quote:
Originally posted by ellietudor
i au zis ca daca ai sterilet nu poti?? La ce saloane ai sunat? Pt ca eu stiu o groaza de aloane , care avand aparate bune, nu se intampla absolut nimik nasol, cu strilet de cupru! Si stiu asta pana si de la cea care comercializeaza aparate de electrostimulare! Asa ca mai incearca!!
Uite cateva saloane cu aparatele care s ok si fata de strilet:
beautyland.ro In Romana
victoriaslim.ro La Obor
bodytemple.ro nu stiu pe unde...la universitate
Ellie
Intradevar, conteaza intensitatea. Trebuie crescuta treptat pt ca se obisnuieste organismul. Are efect mai mare daca se face dupa niste impachetari la cald, in special. Eu nu am prea tinut dieta, la inceput faceam impachetari cu namol, apoi cu argila si abia dupa aceea electro. Dupa vreo 3 sedinte am sarit peste argila si pot sa va spun ca dadeam jos in jur de 300-400 gr. pe sedinta. Sngurul lucru de care ma tineam erau ceaiurile, ~1,5 litri pe zi. Vreau sa spun ca a si tinut slabitul asta. Am fost 2 sapt. in concediu, in care mi-am facut de cap si nici nu am mai baut ceaiuri, si aveam aceeasi greutate ca la inceputul concediului. Am pastrat aceeasi greutate timp de 2 luni, dupa doa o serie de 8 sedinte,fara sa mai continui apoi cu nimic. Face toti banii!!!!