FIV 91

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

fetelor sa va intreb ceva apropo de medicamentatia de dupa ET...voua v-au dat medicamente ce contin cortizon??? eu stiam ca,...cortizonul nu este bun pe perioada de graviditate,l-am intrebat atunci pe medic (care a uitat sa-mi prescrie utrogestanul...numa ma enervez cind imi amintesc) si el mi-a zis ca este prescris pt ca ajuta la implantare...de aceea va intreb ca sa fiu sigura ,sa ma documentez de pe acum...deci fetelor,ati luat cortizon dupa ET?

fetelor,va tin pumnii la toate... si sa le urmam pe Andicu si pe Cami la odisee,toate pe rind....Doamne Ajuta!!!

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Lachi ma gandesc la tine astazi sa fie bine, tin pumnii sa treci usor de punctie si sa ai foliculi de calitate!
Sheri bafta si tie maine!
Andreea tu cum stai ai inceput stimularea?
Cami nu ma pot abtine sa nu iti zic inca o data: FELICITARIIIIIIII!
Restul fetelor ( nu va enumar ca va stiti voi) pupici si sa auzim numzi de bine!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Cami, felicitarii din tot sufletul!!!
Ma bucur ca ai fost optimista si in final ai reusit.
Lachi, tin pumnii stransi, stransi sa fie bine azi.
Rubia , ne ai pe noi , fi linistita si te asteptam cu vesti bune maine.
Meda

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Cami, FELICITARI!!!!Sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara! Uite ca se mai intampla si minuni!Sa fiti fericiti!
Tuturor fetelor, bafta multa si sa auzim de cat mai multe !
Pupicei la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Lachi tin pumnii stransi, stransi!!!

Cristinici am spus ca ma las de fumat cand incep tratamentul dar m-am gandit eu ca in perioada inhibarii nu face rau cate o tigare si m-am hotarat sa ma las de cand incep stimularea, ceea ce am si facut. De duminica nu am mai fumat deloc si nici n-am sa fumez, oricat de greu imi va fi!

Aniast72 ce faci, incepi astazi stimularea?

Sheri deja am pumnii stransi pentru maine!

Dana.P ce faci? ai reusit vineri sa vorbesti cu Cocei?

toate FIV-oasele!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Da, pana la urma a fost draguta cu mine dar si eu cu ea.Mi-a dat sa mai repet niste analize si dupa ce le am gata o sa mai vorbesc cu ea.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cami, FELICITARI! Ma bucur mult pentru tine. Pana la urma ai reusit. Nu ma las pana nu reusesc si eu. Cred ca cel mai important este sa ai embrioni de cea mai buna calitate. Atunci automat cresc sansele de reusita. Tu i-ai avut. Astept sa ne zici cati sunt.

Monica

Mergi la inceput

Avalon, eu dupa FIV-ul din iunie inca nici acum nu stiu la cate zile imi vine exact. Si mie imi venea exact la 28 zile. Probabil de aceea se zice ca trebuie sa astepti 3-4 luni pana la un alt FIV. Organismul trebuie sa-si revina.

Rami, cresterea prea mica a valorii estradiolului poate fii din mai multe cauze. Nu ai avut stari de voma sau diaree? pentru ca influenteaza aceste valori.

Ady, mult succes si tie si tine-ma la curent.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Buna fetelor!

E prima data cand scriu, va urmaresc insa de foarte multa vreme. M-ati ajutat foarte mult, experientele voastre, sentimentele, trairile, durerile, bucuriile, spaimele,revoltele voastre au devenit si ale mele cu timpul. Sunt intr-un fel obligata sa va scriu pentru ca poate experientele mele va vor ajuta sau linisti si pe voi si pe cele ce vor citi in viitor cele ce scriu. Nu vreau sa va plictisesc cu foarte multe detalii, asa ca o sa incerc sa fiu scurta si la obiect. M-am chinuit si eu (ca si multe dintre voi) 3 ani prin spitale, medici, am facut toate analizele posibile si am luat toate tratamentele posibile. Cauza infertilitatii: trompele infundate. M-am hotarat si am facut o operatie laparoscopica. Rezultatul: o sarcina extrauterina operata de urgenta in ajunul Craciunului. Trist, dureros. Adpotie? Foarte dezamagita de sistemul legislativ roman, mai exista cred printre hartiile unui Ministru foarte important memoriul meu, insa nu cred ca a fost citit vreodata. Am recurs in sfarsit la ultima solutie a femeilor disperate:FIV. Dr. Bucur de la Giulesti, extraordinara femeie si doctorita, extrem de aglomerata. Tratamentul meu? Puregon din ziua 2 (10 zile), orgalutran din ziua 7 (4 zile), pregnyl (2 fiole). Injectiile mi le-am facut singura, subcutanat in burta, la primele 2,3 a fost mai greu, ca deh, era burta mea, m-a ajutat la inceput o matusa care e asistenta, prima a facut-o ea, apoi eu singura cu ea langa mine, si dupa aceea a mers. Pregnylul l-am facut in fund. Las punctie s-au recoltat 12 ovocite, s-a fecundat 8 si le embriotransfer au fost introdusi 3, 5 au ramas la frigider. Endometrul a fost 12,5. (Sper ca nu va plictisesc detaliile, insa eu la vremea aceea am caut disperata printre experientele voastre). Am facut 3 teste de sarcina, toate negative si in ziua a 13-a de la ET m-am dus la bhcg. Simteam ca sunt gravida, nu glumesc, am citit ca s-a mai intamplat si altor fete, nu era nimic indus. Sanii ma dureau foarte tare, si am inceput sa am dureri ca de cm. La bhcg surpriza: valoare 12. Am inceput sa plang, si pentru nereusita, si pentru ca valoarea era anormala si indica o extrauterina. Asta se intampla joi. Am urmat in continuare tratamentul cu 6 utrogestan pe zi, urmand sa ma duc marti, azi la alta dozare. Sambata am inceput sa sangerez si am intrat in panica, gata e extrauterina. Luni m-am dus la Medlife si mi-am repetat bthcg-ul. Alta surpriza: valoarea 44,89. Am sunat-o pe doctorita si m-am dus la o ecografie, sigur ca era mult prea devreme, insa speram sa depistam extrauterina din timp si sa se rezolve laparoscopic. Mi-a spus ca cel mai devreme se evidentiaza in uter la 21 de zile, in trompa mult mai tarziu, insa am aflat ceva foarte interesenat valorile bhcg-ului normale sunt urmataorele: la sarcina 4 sapt intre 40-4480 mUI/ml. Deci m-as incareda la limitele inferioare. Astazi am repetat bhcg-ul la Giulesti si pe 5 dec ma duc la o alta eco. Eu sper sa nu fie extrauterina totusi. In consecinta nu am un raspuns clar, doctorita mi-a spus ca sangerarile ar fi normale in cazul unei sarcini, anormale sunt durerile pe care eu le simt. Foarte mari sperante nu mi-a dat, dar nici nu m-a demotivat, a fost fair-play. Sper ca nu v-am plictisit cu toate detaliile. Am inteles insa ceva foarte important, fiecare organism reactioneaza altfel. Poate va ajuta cu ceva cele scrise de mine. Pe mine m-au ajutat experientele voastre.

Va pup pe toate si mai vorbim.

Mergi la inceput

Romaniaau, sa-ti creasca puiutul mare, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.

Monica

Mergi la inceput