FIV 91

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi ma gandesc la tine maine. Iti tin pumnii sa ai ovocite super si apoi embrioni perfecti.
Pussi bafta maine.
Iliuta, Kla va tin pumnii in continuare.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Ma ajuta si pe mine cineva cu un raspuns????
Dupa cate zile de la stimulare incep sa apara simptomele??? Eu azi am facut primele 3 fiole de Menogon care m-au usturat al naibii, contrar spuselor unora. Sau poate nu mi-a facut bine aia injectia....
Lachi multa bafta maine si sa te ajute DD sa fie bine

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Dragelor,
In primul rand vreau sa va spun ca scriu de cel putin 4 ore la acest mesaj ... printre telefoane, messenger si ...
Va multumesc din suflet tuturor ... am citit in fuga mesajele voastre, asa incat voi intra maine sa va multumesc fiecareia in parte! Mamagiuliei, Alinuk, Cristina 38 va multumesc pentru mesajele private, nu am apucat sa va raspund pt. ca trebuie sa fac curatenie in INBOX!
Ce sa va spun ... suntem nebuni de fericire! Sper sa fie ok si in continuare ... instinctul imi spune ca asa va fi, sunt prea linistita si impacata!
Sper ca reusita mea sa va dea si voua speranta, caci cu credinta si perseverenta se poate reusi, se poate si in Romania, la Giulesti, unde exista profesionalism si seriozitate, la preturi mult mai mici decat la clinicile private! Depinde doar sa gasiti echipa care sa va acorde toata atentia! Pentru mine aceasta a fost formata din dr. Laura Dracea si biolog Monica Dascalescu, care au fost cu tot sufletul alaturi de noi! Pot sa afirm ca ceea ce am facut eu in Canada e comparabil cu ceea ce am facut la Giulesti, exceptand decorul, mici chestiuni de detaliu, desigur si preturile!
Pe parcursul tratamentului, cat si dupa ET nu am avut nici un fel de simptome, cu exceptia unor usoare intepaturi dureroase la nivelul uterului, pe partea stanga, de foarte scurta durata! Si niste stari lacrimogene, in week-end!
Dupa ET am stat in pat, la spital 1 ora; apoi acasa am dormit cca o ora si jumatate si asta a fost tot statul meu in pat, in pozitia orizontala! Nu m-am stresat sa dorm doar pe spate, cel mai bine dorm pe partea stanga, unde si cred ca s-a fixat sarcina. Acum vad ca simt intepaturi si in dreapta ... sa fie oare doi ?!
Si am stat zilnic cu pisica in brate si chiar am pupat-o de am innebunit-o!
Din ziua a 2-a de la ET am iesit zilnic la plimbari de la o jumatate de ora in jurul casei, la plimbari de 2-3 ore cu mers pe jos de 3-4 km. Am fost la filme, la restaurante, am fost in vizite, am condus , am vorbit cu sotul meu numai de constructii , am facut tot ce am avut chef, mai putin - desi a fost greu sa rezist, mai ales ca sotului ii faceau ochii-n cap cand imi vedea ... Nu am fost stresata absolut deloc pe parcursul tratamentului si nici pana-n ziua a 8-a de la ET, cand m-au apucat crizele ... si m-am potolit cand sotul meu m-a asigurat ca sigur sunt .
Am baut zilnic 2 l de apa plata, un pahar de suc natural de portocale sau combinat cu grefruit. Mancare gatita fara patrunjel sau Vegeta. Supe, gratar cu legume fierte la abur ( brocolii, morcov, cartof ), fara cartofi prajiti sau ananas. Nu am folosit telefonul mobil pana azi. Cuptorul cu microunde nu-l mai folosesc deloc. In general am urmat regulile scrise de daniela_b, in listuta pe care am postat-o.
Ca tratament dupa ET ... inainte de punctie cu 5 zile am luat niste ovule pt. dezinfectarea vaginului ( de la Cab. de planif. fam ); din ziua punctiei am luat 4 zile Medrol ( 8 mg la 12 ore ), Elevit in continuare, aspirina de 81 mg 1/zi, tetraciclina de 250 mg 1/6 ore timp de 4 zile si de la care m-am umplut de cosuri si bube pe gat si pe fata, 6 Utrogestan/zi ( dim, pranz si seara ) si 1 Gravibinon la 7 zile, incepand dupa ziua a 4-a de la ET ( l-am facut la 4 zile si 6 ore ), cel de-al doilea l-am facut azi si nu a mai durut deloc.
Va imbratisez pe toate si revin maine!
Acum pot sarbatori si pt. cel de-al doilea eveniment!
P.S. Mi-a ramas 1 fiola de Diphereline de 0,1 mg, pe care o donez cui are nevoie. Mai am tinctura de marar ( 5 flacoane ), supozitoare cu carpicon ( 1 cutie ) si L-arginina + Tribulus terestris ( 3 cutii ), pe care deasemenea le donez! Pe 8 decembrie merg la eco, as putea sa le aduc atunci - dati-mi un PM!

si sa ma urmati cu toate, sa desfiintam subiectul FIV!

Cami 4 sapt.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Lachi bafta maine.

Andicule ce bine-ti sta cu burtica la semnatura.Abia astept sa mi-o pun si eu...

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Scuze, tiza mea Cami ma bucur mult pentru tine, felicitari pentru reusita, sa dea Dumnezeu sa-ti fie bine pana la capat. Doamne ajuta.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

[size=5]Felicitari Cami[/size=5]
Cand am vazut ce-ai scris am inceput sa plang,bineinteles ca de fericire .
Eu am facut ET pe 18 deci sa zicem ca miercuri as putea sa-mi fac Bhcg aici in CT la Synevo ca la Buc mi s-a zis sa ma duc in Z16 adica luni pe 4 dec.
Pana acum am fost foarte optimista dar cu cat se apropie clipa incepe sa-mi fie frica de rezultat,ca daca nu e de bine ...nu stiu cum o sa suport.Si exact azi a plecat sotul pentru o saptamana,exact cand am cel mai mult nevoie de suport moral.
Bineinteles ca nici nu a plecat bine ca deja am vorbit cu el de vreo sase ori.Hai ca am deviat de la subiect.
Cami multa sanatate si sa dea DD sa fie sanatos/i BB/i.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Cami draga, multe multe felicitari, sarcina usoara si bebei sanatosi.Ai mare grija de tine si da

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Cami scumpo, am asa emotii, ca in dimineata cind am aflat eu ca eram gravida. Am citit pe nerasuflate ultimele pagini, sa vad unde ai anuntat ca esti gravida. Te-am simtit din totdeauna de partea mea, si cind aveam emotii, si cind eram fericita. Iar acum simt ca bucuria ta este si implinirea mea. Ne-a ascultat DD rugaciunile.

Sa te ajute in continuare, sa te bucuri din plin de perioada asta din viata ta, sa ai o sarcina usoara si o nastere in doi timpi si trei miscari, cum am avut eu. Bebe va avea o copilarie fericita si va simti atita iubire pe cit de mult asteptat a fost el.

Te pup Cami si pup pe toate fetele care se lupta si spera pina la capat ca vor avea bucuria vietii lor in brate.

Florina si Christi care a implinit ieri 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Cami felicitari,sarcina usoara si bb(i) sanatos(i)!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

CAMI FELICITARIIIIIIII ce surpriza deosebita,parca mi-au crescut din nou sperantele...avem toate de invatat de la tine;optimismul tau,starea ta de spirit.....cami,scumpa mea,sa fie intr-un ceas bun,iar D-zeu sa va ocroteasca si sa aibe grija de bebic sa se nasca sanatos si binecuvintat...azi s-a implinit ceea ce ti-am dorit din tot sufletul...sa infloreasca rodul dragostei voastre......pupici pe burticut

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput