mamici casnice (82)
Raspunsuri - Pagina 29

maria2mami spune:
ieri am fost la pizza pe seara chiar in centru la sf. Gheorghe......super si la noi inca nu au dat drumul instalatiei de iluminat de pe bulevard pt craciun, dar oricum a fost oki, cladiri luminate, lume iesita la plimbare, Intercontinental-ul superb cam frigulet dar asta e
iar de craciun fiecare isi intind instalatiile pe balcoane,isi pun tot felul de porcarii pe la geamuri.....bleahhhhh dezgustator
Niciodata nu va fi ca in america
Viata e ca hartia igienica: lunga si folositoare.

maria2mami spune:
Dana ai luat bilete la concerul lui Banica?beyyyyyyyyyy unde umblatiiiii? ca tre sa plec acu' ma sunat colegu ca vine sa ne ia....haideti...ca nu stiu cand mai vin
Fetele vb voi cu mos craciun pt mine, ii spuneti ca am fost cuminte....sa-mi aduca lun LAPTOOOOOOOOOOOP..........va roggggg, ca stau toata ziua degeaba si ma gandesc la voi
Aveti idee de unde pot cumpara bloane personalizate cu heliu........am in cartier o firma de org de evenimente, am fost, am intrebat, dar nu vand decat pt evenimente mari 100 de baloane 20.000.000
Am inebunit de o saptamana ascult incontinuu Stefan banicaaaa si Frank Sinatra
Azi am intrbat un vanzator de brazi din piata cat costa unul in ghiveci mareee la 1, 90.........era super in curte........5.000.000

maria2mami spune:
vad ca nu veniti la o barfa...am plecat

Danelutza spune:
Am venit eu la birfa, dar deja cred ca ai disparut din peisaj

alexa si mami spune:
si eu sunt in peisaj:) iar cu bucatareala
mirela, am avut rabdare sa vad ambele albume sunt suberbe decoratiunile, sunt lesinata dupa tot ce tine de craciun. tu zici ca te-ai ingrasat? cind? unde?
danelutza, sanatate multa si fiti mai nene mai egoiste, nu mai puneti atit la suflet ca tot pt voi e rau. eu una asa fac, intii copilu', apoi io, apoi colegu' si restu' PAAAA, nu ma intereseaza...www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Danelutza spune:
Multzumesc fetelor, sinteti dragutze ca intotdeauna. Astazi am reusit sa tzin sub control respiratzia, adica sa nu mai fie sacadata. Am inceput sa iau magneziu, am inceput s-o las pe Isabella sa-si faca de cap, fara sa mai tzip la ea.
Cami frumoasa petrecere si meniul pe masura. Ia shopteshte-mi si mie, ciupercutzele alea, sint cumva oua umplute cu palarie din roshii ?
Dana si pozele de la petrecerea voastra am vazut. Mumos, mumos, dar cel mai tare m-a eclipsat tortul, moamaaa ce caleasca pentru printzesa
Mirela foarte frumoase pozele, vizionat tot, tot, iote asha ca sa-mi faca bine la inimioara.

Danelutza spune:
Fetelor am in cuptor trandafirul de la Moldova, nu stiu ce iese, creste ca nebunul... deja da afara din tava, poate trebuia sa-l string de git mai mult . Va povestesc cum iese si ce gust are in seara asta, poze nu va pun, ca n-am ajuns inca la magazinul cu aparatul pe care l-am ochit. Poate pacalesc miine soatza sau vecina, sa ma care pina la negotzul respectiv.

ange spune:
am primit o privata de la frantzuzoaica...
"Draga mea , poti sa ma stergi de pe lista mamicutzelor casnicutze , cu parere de rau , dar nu mai am timp sa intru din pacate , iar cand o fac lumea ma intreaba de ce n-o fac mai des , vor sa stie motivele , dar sincer n-am timp sa le explic ! Cu tot respectul , sper sa inteleaga toate ! Pupa-le din partea mea , va doresc toate cele bune s-aveti noroc si sa fiti iubite ! tu in special , ptr ca mi-am permis sa te dera !!! "
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

ange spune:
bagati cap. nou. eu sunt cu Robert acasa si nu ma lasa sa stau mult la calculator
merci pt. aprecieri tuturor.
dar critici nu aveti ca din alea invat?
Mirela,esti de a mea.ma bag indata sa-ti vad realizarile
pup la voi
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Danelutza spune:
Poftitzi aici, la un trandafir moldovenesc