Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17
Raspunsuri - Pagina 9
claucia spune:
Multumesc mult de tot fetelor sunteti atat de dragute!!! Abia astept sa aud vesti una dupa cealalta, cum am auzit luna trecuta cand mai aparea cate o Tutunica cu vesti bune, hai nu plecam decat in formatie de 3 macar! Va astept!
claucia spune:
quote:
Originally posted by kitty_nic
Felicitari, felicitari, felicitari! Sarcina usoara, sanatate multa tie si lui bb! Ma bucur din tot sufletul si sa-ti dea DD numai bine!
Poate ca o sa ne vedem pe 6 dec la Tutu.
Pupici multi la toate tutunicile.
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.
Ne vedem cum sa nu ne vedem ca ne-am mai vazut odata si a fost cu noroc. Atunci mi-a spus ca e ok, ca exista si ca are 2 mm. Iti dai seama ce frumos este?
Pe la 8 merg, si tu?
Pup
mihailescu teodora spune:
Claucia,multe,multe felicitari si din partea mea!
Abia astept sa te cunosc si eventual sa beau si eu un ceiut dupa tine,ca dupa celelalte gravidute am baut!Sper sa iasa ceva frumos si la mine luna aceasta,daca nu,nu-i un capat de tara,voi astepta cumintica laparoscopia.
P.S.Sa stii ca te-am intilnit si eu de 2 ori la Tutu,dar n-am avut prilejul sa stam de vorba!Dar nu-i timpul trecut!
Ce-i drept,cam aveam nevoie de o galerie mai viguroasa,noi,bietele aspirante!
Sarcina usoara si bebelush sanatos iti doresc!
Teo
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
claucia spune:
Teo eu am baut cu nesat dupa sora mea, plus ca luna asta am vazut vreo 20 daca nu si mai mult de paianjeni. Unde ma uitam - si locuri care in mod normal sunt paianjen-free ca sa zic asa erau paianjeni, era o veste care ma astepta.
Daca vrei, pregatim un ceiut si-l bem jumate-jumate
Pupici
Ioanatugs spune:
CLAUCIA FELICITARI IUBITA SI BINE AI REVENIT PRINTRE NOI CU FORTE PROASPETE!! Asa revenire mai zic si eu draguto, oricum eu stiam ca esti graviduta, dar mi-am tinut bine gura in frau, nu mai puteam, ma mancau degetele sa-ti scriu felicitari, dar m-am multumit cu un telefon!! SARCINA USOARA SI UN BEBE FRUMOS CA TINE!!
maria08 spune:
Fetelor....va doresc un week end placut!
pentru toate! Revin luni....dar vreau cand deschid pc-ul sa mai vad ceva
Si-acum,daca tot esti cea mai proaspata graviduta,spune-ne si noua ceva simptome,cind au aparut,daca-i intuit ca vei ramine graviduta,cam ca cautam fiecare cu disperare luna de luna...
Te pup,
Teo
Teodora
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Graviduta spune:
Multumesc frumos pentru primire. Bebe avea acum o saptamana 7 saptamani (sau sarcina-ca inca sunt novice la estimari de-astea). Sunt cam panicata pt ca anul trecut mi s-a oprit o sarcina din evolutie (am fost prima data la control pe la 8 saptamani si, cand m-am dus la al doilea control - la o luna -, se oprise si regresase). Nu eram la dr. Tutunaru, dar nu conteaza, cred, ca nu dau vina pe medicul de atunci. Poate daca stiam mai multe despre sindromul antifosfolipidic, imi faceam mai multe probleme atunci si intrebam mai multe. In fine.
Acum incer sa nu ma panichez prea tare. Fac tratament cu utrogestan si pregnyl si sper sa trec de perioada de risc. Asa ca stresul meu o sa se termine, probabil prin ianuarie.
Va doresc mult succes si voua, indiferent ca sunteti gravidute sau pe cale, si sa va dea D-zeu bebei sanatosi si nazdravani.
Am intalnit la dr. Tutunaru o pacienta care povestea ca nici ea nu putea ramane insarcinata, dar a facut o injectie cu nu stiu ce ca sa-i stimuleze un hormon (???) si acum e .
Ooooooooooooooooooo,da vreau,dar asa vreo galeata ca sa zic.....................Macar sa iasa gemeni!
Teodora