Quelle 4

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

am facut comanda pe 17 august de trei produse de la ei ,dupa 3 saptamani am sunat si mi-au spus ca produsele nu sunt in tara...dupa o luna si jumatate acelasi raspuns si ieri ...au venit ,dar sunt dezamagita TOTAL de ei .am crezut ca sunt seriosi dar...si nu e prima oara cand iau teapa .anul trecut au venit produsele dupa 3 !!! luni si fara instructiuni in romana.am asteptat 2 luni instructiunile si abia dupa o luna au venit ca am sunat eu la ei . sa le fie rusine!!!

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allisi spune:

buna fetelor ,spuneti-mi daca ati comandat acele pijamale la vreo 60 lei e pe alb si negru ceva model norvegian pe margini ,nu am revista sa va spun codul am inprumutat-o si dusa e .daca e de calitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

fetelor eu am comandat catalogul de vreo luna jumate si nimik pana acum.oare mai ajung?

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by redai

fetelor eu am comandat catalogul de vreo luna jumate si nimik pana acum.oare mai ajung?

Lore, mamicutza lui David
POZE

NU!
Daca n-a venit pana acum nu-l mai vezi.E posibil si sa fi venit si sa ti0l fi luat un vecin curios.Oricum nu dureaza asa mult sa ajunga un catalog.

Comanda se poate face foarte simplu si la telefon.Sunati la nr scris in catalog si spuneti codurile alea si masurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, mie mi-a sosit costumul comandat cam in 5 zile de la comanda, insa..... imi cade de pe mine.
Nu pricep ce marimi au ei. Eu am intre 42 si 44, si peste tot pe unde merg imi vine masura 44.
Costumul asta e tot marimea 44 si este cel putin cu 2 marimi mai mare decat ce am eu nevoie.
Nu pricep. Va trebui sa il returnez, dar intrebarea este ce marime voi comanda acum?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Crinuta, scauza-ma daca pun intrebari prostesti, dar ai incercat sa te masori dupa dimensiunile lor din catalog? Eu, de exemplu, port in mod normal marimea 38-40, dar dupa cum dau ei in catalog tabelul de masuri, ma incadrez undeva intre 34 si 36, de-asta nici nu am indraznit sa-mi comand ceva de la ei, ca nu stiu cat port, de fapt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by crinuta

Fetelor, mie mi-a sosit costumul comandat cam in 5 zile de la comanda, insa..... imi cade de pe mine.
Nu pricep ce marimi au ei. Eu am intre 42 si 44, si peste tot pe unde merg imi vine masura 44.
Costumul asta e tot marimea 44 si este cel putin cu 2 marimi mai mare decat ce am eu nevoie.
Nu pricep. Va trebui sa il returnez, dar intrebarea este ce marime voi comanda acum?

Crinuta si Rayan

Hainele vandute de Quelle sunt cu marimi germane. Eu port mar. 46 in Ro., insa mar. germana care-mi vine e 42. Pentru tine cred ca era bun 38.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu port marimile asa: european 44, italienesc 46 si la quelle 38. va spun pentru inspiratie, nu pt cadou

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by puppe

Crinuta, scauza-ma daca pun intrebari prostesti, dar ai incercat sa te masori dupa dimensiunile lor din catalog? Eu, de exemplu, port in mod normal marimea 38-40, dar dupa cum dau ei in catalog tabelul de masuri, ma incadrez undeva intre 34 si 36, de-asta nici nu am indraznit sa-mi comand ceva de la ei, ca nu stiu cat port, de fapt...

Da, am incercat sa ma masor, si sunt intre 42 si 44, deci?
Eu as zice ca mi-ar trebui 40, cel putin la pantalon. Sacoul atarna pe mine ceva de groaza.
Uff, si eu care ma bucuram ca il voi purta zilele astea,,

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Am facut si eu o comanda si vreau sa modific acum numerele. Mi-am dat seama ca trebuia sa le iau mai mici. Am dat telefon la Quelle si mi-au zis sa sun azi. Azi nu am avut timp . Mai am vreo sansa sa schimb comanda?

Mergi la inceput