Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (115)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Bee !!!!!!!!!

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!

Multa bucurie si implinire in viata !!!!!!!!

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Pe mine m-a invatzat cineva sa il tzin pe Dani in umblator pe o pozitie mai joasa ca sa isi faca muschi la picioare si ca sa se invetze sa umble pe toata talpa nu pe varfuri. (asta la inceput cand avea 7-8 luni)
Si la noi a dat roade chestia asta, nu sta deloc pe varfuri
Cine foloseste umblatorul ar putea sa incerce.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI BRANDUSA-BEE!

La multi ani Andrei si Sabina!

Nico, iti sunt alaturi, virtual. Capul sus, incearca sa fii tare, o ai pe daria care are mare, mare nevoie de tine zambitoare. Nu-mi pot nici macar imagina cum este... Imi pare groaznic de rau... Dar inca o data, intareste-te! Pentru Daria si sotul tau.

Deea, esti mortala mai! Sa-ti fie de bine tunsul. Pupa frumusetea mica de la noi!

Se spune ca bebeii ar trebui sa mearga desculti prin casa si cat mai mult pe... nisip, pietris, pamant, nu este cazul acum, fiind frig, insa mie mi se pare destul de logic. Dar vine ea vara!

Noi nu avem problemute, nici cu masa, nici su somnul, stam bine, inca... avem o pauza de dureri de dinti, ceea ce este super bine.

Bee, mi-a fost tare dor de tine si de postarile tale pline de umor (eu prefer umorul acela negru uneori ).

...si nu mai stiu ce vroiam sa scriu...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Bianca, nuuuu... acum e pe lamaie goala !!! pentru vitaminizare

Maraki, te intrebi daca sa il incalti sau nu pe Angelo? Eu am incaltat-o pe Daria de mica... cu niste sandalute inalte, cu taloneta. Acum are mersul foarte frumos.. pe toata talpa, si daca e descaltata la fel merge. Si ea avea tendinta sa calce pe varfuri, dar i-a trecut repede. Acum o tin incaltata daca e in premergator, sau daca ma plimb cu ea de mana, si cu niste botosei daca o las de-a busilea.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bianca . Sunt acum aici.
N-am intrat intradevar cateva zile bune.
Iarasi am avut-o pe Oana cu tratament din cauza mucilor si a tusei. Si pentru ca sambata dimineata s-a plans ca o ustura ochisorii, am hotarat sa nu mai deschid calculatorul pentru ca toata ziua era nu nasul in ecran.
In plus sunt extenuata.
Oana cum va spuneam a luat antibiotic si Paxeladine, iar Roxanica de 2 zile are iarasi mucisori.
Roxanei i-au refacut luni vaccinul BCG (antituberculoza). Vineri i s-a facut testare si locul intepaturii nu s-a inrosit DELOC, asa ca luni ne-au chemat pentru vaccin. A fost traumatizant, fiindca Roxana s-a zbatut cu toate ca o tineam si eu si asistenta si acul a iesit din manutza. A fost nevoie sa o mai intepe o data si am tinut-o 3 persoane. Va imaginati ca a urlat ca din gura de sarpe.
Asa ca am cam o saptamana de nopti nedormite (Oana cu muci si tratament, iar Roxanica tot urla din cauza durerii de la vaccin si a faptului ca iese si dintele nr.6).
Sunt chiauna si n-am chef de nimic !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

BEE !
asemenea:
PUFUMIC !

Mergi la inceput

Ah si mai vroiam sa-i spun cateva cuvinte lui Nicole .

Draga mea, eu stiu prin ce treci.
Gaseste putere in tine sa depasesti perioada asta. Puterea ti-o va da in primul rand Daria si apoi Marius. Ei merita sa mergi mai departe.
Si niciodata sa nu spui NICIODATA !
Te pup si-ti doresc numai bine !

Mergi la inceput

Offff Dana.. greu cu bolnaviori ...

.. si mai greu cu intepaturile astea ...

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni bafta la interviu.,
Maraki am cam renuntat la cafea de cand eram , dar un capucino italienesc e bine venit oricand.
Marco nu mi-a mers pe varfuri, asa ca nu stiu ce sa va zic.
Astery marco e innebunit sa umble descult prin iarba, nisip. abia asteptam caldura.
Deea sa-ti priasca noua coafura.si felicitari pt. greutate.
Dana ma bucur ca ai revenit, dar imi pare rau de fete. Saraca Roxanica, cat a chinuit din cauza intepaturilor. la fetele frumoase.

Iesim si noi putin afara ca a iesit soarele. Iar trebuie sa cobor carucior, copil, gunoi, etc.
Vreau sa iau niste spanac sa fac de papa. Poate il mananca si marco.

pe mai tarziu.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Deea sa iti fie de bine tunsoarea
Dana-ene santatate Oanei si Roxanicii Vai saracuta Sansana ce au mai chinuit-o la vaccin Cred ca muream cu aia de gat!
Fetelor am niste vecini tampiti stau sa caute prin gunoi sa vada daca este sortat Au pus hartie jos la vizier pt. atentionare si nebuna cum sant am luat-o si am rupt-o S-a sculat Angelo, revin...

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput