Slabire rapida prin electrostimulare!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marusia spune:

Andreea...sunt niste exercicii pe care trebuie sa le faci zilnic care combinate cu o dieta echilibrata fac minuni.Eu am luat programul de pe dc++.Dieta nu-i foarte stricta,doar mananci sanatos.Asa iti schimbi metabolismul,nu te infometezi ,nu te pricopsesti cu avitaminoze sau carente minerale si nici nu pui la loc ca in cazul dietelor drastic.Informatii despre exercitii,gasesti pe http://www.winsorpilates.com/.La mine a dat rezultate dupa doua saptamani...si fiica-mea dupa ce nascuse se ingrasase si intr-o luna a ajuns la 43gk,la 1,65.Si cand s-a apucat avea 62kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micha08 spune:

Fetelor, multumesc mult!!! Ati trezit in mine dorinta de a ma duce si eu! Chiar daca nu voi reusi sa slabesc prea mult, faptul ca se va intari musculatura ma incanta foarte tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nem spune:

Eu sunt super multumita de rezultate si am prins acum abonamentul de electro la 100 RON ( 10 electro plus 3 fast slim)...Mi se pare super
Inainte de abonamentul asta am avut 10 termosudatie si 10 vacuum si am avut abonamentul de electro la jumatate de pret.
Pana de Revelion sper sa fiu ok, adica sa-mi sochez prietenii care nu m-au mai vazut de mult si care ma stiau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellietudor spune:

Fetelor, combinatia ideala de proceduri o gasiti in functie de fiecare si poate dupa ce ati incercat si cate una din fiecare! De exemplu , la termosudatie poti da f mult jos, dar numa daca ai de unde si daca corpul tau reactioneazala caldura! Iar pe de alta parte daca faci electrostimulare la cald... ehe, ai un fel de 2 intr unu,ca si transpiri , si faci si sport sa zic asa! La vacuum e f bun rezultatul, dar tre sa ai grija la capilarele de sange, caci daca esti prea sensi se sparg! Dar in rest e super ok si vacuumul, e un fel de masaj anticelulitic, dar mult mult mai eficient! Iar restul de impaketari sunt mai ales pt piele!! Fango iar e extra... Vedeti si voi ce sa zic...

Mie mi a placut tot!

www.victoriaslim.ro
www.beautyland.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Dupa 6 sedinte de electro si 4 impachetari cu parargil au inceput sa se vada ceva rezultate si la mine....Eu sunt slaba dar am celulita si aripioare...Sper ca dupa ce termin abonamentul sa vad ceva rezultate notabile.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_adi spune:

Vreau sa va spun ca impachetarile cu gel anticelulitic cu spirulina sunt super super tari.Mi se pare ca rezultatele se vad foarte repede.Vi le recomand cu caldura!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

La mine gelul ala cu spirulina n-a avut nici un efect.
De fapt convingerea mea este ca celulita nu "trece" de la nici o crema.
Trebuie un atac combinat, dieta de detoxifiere, lichide multe si evntual masaj sau vacuum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alebazi spune:

Buna dimineata

Vreau sa spun ca am facut si eu:
- 25 sedinte electrostimulare zilnic;
- dieta;
- gel anticelulitic ELANCYL (2 tuburi)

Rezultatul 0. Nu s-a vazut absolut nimic, nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by alebazi

Buna dimineata

Vreau sa spun ca am facut si eu:
- 25 sedinte electrostimulare zilnic;
- dieta;
- gel anticelulitic ELANCYL (2 tuburi)

Rezultatul 0. Nu s-a vazut absolut nimic, nimic.

Daca n-a dat rezultat combinatia de care spui e probabil ca nu ti-ai ales bine dieta sau ca ai o problema metabolica pentru care ar fi bine sa vezi un doctor.
La electrostimulare depinde f. mult de tipul de aparat si de pregatirea celui care-ti "monteaza" electrozii, am povestit mai multe la subiectul al carui link l-am dat. Si evident si de intensitatea la care lucreaza aparatul, ca daca-l tii pe minim....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellietudor spune:

i au zis ca daca ai sterilet nu poti?? La ce saloane ai sunat? Pt ca eu stiu o groaza de aloane , care avand aparate bune, nu se intampla absolut nimik nasol, cu strilet de cupru! Si stiu asta pana si de la cea care comercializeaza aparate de electrostimulare! Asa ca mai incearca!!

Uite cateva saloane cu aparatele care s ok si fata de strilet:

beautyland.ro In Romana
victoriaslim.ro La Obor
bodytemple.ro nu stiu pe unde...

Ellie

Mergi la inceput