FIV 91
Raspunsuri - Pagina 7
danuda spune:
zisaCami cate FIV-uri ai facut pana acum? pe la toate in acelasi loc? incerc sa ma pun la curent cu probeleme voastre
zisaCami spune:
Danuda tocmai ti-am trimis un e-mail, am vazut ca nu ai optiunea PM activata. Sunt la incercarea nr. 4 ( din care 3 cu stimulare si 1 cu embrioni congelati).
Primele 2 ( o stimulare si 2 ET - unul cu embrioni congelati ) - in Vancouver Canada; urmatorul FIV - Medsana - dr. Protopopescu si acum Giulesti - dr. L. Dracea.
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
Avalon spune:
Cami, mai ai putin, nu te mai gandi la simptome, ai vazut ce zic fetele! Doamne-ajuta, am un sentiment ca vom sarbatori!
Iliuta, KLA bafta maxima fetelor, sa se lase cu bebei!
FELICITARI Lachi pentru productie, pana marti cred ca vor mai creste si din cei mici! BAFTA!!!
Tuturor celor ce sunt in plin tratament le urez noroc cu carul si Mos Craciun sa vina cu darurile asteptate!
andicu spune:
Cami, chestia cu sanii oricum e d ebine! mai ai putin, si pe ce trece timpul, am si eu emotii! ma rog mult, mult sa reusesti!
Lachi, ce bine! sunt vesti f bune! tin pumnii strans pt marti si pe mai departe! Doamne, ce mi-ar place sa-mi fiti colege la !
Puiramy, eu pot sa-ti spun ca mi s-a zis de la inceput ca data fiind singura problema, si anume, lipsa trompelor, am sanse mai mari de reusita! plus ca se exclude sarcina extrauterina! daca nu sunt functionale, presupun ca nu e nici-o pierdere! sfatuieste-te si tu cu dr tau ! poti s-o faci laparoscopic si scapi si usor!
Delia, iubita, abia astept sa ajung acolo unde spui tu! frumosului de Rudy!
Dana p. , multa bafta la consultatie! sa fie cu noroc! ..ca meriti !!
Andreea 6+
Punctuletzul meu
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
danuda spune:
Mulumesc zisaCami il citesc cand ajung acasa. Acum cred ca mi-am activat si PM-urile
Te pup si sunt alaturi de tine...ai sa vezi ca reusesti de data asta, dna. dr. a avut foarte multe reusite. Abia astept sa citesc mail-ul de la tine
rami 73 spune:
Fetelor, va pup, asa, mai din fuga, ma bucur ca lucrurile merg bine pe aici, deja am emotii pentru fiecare in parte, nu numai pentru mine.
Am vorbit si eu adineauri cu Lachi si era in patut, ca o doare putin burtica (e si normal la ce foliculi babani are ! ) Sa-i ajute DD sa reuseasca !
Eu sunt cu inima cam stransa, azi e z.8 de stimulare (cu menogon+gonal) si nu prea simt mare lucru, ca sa nu zic mai nimic...prin burtica. Parca mai multe simteam cand faceam stimulare cu clomifen...
Am facut analiza estradiolului in z.7 de stimulare si a iesit 762 pg/ml. Cum vi se pare ? Moniland, Cami, parca voi erati mai in tema cu analiza asta... Cred ca daca o sa am 2-3 foliculi, mare lucru... O sa mai repet analiza si in z.9.
Maine merg si eu la eco la Giulesti, dar la 7.30, cu noaptea-n cap ! Mai vine cineva asa devreme ? Am mai aflat de la Lachi, ca Dr. Cocei nu va fi in spital toata saptamana viitoare.
Va pe toate fara exceptie si va tin pumnii !
rami
Delia21 spune:
Cami,deci luni sau marti ne dai vestea cea buna.
Venera,nu ne mai fierbe aci iubita in suc propriu.Hai,nu bea sampania de una singura.....Andicu,pupam burticu si sa ne mai spui si noua cand mai afli cate ceva de samburel,please!!!Lachi pentru asa rezultate.Da doamne!Danuda,si eu am o prietena care tot la 45 a ramas,dupa vreo 17 ani de casatorie fara copii si are acum o mandrete de fata de 2 ani,tot asta iti doresc din inima sa ti se intample si tieRami,o sa fie bine,gandeste pozitiv scumpa asta.Nu gandii nimic negativ,ai toate sansele dupa cum stii chiar si cu un singur embrion la o adica,doar avem exemple vii aici nu?Deci fruntea sus si gandul la dumnezeu.Roaga-te la el iubita mea,cere-i ce-ti doresti tu mai mult si mai mult acum!Crede si cere si ti se va da.Sheri,tin pumnii stransi si pentru tine scumpa,si spor la papat de ananasi.Sa fie cu leac!
aniast72 spune:
ZisaCami, nu mai cocheta cu ideea sa-ti faci beta HCG-ul luni 27 nov pentru ca la Giulesti beta-HCG-ul se face doar martea si joia (asa stiu eu). Se pare ca marti, 28 noiembrie va fi ziua ta norocoasa. Bafta multa
Fetelor, am o dilema. Dupa cum am mai postat, eu trebuia sa incep luni ( 20 noiembrie) stimularea, fiind in Z15 de diphereline (inceput in Z21 de CM). La echo mi-a iesit endometru de 8,7 datorita faptului ca nu-mi venise ciclul in acea luna. M-au trimis acasa, sa astept sa vina rushii apoi in prima zi de absenta sa vin la echo si probabil sa incep stimularea. Marti, Z16 de diphe, mi-a venit ciclul care se va termina probabil sambata. Dr Cocei mi-a spus sa o sun astazi sa-i spun cam cum stau cu debitul ca sa stie cand imi face programarea la echo - probabil luni. Dilema mea este...daca se termina menstra sambata, n-ar trebui sa incep stimularea duminica? Chiar nu stiu, nu-mi fac probleme ca fac multe diphereline..chiar m-am obisnuit. Problema mea este ca as incepe stimularea mai tarziu decat ar trebui. Stie cineva daca afecteaza? M-ar putea chema duminica la echo?