jaluzele verticale...

jaluzele verticale... | Autor: ancutzathree

Link direct la acest mesaj

buna!
as opta ptr acest tip de jaluzele insa in sufragerie avem mobila mai veke si deocamdata nu o skimbam,deci e model clasic si ma intreb daca se potrivesc jaluzelele verticale in acest caz...are cineva,ce ma sfatuitzi?
va multzumesc anticipat!

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

***viatza e doar o iluzie a simtzurilor***

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Buna ancutzathree
Eu am de cativa ani,la toate camerele, inclusiv la bucatarie (pe care nu le folosesc niciodata) .
Atunci cand le-am pus am fost foarte incantata de ele din cauza faptului ca sunt mult mai comode decat perdelele obisnuite,acum nu prea mai imi plac,parca da asa un aer mai de birou incaperii.
Recunosc ca nu ma indur sa le schimb pentru ca se curata tare usor ,pun aspiratorul pe ele si gata,iar la curateniile generale le scot si le bag in apa cu detergent ,le limpezesc si le pun la loc.Se intretin usor,dar parca tot mi-ar placea unele de voal.

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Anca, incearca jaluzele orizontale, tot din acelasi material si se pun doar pe sticla de la geam si optezi pentru o perdeluta deasupra.
PS: stii tu , ca in camera la Petra (si acuma ne punem as si in dormitor)

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

eu vreau sa pun jaluzele verticale la camera mare deoarece am usa de balcon iar sub geamul de alaturi am calorifer si nu as vrea sa pun alt tip de perdea ca sa nu acopar caloriferul...deci mie imi plac jaluzelele v. dar ma intreb daca merg la mobila clasica

anca @ alex.bb

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...

Mergi la inceput

nu isi mai da nimeni cu parerea?

anca @ alex.bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Ancutza, nu stiu de ce iti faci atatea probleme, nu cred ca e ceva exagerat chiar daca ai mobila clasica, am mai vazut combinatia asta si nu arata rau, insa sincera sa fiu mi se pare ca jal v insele vor trece in curand in sfera de "clasic" pt ca am impresia ca nu se mai poarta. Fata de cele orizontale au niste avantaje, insa eu nu prea ma incumet sa investesc in ceva ce este deja depasit. Nici eu nu am nimic la geamuri, dar nici nu ma indur sa pun jal v desi cred ca dpdv practic ar fi cele mai potrivite.
Daca tie iti plac, parerea mea este sa iti iei fara sa iti mai faci asa mari griji.
Sa le stapanesti sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Anca, in aceeasi situatie sunt si eu, am usa la balcon din geam si geam deasupra caloriferului si nu cred ca e potrivit sa pun perdea. Tot la jaluzele vericale m-am gandit, nu stiu de ce zic fetele ca nu se mai poarta. Si atunci ce sa punem?
Intr-adevar, nu imi plac jaluzele in toata casa,ca da un aer rece., de birou. Dar la sufragerie cred ca merg. Decat nimic...iar perdea normala iar nu mi se pare potrivita.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camellia spune:

Fetelor,voi cat de lungi ati pus jaluzelele,pana la pervaz sau mai jos ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anda141

Anca, in aceeasi situatie sunt si eu, am usa la balcon din geam si geam deasupra caloriferului si nu cred ca e potrivit sa pun perdea. Tot la jaluzele vericale m-am gandit, nu stiu de ce zic fetele ca nu se mai poarta. Si atunci ce sa punem?
Intr-adevar, nu imi plac jaluzele in toata casa,ca da un aer rece., de birou. Dar la sufragerie cred ca merg. Decat nimic...iar perdea normala iar nu mi se pare potrivita.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

da,nu as vrea sa pun perdea peste calorifer ptr ca imi optureaza caldura si nici nu imi place cum arata...in restul casei pun perdele ptr am geam intreg....nu ma intereseaza daca nu se mai poarta jal v. doar daca merge la mobila mea...

anca @ alex.bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona27 spune:

Hop ma bag si io:)
Eu ma lovesc zi de zi de apartamente cu jaluzele verticale...sunt cea mai neinspirata idee! In primul rand ca nu dau eleganta camerei -cum o face o perdea, in al doilea rand sunt tare ne-practice..ca sa te uiti afara trebe' sa te incurci in atele de rigoare si al treilea rand scopul lor e pentru birouri, nu casa!
Ah, si se cam jegosesc rapid si nu prea e usor sa le cureti..spunea cineva aici ca e usor dar mie nu imi iese figura

Dar e optiunea fiecaruia, eu imi dadui numa' cu banuitul!

Simona

Mergi la inceput

mersi de mesaj simona,sa stii ca am sa iau in calcul si varianta ta

anca @ alex.bb

Mergi la inceput