Quelle 4
Raspunsuri - Pagina 20
codruta_grg spune:
Ai primit deja catalogul pt copii? sau e cel de anul trecut?
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
CatXO spune:
Cred ca e cel vechi, cel valabil pana pe 18.09.2007, cred ca am comandat pe ultima suta de metri din el...
Jasmine spune:
am primit si eu noul catalog pt copii,valabil pana in oct sau nov 2008.
L-am rasfoit cam in graba si am constatat ca foarte multe jucarii sunt aceleasi ca in catalogul vechi.
mihaeladm spune:
Eu am primit catalogul pentru Craciun.
As comanda, dar nu sunt sigura ca voi primi premiile pana la Craciun.:(
crinuta spune:
Am comandat si eu un costum acum vreo 3 zile si abia astept sa il primesc. Sper sa nu dureze prea mult.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
dumitrulaura spune:
Am primit si eu catalogul de Craciun dar unele aricole din catalog nu sunt si pe site. Cum le comand? Aveti idee?
catutza spune:
Asa mult dureaza livrarea la ei?
quote:
Eu am primit catalogul pentru Craciun.
As comanda, dar nu sunt sigura ca voi primi premiile pana la Craciun.:(
Mihaela
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by dumitrulaura
Am primit si eu catalogul de Craciun dar unele aricole din catalog nu sunt si pe site. Cum le comand? Aveti idee?
De regula, fiecare catalog are un cupon de comanda pe care completezi codul articolului, cantitatea, parca masura (dar nu mai stiu sigur), denumirea si parca si pretul. Daca ai in catalog asa ceva, completeaza acel cupon si trimite-l prin posta. Am impresia ca se taxeaza la Quelle trimiterea.
Daca nu ai cupon, vezi ca pe site exista posibilitatea sa comanzi cu referinte din catalog, adica introduci direct codul aticolului, asa cum apare in catalog (te duci pe site, sus de tot ai un camp "Comanda directa", introduci codul articolului doritEu asa am comandat o plapumioara care nu aparea pe site.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
dumitrulaura spune:
Multumesc Graviduta. Am facut comanda direct pe site si a mers.Acum sa vedem in cat timp vine comanda. As fi vrut sa comand niste ghetute pentru copii dar mi-e teama ca nu or sa ajunga pana vine gerul.
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by dumitrulaura
Multumesc Graviduta. Am facut comanda direct pe site si a mers.Acum sa vedem in cat timp vine comanda. As fi vrut sa comand niste ghetute pentru copii dar mi-e teama ca nu or sa ajunga pana vine gerul.
Pai comanda ar trebui sa vina in 3 saptamani. Teoretic. Practic, vine cam la o luna. Eu i-am sunat cand se implinisera 3 saptamani de la comanda si nu ma contactase nimeni pt livrare (te contacteaza curierul) si mi-au spus ca fusese trimisa cu o zi inainte. In cateva zile (3-4) m-a contactat si curierul.
Alina si
Mara (27 iunie 2007)