Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-17

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Claucia, FELICITARI GRAVIDUTA, SA FI SANATOASA TU SI SAMBURELUL DIN BURTICA SI SARCINA USOARA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

ce haioase sunteti, facem la Ioana intr-o zi un ceainic mare mare de ceai din cel bun de iasomie si bem cu randul una cu burtica, una nu, si asa o sa avem toate burtici.

Simptome nu stiu daca am avut, cele de dinainte de CM, exact la fel, si sanii durerosi tot asa, numai ca am citit eu la VIne barza ca daca se mentine temperatura mare 18 zile DPO, atunci e semn sigur de sarcina.

Asa ca mi-am luat temperatura in ziua 17 si 18. Si era 37. Asa ca mi-am cumparat teste in ziua aceea si au iesit instant 2 liniute clare clare. Adica cu o intarziere de 4 zile au fost facute. SI l-am sunat repede pe T, a calculat ca ar fi cam 6 sapt, de fapt erau 5 si s-a vazut un punct mic de 2 mm implantat asa ca mi-a confirmat si mi-a dat tratamentul.
Cam asta e povestea. Greturi nu am, obosita sunt mai mereu si mi-a fost tare rau ieri si alaltaieri noapte, cu greturi si de toate, dar poate si de la o mancare care nu mi-a priit acum ca e mai sensibil un pic organismul.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Felicitari Claucia pentru inimioara si celorlalte fete pentru stoicism. Eu am programare pe 4 dec la dr. Tutunaru la cabinet, poate ne vedem acolo.
Claucia, si eu am stari de rau, ma apuca pe la 12 ziua, direct cu stare de voma. Si nu pot sa vad mancare cu carne. Cred ca nazdravanul meu e vegetarian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Dragalasha mea Clau...sarcina usoara si bb sanatos si frumos...si cretzofolit

fete uite ca avem iar motiv de intalneala. deci...pe cand?

Clau daca mergi pe 6 la T poate te cheama si pe 20 (peste alte 2 sapt) cand am si eu programare, asa ca poate ne vedem acolo.

Marina 31+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Marinusha draga mea, multumesc pentru urari, ti-am spus ca o sa ne plimbam cu bb-ii in parc pe la inceputul anului. Uite ca asa o sa facem chiar daca a ta frumoasa si cretzofolita bineinteles o sa fie mai marisoara si o sa ne dea lectii de buna-purtare astora mai plangaciosi!

Eu nu prea cred ca ma mai cheama si peste 2 saptamani, adica poate cu analizele, o sa fac o parte saptamana care vine pentru ca ma trimite sorela mea undeva. Dar imi spui cand vii si eu sosesc si fara treaba, eu stau atat de aproape, as putea spune in capul strazii (celalalt cap nu cel cu tramvai) si vin sa te vad pe tine si pe burtica.

Graviduta, eu pe 6 merg, nu pe 4, sper sa aud si inimioara, vom avea atunci 7+ saptamani, sper sa fie totul bine. Dar ne intersectam noi odata. Pupici multi

Clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Claucio nu mi-ai vazut mesajul??
Marina si Calucia sa nu spuneti ca nu sunt ursitoarea voastra, mai tineti minte ce v-am spus in masina acum 6 luni??? Ca o sa aveti prima sarcina la 26 ani??? E... asa a fost..acum s-a implinit si cu Claucia, as ca sunt fericita ca am avut gura aurita! Dac nu mai tineti minte, nu ma supar, dar eu tin minte tot ce-am vorbit atunci si ma bucur mult pentru voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Ioana,zi iubito si de mine ca la 31 ani voi fi gravida-n 3 luni jumate!
Moamaaaaaa,ce bine dispusa sunt!
Va pupacesc cu drag,
Teo

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Teodora...stai ca n-am spus tot...sa-mi caut inspiratia de ursitoare si-ti spun...da???

Mergi la inceput

Ioana esti ursitoarea mea si alaturi de Marinusha cel mai de baza trio din martie de la tine de la restaurant. Martie era? Nu mai stiu.
Scuze scuze ca nu am vazut mesajul, te pup mult si imi pare atat de rau ca nu ne-am putut auzi ca lumea la telefon, mai mult deduceam ca noile birouri nu prea au semnal bun, ce sa-i faci, auzeam cu intreruperi si as fi vrut sa-ti spun atatea!

Tin minte, acum 7 luni, cam asa, cand ne-am intalnit cele 3 si am stablit sa facem bb ca nu se mai poate In concluzie, cum am spus eu. Alinierea, o fata cu burtica una nu, si consumat ceaiul de iasomie de la Ioana. Si sa vezi atunci vesti dupa asa o lucrare de echipa.

Teo, fi atenta ca poate te urseste si pe tine cu un bb mic, 3 luni jumate zici ca vrei? Ca sa stie cum sa lucreze.

Pup la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Ioana poate am uitat eu altele, dar intalnirea nostra nu. stiu ca ne-ai povestit de tine si apoi ne-ai facut urarea de bine...si s-a adeverit.

Clau in we am fost si m-am plimbat cu sotul in parc la stadionul national si pe maior coravu au asfaltat aia strada, cred ca stiau ei ce stiau....autostrada pt carucioare.

Marina 31+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput