jaluzele verticale...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

eu le-am pus la inmuiat in cada cu sapun lichid, le-am clatit si le-am prins de sarma de marginea de sus
apoi le-am calcat si le-am pus la loc

sunt ca noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittygreeneyed spune:

Buna! Eu lucrez si cu jaluzele verticale (la un birou de comenzi) si stiu ca in general se curata cu aspiratorul, uscatorul de par cu aer rece, sau un burete umezit, fiindca detergentul le poate strica. Dar mai stiu si ca sunt zeci de feluri de materiale, asa ca cel mai indicat este sa intrebati pe cei care le-au pus (ar fi bine sa stiti cum se numeste materialul, ca sa puteti preciza).

Kitty, mamica de Adi si Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Mie una nu mi-au placut niciodata - nici chiar atunci cand erau la mare moda. Sunt pentru birou nu pentru casa. Dar depinde de gusturile fiecaruia. O perdea subtire nu-ti ia din caldura emanata de calorifer atat de mult incat sa simti diferenta. Si ca sa nu trebuiasca sa pui si draperie, pentru cele carora nu le plac draperiile - exista niste jaluzele tip rulou, din material textil (imaginati-va plasele de tantari tip rulou, ei bine cam asa sunt si astea) - si pot fi combinate foarte bine cu perdelele. Eu abia m-am mutat, inca nu am perdele - dar cu draperiile am rezolvat - am pus rulouri exterioare din aluminiu la toate geamurile si cand 'oi avea bani si chef o sa-mi aleg perdele sa le pun la interior.

Aaa, era sa uit - in nici un caz nu se potrivesc jaluzelele cu mobila clasica, parerea mea.

Mergi la inceput