Piticlontzi de iulie-august 2004 (205)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu hehehehe ce tare e Tudor. asa face si Pat cu piticii mici, ii trateaza ca pe papusi. cel mai tare a fost cand l-a luat pe bebe Alex cel mic de manutza sa plece cu el!
ma scuzati ca nu scriu mai mult, is super prinsa si ma gandesc ca nu am inca cu ce ma imbraca maine....imi vine sa ma sinucid usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Adema, da` io nu glumesc, tineam de clanta sa nu iasa si s-a saturat, a daramat toate animalele in draci si apoi a adormit pe ele, se zbenguise la inaput si doua ceasuri pana pica lata. Eu merg dupa juma` de ora sa deschid usa sa vad ce face , sa o acopar.

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daria, tu ar trebui sa fii superfericita ca la tine metoda descrisa functioneshte ! Ca io daca faca asa cu Andrei, nu am nici o sansa de reusitaaa ! Adema, dar daca nu vrea omul sa doarma, lasa-l, eu sint pe principiul acesta, am mai zis-o, nu vrea nani la prinz, ok, atunci se culca mai devreme seara ! Si cu Andrei mai avem show-uri de genul "nu vreau sa dorm" si orice i-am face nu reusim nici io si nici Florin sa il adormim. Asa ca decit sa ne stresam cu totii grupat, aplicam metoda nedormitului, ca oricum daca se fitiie doua ore adoarme (daca da) pe la ora 5-6 p.m., ceea ce este mai rau, ca sta fresh pina la miezu noptii si dupa (daca ar fi dupa el).
Roxana, ce sa trimitem ... punga de plastic, pistol, lama, cutit, secure, ce preferi pentru sinucidere ? Ia-o mama, incet, ca le rezolvi tu pe toate, stim ca te descurci !! Bafta !
Ina, !! Petrecere frumoasa cu ... socrii, hehehe !!
Si nu in ultim rind, ca ma luai cu trebile si nu am avut timp sa felicit fetele de peste ocean pentru realizari, Olivia pentru aparitia pe sticla (eh, te facushi vedeta, ai ??) si Andreea pentru minunea aia din tava !!!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Am avut putin timp asa ca am dat o raita pe la carrefour si deja am rezolvat mare parte din jucariile pe care trebuia sa le iau pentru Mosu', asa ca drumul a fost cu mare folos...

Am apucat sa citesc si poveste lui Mitzu - foarte emotionant, si iarasi m-a apucat dorul sa mai fac un bb...Oricum sa va traiasca cele doua minuni si sa va aduca numai bucurii!

Am uitat sa va spun ceva... Simbata trecuta m-am intilnit cu o doamna care are ca hobby astrologia si care ne-a facut hartile astrale - mie, sotului si lui Stefan. Eu, curioasa, dupa ce ne-a spus cite in luna si in stele, am intrebat-o daca se mai vede un bb2 sau nu... raspunsul nu a fost tocmai pe placul meu - in sensul ca mi-a spus ca voi putea obtine inca un copil foarte greu, cu tratamente si alte alea, iar daca il fac sa il fac pentru noi pentru ca Stefan nu va relationa cu el deloc... Am mai intrebat-o si cam cind ar fi un moment propice sa ma apuc de asta - gindindu-ma ca macar daca tot imi va fi asa greu sa duc inca o sarcia, macar sa ma apuc cind imi sunt stelele favorabile - si mi-a spus primavara lui 2008...adica cam tirziu dupa gustul meu... Va dati seama ca de atunci ma tot gindesc la asta, daca sa ma mai inham la asa ceva (mai ales cind am trecut prin ce am trecut pina acum) si cit de curind...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Alice, io pot ca stie ca o las sa baune cat vrea. Aseara de ex. si-a bagat coatele in acvariu si s-a dus singura la colt. Apoi a plecat la ea in camera, a inchis usa si a stat acolo vreo juma `de ceas pana a venit tata`so. Cum l-a auzit, a deschis usa si i-a sarit in gat cu teiubesc taaatiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

mamagiuliei, stii care mai e necazul?! Codrut nu poate fi lasat singur intr-o camera, ca se urca pe tot ce ii iese in cale! Daca il vezi pe ce si cum se cocoatza iti sta inima instantaneu! Nu am mai vazut asa alpinist de copil!
alice, parca tu spuneai ca ai fost la Auchan...?! Merita drumul pana acolo sau nu? Am inteles ca au preturi bune...?!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Bey Dario, in nu prea indepartatul trecut exista o lustra necesara agatarii de ea in caz de invidie majora ! Unde este si sper sa fie libera, ca io acolosha ma duc, cind citesc de Giulia ! Una la mina ca maninca de ma depaseste si pe mine {hahaha !!!) si alta ca se autopedepseste si nu iese din camera ei juma de ora, fara sa urle, sa se crizeze sau sa devasteze camera, eventual sa se urce pe mobile sau pereti !
Gabi, mama, nu stiu ce sa iti spun, eu una sint reticenta cind vine vorba de citit in harti astrale, nu ca nu cred in ele, dar ... am io asa un "dar" care nu-mi da pace ! E ca si scena aia din Matrix, cind darima el vaza in vizita la prezicatoarea batrina !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Adema, da, am fost la auchan, acum depinde de ce cauti, sa stii ca nu este mare diferenta intre acesta si cora sau carrefour ! Sint promotii de varii articole, dar in cele mai multe cazuri nu sint obiecte de care sa ai neaparata nevoie (spre exemplu era o oferta pentru asternut de pat de doua persoane, super ieftin, dar calitatea materialului era nashpaaaaaa rau, ceva ca de plastic !!).
So, poti veni asa sa te uiti ... dar daca ai vreun alt supermarket linga tine, nu merita osteneala, parerea mea !
Si vorba lui Gabi, azi am citit si eu oferta carrefour, vad ca s-au lansat si ei cu jucariile de craciun !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetele, eu am vazut si Cora si Carrefour - parerea mea e ca la jucarii (modele, tipuri, etc) Cora se prezinta cel mai bine!

Va pup pe toate pentru ca o iau spre casa - weekend placut va urez!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Io va zic un secret, io de copil eram ca naiba, noah nu ca acum nu sunt, deci imi seamana la faza cu pedeapsa ca io faceam de toate, dar executam pedepsele plina de orgolii Si asa si ea, pe bune, daca ati vedea cata mandrie incape in ea, pishu`lumii. Si stie ca la ea in camera are voie sa faca orice, cred ca de asta nu o mai tenteaza

Leeloo - si eu as fi foarte curioasa de asa ceva, sincer iti spun ,mai ales de bb2 ...
Rox - distractie maxima maine, poze-poze, stii tu !

Fetili cu minivacante, asteptam si de la voi pozici.

Mergi la inceput