mamici casnice (82)
Raspunsuri - Pagina 28

ange spune:
aha.priceput.
eu puneam pe tort dealea de Craciun dar am renuntat pt. ca lasa negreala aia pe crema si apoi trebuie sa o inlatur cu cutitul si nu-mi place deloc.Plus de asta se sting repede.nici nu termini de cantat si ele scor fum
Astea ale vostre cat tzin?
O sun pe mama astazi zau sa-mi faca provizii.
Bey pai ce retete mai ca dau in benga?
ok.ma uit pe platouri si va spun.Unele sunt de pe culinar.pe alea nu le scriu ca le stiti si voi.Exemplu:rulada de cascaval si tortul aperitiv(bleachhhh nu mi-a placut).Invitatii l-au apreciat.Eu nu...
revin. sa trimit gasca de acasa la joburi ca e timpul.
Robertt sta cu mine astazi.Tocmai m-a sunat educatoarea ca e bolnava.Si eu care credeam ca astazi "intind" paturile ca sa-mi revin!!!!
Am mainile varza.Arse,taiate,zgariate,subtiata pielea de la atata apa.Am bagat crema la greu dar degeaba.Am muncit pt. petrecere de vineri de la 7 dimineata pana noaptea la 2 pt. preparate(cuptorul a mers non stop in intervalul asta) si a doua zi(ziua petrecerii) de la 7 dimin. pana la 15 dupa amiaza.Nu am avut timp decat de un dus si de un machiaj subtire inainte de a veni invitatii
Cam asta a fost cu organizarea. 2 zile sunt suficiente pt. a organiza o petrecere cu manutza ta.Cumparate nu am avut decat mezelurile dar care au ramas aproape intacte (dealea are toata lumea acasa). data viitoare nici nu m-ai fac platou cu mezeluri ca nu se mananca.
De bautura nu am scris si nici poze ca noi avem un mic mini bar cu sticlele pe un suport,alea,alea.Daca vreti fac acum foto dar a fost gen banana.Cu de toate acolo si cu servire directa
Si gata.A! colegul a fost la inaltime.M-a ajutat enorm.Chit ca ma incurcam uneori de el prin bucatarie mi-a fost de folos.Numai cate drumuri a bagat ca ba nu aveam una,ba nu aveam alta
banana,Drob de pui
pipote,inimi,ficat de pui fierte cu piper,vegeta putina,foi de dafin;tocate cubulete mici(ca la salata de boeuf).
Ceapa verde,marar,patrunjel,oua cam 6 la o tava de chec.
Amestecate toate si bagate la cuptorul mic vre-o ora.
Simpluuuuuu si delicios.
pup revin dupa ce o duc pe Maiuca la scoala
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Danelutza spune:
la toate fara discriminare
Am fost la doftor, controlat inimioara plus electrocardiograma, controlat plaminii plus radiografie, luat singe, facut analize, cica n-am nimic de speriat. Mi-a dat sa iau magneziu, ca altceva nu putea sa-mi dea pentru ca Isabella inca suge la tzitze, cica e de la stres, nervi si ca gindesc prea mult. Sa las gindurile, sa ma odihnesc mai mult, sa incerc sa respir normal, ca ma apucase acolo respiratul anormal.
Asha ca, soatza a facut promisiunea ca nu ma mai enerveaza, ca nu mai cumpara tzigari (n-am crezut, dar astept sa vad), iar Isabella a cerut olitza si pentru prima oara a stat singurica in baie, apoi m-a chemat cind a terminat de facut kk . Iar mai tirziu a cerut din nou olitza, a luat-o la goana cu tot cu oala, ca trebuia sa vada nu stiu ce la televizor, s-a asezat acolo si... iar m-a bucurat ca e fata mare.
Cam atit, ma duc sa ma uit la poze si sa ma ingras vazind cu ochii.

maria2mami spune:
..cu dedicatie speciala pt Alinuta si Alexa
Mei boza nu pun pe DC pt ca sunt SUPERBAAAA si nu vreau sa va ofticati
Viata e ca hartia igienica: lunga si folositoare.

ange spune:
danelutza, pup la tine. ai grija de tine.
mmiha,vazut foto.E tare dulcica Maria.Cred ca face cozonac cu mama ta asa-i?
fetetel,mi-am reinstalat messengerul.Nu m-ai mergea de o bucata buna de timp.Nu puteam intra.Acum pot participa la conf. voastre
vineri este 1 dec. incepem schimbul de felicitari?
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

maria2mami spune:
Sefa bananelor sa-ti traiasca mica balerina, sa fie sanatoasa si toate dorintele sa i se indeplineasca
Cami ...da faceau cozonac si tareeee s-au mai distrat
Bi...noi (eu si Maria) venim la mama de cate ori avem ocazia pt ca la soacra-mea nu am terminat baia.......si mi-e greu sa o spal pe maria in cadita....asa ca venim la mama si facem , mai la o barfa mica , mai la o visinata.....si bineinteles sa stau de vb cu voi
Ce naiba sa mai caute colegu' dupa mine, oricum nu ar venii ca nu e in relatii bune nici cu mama nici cu tata

maria2mami spune:
normal ca incepem cu felicitarile
dar eu la fetele din rom nu le trimit pe 1 ca asata inseamnaa sa le primeasca pe 6-7 si nu mai are nici un farmec
Cami.....super petrecere....cuvintele sunt de prisos
Deabia astept sa faca Maria 4 anisori sa facem petrecerea in curte...offf si mai e o gramada pana in mai.
Fetele super torturile, Dana in afara de artificiile de pe tort ai mai avut ceva care a imprastiat hartiute mici muuuuulte....aia ce este (din ultima boza) si de unde ai luat-o?

CRISMIR spune:
CAMI multa munca mai mama...asa e cu petrecerile astea,insa si eu le ador ca si tine...unii zic ca suntem nebune,ca ce atata munca...eu asa sunt invatata de la mama,deh,imi si place!!!
...numai acum de "ziua curcanului"am bagat de dimineata de la 7 pana la 11 cand am plecat ca am vrut sa fac snitzele de piept de curcan de acasa chiar daca faceam gratar acolo
,si inca altel...asa ca-mi inchipui cum a fost la tine
....FELICITARI pt tot ce faci,copii sunt sigur ca te apreciaza si din proprie experienta iti zic ca le vor ramane in cap si peste ani de zile...frumos!!!!
BANANA si la tine a fost super frumos,ai bagat si tu la papica
...mi-era o pofta de salatele alea
..FELICITARI!
ALINA,BANANA am pus poze de peste tot...daca aveti rabdare sa va uitati...sunt doua albume noi,unele din Mall cu decoratiunile si trenul unde vrea fiu'meu sa mergem toata ziua si unul cu botezul!!!
MIHA,pana la urma mi-am cumparat rochita...da sincer nu am fost foarte incantata de cum am aratat pt ca m-am ingrasat
DANELUTZA sanatate multa multa...ai grija de tine mamica draga!
...nu te mai enerva si nu mai pune tot la suflet,ca viata e asa de scurta
fetelor scumpelor,pe mai tarziu!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

maria2mami spune:
Danelutza sanatate muuuuuuuuuuuuuuulta
Mirela .........offff, superbe bozeee... ce m-am oftycat
, superbe decoratiuni, mosul minunat, la noi sunt niste amarati saracii
iar robert a fost super-cool la botez cu camasuta lui albastra
x2

maria2mami spune:
..............iar vb singurica ?

CRISMIR spune:
MMIHA...multumim de compliment la adresa puiului
...da astia aici au impodobit superb Mall-ul si inca nu e gata...asta imi place si mie in america
,baga niste bani pt decoratiuni
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001