mamici casnice (82)
Raspunsuri - Pagina 16

diadaniela spune:
ce mai bem ,ce mai mancam?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Bimilit spune:
banano, cum esti? obosita? printesa bag sama ca-i happy.cum a iesit chefuiala? o poza ? o felie de tort si nu ne dai
?
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Bimilit spune:
bey , fetelor pretenuca noastra cred ca-i in buda cu banii.ca am cetit si la legislative ceva : cica ccc cauta info despre un proiect de finantare.ore n-are bani sa vina acasa.facem noi o cheta? o ajutam sau scriem la stupize stupize sa o aduca de craciun acasa?
edit : 6, ca-i in zona.

Danelutza spune:
Bianca au sosit portocale, mandarine, kiwi, dulciuri pe care deja ne-am bagat dintzii in ele si bineintzeles trei lazi cu sticle cu suc de roshii . Cadoul cred ca apare ca anul trecut, cu posta, ca-i trimite nanutza ei.
Dar tu nu ne spui din care categorie faci parte ? Sau esti cu alea 5%
Danutza bananutza dar nu ne spui cum a fost ? Ca de beut si chefuiala trebuie sa dai matalutza.

diadaniela spune:
asteptati-ma o tara ,ca-s in curatenii!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas

Bimilit spune:
bey , si io fac parte din alea 95%.desi ma bate gandu sa iau niste praf de putut ,ca sa ajung si io in randul celor 5%.

maria2mami spune:
gata baitaaa sunt pregatita de partyyyy
un vin o bere care dati???
pupici la gagici
ma duc sa citesc si revin
Aaaaa , m-am tuns
hooo hooo hoooo Merry Christmas !

mariussimiuc spune:
Cuscra,dar ce bronzata este Isa mey!! Si curajoasa cu mana in gura tigrului!
Mey,io pana acu n-am avut curiozitati din astea...Dar maine dimineata va spun din care categorie fac parte...de 5 sau 95%!!
Miha

Bimilit spune:
mmiha bine ai revenit.cum e cretulina?
oare cuscrele pe unde-s ? ca iar lipsesc.bey , ati gasit ceva mai bun pt copilasii vostri?
edit: vad ca aparu o cuscra.

Dana_ch spune:
edit: ma omoara copilul asta,uite cat e ceasul si nu doarme.
am avut ceva trebi,probleme de rezolvat de aia am lipsit. Poze cu
Lucas
poze noi