocanesc la cei mai vechi sa vad daca s-au inmuiat deajuns....altfel mi se strepezesc maselele !
Aniast, eu zic sa faci cum crezi tu, ca sa stai linistita. Decat sa te stresezi, de-o fi bine, de-o fi rau !

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Dragelor,
Sunt foarte trista de vestea pe care am primit-o azi, de la o persoana foarte draga mie ( nu scrie pe forum ), care a facut FIV la Giulesti si care a luat azi rezultatul, din pacate negativ.
In alta ordine de idei, pentru ca tot ma plangeam de lipsa semnelor ... tocmai ce am avut acum o jumatate de ora niste piscaturi dureroase la nivelul uterului, insa fara contractii ... doar niste intepaturi, care se simteau ca pulsul. au fost 3 reprize, cea mai lunga a durat cca. 1 minut. Nu stiu ce sa cred, m-am speriat un pic, am luat No spa, iar acum stau linistita in pat si vad ca m-am calmat.
Avalon Sa dea Dumnezeu sa fie asa! Mersi pt. pps-uri, cel cu Kostinell a fost
Aniast pai nici nu aveam de gand sa merg la Giuly pe 27, ci la Bios Diagnostic - in 3 ore am rezultatul cu taxa de urgenta aferenta si transez problema cat mai rapid. Daca va fi neconcludent voi repeta marti la Giulesti.
Delia sper sa vin cu vesti bune ... desi m-am cam desumflat ...
Rami eu am avut valoarea estradiolului in ziua a 7-a de 840, 9 si aveam 5 foliculi in jur de 15 mm; iar in ziua 9-a val. estradiolului a fost 1543, cu 5 foliculi in jur de 18-20 mm, inca 2 in jur de 15-16 mm; restul fiind sub 10 mm. Am mai facut doar o zi de stimulare, 10 in total; apoi seara Pregnyl si la 36 de ore punctia - am avut 5 ovocite foarte bune, din care s-au fertilizat 4 foarte bine, cu ICSI si am transferat tot la exact 72 de ore.
Parerea mea e ca stai foarte bine. Mult succes in continuare!
Andicu puricele saltaret! Haios sotul tau!
danuda cu placere!
Venera_h ce ai facut?! Sper ca lipsa ta pe forum sa nu insemne vesti proaste ...

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Delia, Cami multumesc frumos ! Nu stiu ce m-as face fara voi...

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

quote:
Originally posted by Sheritra

Aniast, eu zic sa faci cum crezi tu, ca sa stai linistita. Decat sa te stresezi, de-o fi bine, de-o fi rau !

Sheritra, tocmai ca nu cred in nici un fel asa ca nu stiu cum sa fac. Nu sunt genul de persoana care sa cer ajutorul ca m-am taiat la deget, chiar mi se pare important ceea ce am intrebat. Daca ma descurcam singura nu as fi intrebat dar stii foarte bine ca in astfel de situatii conteaza orice parere... mai ales ca eu n-am trecut niciodata printr-un FIV ca sa stiu ce inseamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Aniast, asa ar trebui, sa incepi de duminica, si e posibil sa te cheme, ca ei vad ca fac et-uri si duminica... dar stii ce nu inteleg eu acum? De ce nu ti-a venit ciclul in atatea zile de diphereline? Poti sa imi reimprospatezi putin memoria sa zici cum ai inceput, cu ACO sau fara si in ce zi a ciclului? Eu am luat cu o luna inainte ACO din ziua 1 si din ziua 21 am inceput diphereline, dupa 6-7 zile de diphereline mi-a venit ciclul care m-a tinut vreo 7-8 zile, am fost la eco in ziua 14 de diphereline si atunci am inceput menogonul. La tine cum a fost?

Mergi la inceput

Ma bucur daca te-au amuzat putin mailurile mele, Cami, asta era si ideea, sa te destinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Avalon, hai sa-ti explic: Eu am inceput diphereline in Z21 de ciclu, fara sa iau AC (nu mi-au fost prescrise). Ei, ciclul mi-a venit in Z36 de ciclu, respectiv Z16 de diphereline...in loc sa imi vina in Z29-Z30 ca de obicei. Nu stiu de ce mi-a intarziat atata dar...asta e situatia. Acum n-am de unde sa stiu cat imi va dura ciclul, ca sa stiu cand sa ma programez pt echo si inceperea stimularii. Trebuia sa o sun pe dr Cocei in seara asta sa-i spun debitul (aproximativ, evident ) ca sa stie cand sa ma programeze...probabil luni. Am sunat-o de 2 ori dar nu raspunde. Mi-e jena sa mai insist ca stiu cat de ocupati sunt doctorii. Eu asta ma gandesc...daca mi se termina sambata, duminica oricum nu are cine sa ma cheme, nu e tarziu sa ma duc luni? Sau...pot sa ma duc duminica pur si simplu, fara programare? Off...urasc weekendurile.

Mergi la inceput

Sfatul meu este sa insisti pana iti raspunde, nu poti s-o lasi pana luni, desigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Avalon
Aniast daca nu raspunde, trimite-i un SMS.

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Da, Aniast, neaparat ca s-ar putea sa incepi stimularea chiar de maine, eu asa cred!

Mergi la inceput