mamici casnice (82)
Raspunsuri - Pagina 15

alexa si mami spune:
danelutzo, si pt ca nu e prima data azi, uite si de la mine
vreau si io o casaaaa cu pamint pe pamint
am avut un soc cind am vazut poza cu isa si tigru' www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

alexa si mami spune:
io nu ma chefuiesc, ne plictisim prin casa. afara n-avem chef sa mai iesim ca deja e noapte...www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
www.tickercentral.com/view/64zu/4.png" target="_blank">

Danelutza spune:
Alina si tu de dai la mine ? Adevarul e ca de tigru ma tem si eu, dar Isabella ii baga miinile in gura sa-i mingiie dintzii fara nici o problema.
Fetelor m-a certat soatza, am muncit ca nebuna ca sa spun asha, am facut pateuri cu mozarella, pateuri cu sunca presata, tiramisu, salata boeuf (ca mi-era pofta) si mai am o gramada de mincare. M-a intrebat cine le maninca pe toate , asha ca va astept pe voi in vizita, ca in seara asta soatza vine tirziu. A plecat sa se intilneasca cu un camionagiu, ca mi-a trimis cumnata din Calabria, suc de roshii la sticle, mandarine si portocale
, cred ca si vreun cadou pentru Isabella.
Acum astept sa vaz ce-mi aduce acasuca.

Danelutza spune:
Mey, unde sintetzi, bintui de una singura.
Ia uitatzi cu ce mi-am delectat zimbetul pina acum
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88787 subiect de subiect
edit.

Liana30 spune:
salutareeee
fugii si io la generale crezui ca aflu daca a luat frate examenul ala cand colo ...
..iar nu aflai bre!!!lo fi luat?
Danelutzoooo subect de subect de 5 ori frate???oauuu incepui sa fiu si io invidioasa
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Liana30
Danelutzoooo subect de subectde 5 ori frate???oauuu incepui sa fiu si io invidioasa
Te duci sa iei lectii ?

Bimilit spune:
fetelor da voi din ce categorie faceti parte 5% sau 95% .hai , nu ma dezamagiti , cu raspunsul?
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Bimilit
fetelor da voi din ce categorie faceti parte 5% sau 95% .hai , nu ma dezamagiti , cu raspunsul?
Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Liano ce faci, te-ai dus sa pui in practica ?
edit: frumos imi shade, am raspuns de 6 ori pe aceeasi pagina