FIV 91

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carma spune:

Zisa-Cami, FELICITARI din inima si din partea mea. Sa-ti dea D-zeu o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Daca imi aduc bine aminte, tu ai fost foarte optimista inca de la inceput la acest FIV. Mie una mi-ai demonstrat ca e foarte important sa gindesti pozitiv si imi dai si mie speranta pentru urmatorul meu FIV.
Imi inchipui ca tu si sotzul tau sinteti acum in al noualea cer. Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de reusita.

Succes in continuare fetelor care sunt acum in focuri sau in asteptarea rezultatelor!

toate fetele

Carma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

Zisa Cami Doamne cat ma bucur!!!FELICITARI.Eram sigura ca esti , ca si eu am avut aceleasi simptome, dar nu am vrut sa-mi dau cu presupusul.Te pupic si-ti dau un sfat STAI CAT MAI LINISTITA sa se nideze bine.
Avalon Eu si la primul Fiv am avut intarziere 3 saptamani dupa testul Bhcg, iar acum la al doilea mi-a intarziat o luna.Si eu mi-am facut teste de sarcina si am repetat Bhcg, dar nimic.Mai am o prietena care a facut Fiv odata cu mine si ei i-a intarziat 2 luni jumatate.Nu te speria ca organismul este dat peste cap si isi revine pana la urma.Eu astazi am fost la sala ca sa-mi grabesc venirea CM si astazi mi-a venit ca altfel mai intarzia vreo luna.
Andicu Te-a durut tare cand ti-au scos tropele?In ce consta interventia?Te pupic pe tine si pe Puricelul Saltaret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Fivoaselor, pentru cine vrea sa vada poze cu 2 fetite minunate:

http://flickr.com/photos/yogy/sets/72157594390349666/ .

Dati view slideshow. Ultima e mortala....e verisoara mea.

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Adica in toate pozele e verisoara mea.....

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

ZisaCami felicitari si sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii .
Lachi, fii linistita totul va fi bine maine la punctie. Am sa ma gandesc la tine .
Sheri noroc mult pt miercuri , dar pana atunci mai vorbim.
Anaist , nu mai spui nimic?
Andrada parca ai promis ca lasi tigarile , cand te apuci de tratament.
Andicu sapt asta mergi la echo?
Kla , Iliuta astept rezultate pozitive si de la voi.
la toata lumea cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adypuiut spune:

Fetelor care sunteti interesate de ananasi intrati pe aceasta asdresa:http://ghidpractic.gradinamea.ro/Obtinerea_unui_ananas_3134_580_1.html O sa va placa.Succes tuturor si sa ne creasca burtile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

ZisaCamiFELICITARI LA TOATA FAMILIA! Aveti acum un eveniment multiplu! Nu prea sunt priceputa, dar dupa optimismul si semnele pe care le debordai earm si eu sigura ca esti graviduta.
Dupa ce iti revii, mai scrie-ne ca vad ca acum ai amutit de tot......
Bettyam vazut mesajul nu scapai nimic. Multumesc. Te urmez peste o luna. Nu stiam cat o sa ma tina pe AC, dar ma amagesc degeaba ca mi-a dat din start sa cumpar 2 folii. Poate doar sa le intrerup si eu cand voi incepe Diphereline.Astazi m-am simtit mai bine iarasi, dar ieri a fost groaznic.
Fetelorchiar nu ma scapa nimeni de 2 X 50 UI Puregon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor este vreuna dintre voi care sa fi reusit cu FIV cu donator? Sau stiti pe cineva care sa fi reusit? Mai ales cu sarcina dusa pana la termen?

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Lachibafta maine!!!! o sa fie bine o sa ma gandesc la tine...

Eu maine merg la eco.. Z5 de stimulare...

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Puiramy, eu am ramas fara trompe in urma interventiilor pt extrauterina; prima data a fost mai rau, ca statea trompa sa se rupa si s-a intervenit clasic, cu taietura orizontala in zona pubiana ( ca la cezariana), de unde refacerea a fost mai grea si mai lunga ( cam dupa 1 luna mi-am revenit ca lumea); a2a extrauterina a fost eliminata laparoscopic, tot atunci mi-a scos si a2a trompa, dar n-am stat decat 3 zile in spital si mi-am revenit mult mai repede.
Iliuta, verisoara ta e o minune! o papusa! sa va traiasca!
Cristinici, ma mai duc la eco abia in 13 dec. Am fost saptamana trecuta cand am vazut inimioara lui bebe;

Lachi, tin pumnii strans tare pt maine! bafta multa la punctie si recolta bogata si productiva!

Andreea 7+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput