Quelle 4

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Probabil ca s-a mai discutat dar, cautand in graba, nu am gasit. Cum inlocuiesc un produs din comanda cu un alt produs (sau cum renunt la un produs din comanda facuta). AM incercat sa sun dar nu raspunde nimeni, am trimis 2 mail-uri. In site-ul lor nu exista o asemenea obtiune si parca nu as vrea sa ma complic cu returnari si alte alea...Merci de ajutor.

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu am trimis costumul inapoi si astept sa imi trimita banii. Sper sa nu dureze prea mult.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Si eu am fost nevoita sa modific o comanda si am reusit.
Bdana, insista cu telefoanele ca asa am patit si eu. Facusem comanda duminica trecuta si luni le-am dat telefon ca vreau s-o modific. Mi-au spus sa revin peste 3 zile caci atat dureaza pana este procesata comanda si sa o modific atunci. Am dat joi telefon , am sunat de am disperat (la nr. 036403403) si pana la urma am reusit sa vorbesc cu cineva de acolo. Mi-au modificat comanda(de fapt au anulat-o pe prima ). Practic am facut o noua comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Va rog frumos sa ma ajutati! Am o intrebare: a comandat cineva husele elastice pt canapea si fotolii? M-ar interesa dar ma tot gandesc ca poate nu sunt atat de bune si de potrivite cum par in revista. Ce ziceti? Daca nu-mi plac le pot returna? Primesc banii inapoi? Sunt destul de scumpe... In jur de 6 milioane...

Ioana
22+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Va rog frumos sa ma ajutati! Am o intrebare: a comandat cineva husele elastice pt canapea si fotolii? M-ar interesa dar ma tot gandesc ca poate nu sunt atat de bune si de potrivite cum par in revista. Ce ziceti? Daca nu-mi plac le pot returna? Primesc banii inapoi? Sunt destul de scumpe... In jur de 6 milioane...

Ioana
22+David

Buna intrebare. Si pe mine ma intereseaza, dar nu stiu daca s-ar potrivi, ca eu am coltar.
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Ioana, stiu sigur ca cei de la Quelle returneaza banii, am o colega care a tot returnat ce nu i-a venit si a primit intotdeauna banii! Ceea ce nu s-a intamplat si la Otto, a returnat niste sandale din iunie (au fost mici) si nu a primit nici acum banii inapoi.

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

eu i-am sunat si am trimis si pe net comanda pt cataloage, am primit si confirmarea dar pana acum ioc cataloage, de o luna nimic....astia vor sa faca vanzare sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

Numeioana si CRinuta puteti sa va asteptati mult si bine raspunsurile ca aici nu prea se primesc raspunsurile indiferent care ar fi ele ,am pus si eu o intrebare si ioc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Am impresia ca ei trimit cataloagele in functie de sezon. E posibil ca vreun vecin binevoitor sa ti le ia. Eu am gasit o data catalogul pe caloriferul din holul blocului. Noroc ca am coborat la timp ca sigur nu-l mai gaseam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu tot sper sa primesc raspuns...

Crinuta, au si pt coltare, am vazut in catalog! M-as risca sa comand...

Ioana
22+ si David

Mergi la inceput