Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (115)
Raspunsuri - Pagina 16
anasebe spune:
Maraki Numai prostii faci!!!!! Esti criminala!

ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2)
tiberica fara frica
Biancas spune:
Dana ma bucur ca ai revenit si le doresc sanatate Oanei si Roxanei
Iti doresc cat mai multe nopti dormite...
Maraki la voi e faza cu sortatul gunoiului...cu cinspe` pungi de gunoi..de cartoane, de sticle, de nu mai stiu...
Si cum adica cauta aia in gunoi? Adica ce vin sa ridice gunoiul cauta sa vada daca e sortat? Si daca nu e sortat ce fac? Va da amenda? Nu il iau? Bani pt atatia saci de gunoi separat va da statul?![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme 
monica70 spune:
MARAKI vezi poate te trezesti si de la aia cu cartonase rosii ![]()

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Bee spune:
De sarbatorita ce sunt am uitat sa felicit piticii mici care azi fac 9 luni: Andrei si Sabina MAria LA MULTI ANI!.
Nicole, imi pare tare rau.
Maraki, ma stric de ras la figurile tale!
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
silvi_2005 spune:
La multi ani Sabina si Andrei!!! La multi ani Bee !!!
Cuscra Nicole, pupicei de la noi si ganduri bune!!! Daria e o fata deosebita si o sa iti umple sufletul de dragoste de cate ori o vei vedea...
Denisa...offfff nici nu stiu ce sa iti mai zic, cred ca ar trebui facuta o "sedinta de familie" si lamurite lucrurile, care e programul casei, care sunt regulile cu Emma...eu asa as face.
Maraki, esti totala
Bee, eu personal cred ca Alain e mai rau cu mancatul de cat Anuca, noroc ca el papa lapte ca in rest e dezastru...mi-a pierit si mie pofta de mancare, pe bune vb.
Eu acum va sciu pe fragmentel fugarindu-l pe Alain cu o lingurita de iaurt, asa v-am si citit.De 30 de minute a mancat vreo 4 lingurite, fragmentat.Prima data i-am pus un biscuite in el dar a trebuit sa-l arunc si sa-i dau simplu ca nu vroia asa ...Fetelor cand va aud cu programul de masa gen Razvan, Tibi, Emma,Marco si alti bebelasi(nu-mi vin acum in minte) ma ingrijorez si mai tere.Dupa-masa cand merge si socrul meu merg cu el la Inter la analiza...sunt tare necajita....
Fetelor eu azi am avut surpriza ca vine soacra mea la mine si sta cu Alain sa merg si eu la bazin si la sauna, tareee bine a fost, sper sa reusesc macar de 2-3 ori/luna. A fost atre bine, m-am mai relaxat pana acum ce am inceput cu "alimentatul"
.Jean zice sa-l las pe bebe in pace e e bine dezvoltat si sa nu-l stresez cu alanile dar eu nu pot sa stau asa pana constat ca bebe nu e bine....vizibil, trebuie sa vad daca e ok la analize.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic...Moni bafta la interviu.....va pup pe toate, mai ma joc putin cu el si o sa-i fac o mamaliguta cu branzica si iaurt sa vad cat va manca ...
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Bee spune:
Moni, m-ai omorat cu toate titulaturile alea impresionante la care aspiri! Multa bafta si sa fie bine. Dar acum pe cinstite, eu sunt pe punctul de a crapa de invidie ca o basica, de fiecare data cand aud ca cineva mai face un pas inainte in cariera. Ma intreb, cate mai suntem care ne vom da in curand doar doctoratul in bebelologie? Offfff, ce frumos suna ce vrei tu sa fii. Sper din suflet sa fie si banii pe masura. Ca eu aveam "fonctie" (grad nu, ca-s civila) si responsabilitati munca ca la sclavi si bani cam cat am acum ca stau acasa.
. Dar se intoarce ea roata.......
Deea, sa-ti fie de bine tunsoarea. Eu am uitat sa spun fetelor ca-s blonda de vreo luna. Desi la ce par am eu, revine rapid la culoarea lui initiala, saten sters.
Dana, sanatate micutelor si tie nopti cat mai usoare.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
maraki spune:
Bee sa iti fie de bine si tie
te-am vazut in poze la Anasebe si te aranjeaza blondul
Anuka a crescut muuult de cand nu am mai vazut-o
i-a crescut si parul si este o frumoasa
Cred ca se intelege foarte bine cu Tibi 
Fetelor pe mine ma deranjeaza ca vecinii romani scormonesc in gunoi
Nemtii nu au nici o treaba, pe multi nici nu-i cunosc insa romanii ...
intr-o dimineata a gasit Giorgos in bloc 2 arici care se kk-se in fatza liftului
Bineinteles ca romanii au crezut ca e opera lui Dxi
dar i-am lamurit eu cum trebuie sa arate
Gunoierii nu controleaza deloc ![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
monica70 spune:
BEE ce sa iti zic, ca mie mi se falfaie de titulaturile lor
Daca as gasi ceva cel putin cu conditiile de aici,dar cu salariul mai mare,m-as duce,daca nu stau bine mersi.Oricum din ianuarie vin deja si eu la 8 ore,ca deja prea mi-am facut de cap 
Deci la mine in afara de salariu,conditia e fara ore suplimentare,iar sambata nici atat.La asta nu discut
Pe urma vin restul:aproape de casa sau transport asigurat,dar max 20 min pana la servici,volumul de munca mediu
,acces la net
si genul de munca evident trebuie sa imi convina.Sa nu uit mutrele patronilor/directorilor etc. si conditiile de munca
La cate pretentii am ,nu cred ca o sa plec curand d-aci,adevarul e si ca mi-e o leneee sa o iau de la capat ...
Oricum,incerc ca nu se stie de unde sare iepurele.Deocamdata sunt contabil sef (ma puteam pune in contract direct "director economic" - dar am ceva simt al ridicolului in mine
spre deosebire de altii)
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
Giova spune:
Ne-am intors si noi de afara.
Am pus niste cremvursti de pui la fiert sa vedem daca ii mananca Marco.
Maraki esti mortala
, auzi la ea ce face. Si in It. este diferentiat, dar mai era unul pt. toate si acolo bagam pampersi lui marco. Chiar o intrebam pe sorella ca unde ar trebui sa-i bag? habar n-avea iti dai seama.
Bee sarbatorit-o si eu te-am vazut in poze si foarte bine iti sta asa blonda.
Silvi bafta cu papatul. fain de tine ca te-ai relaxat azi. macar o data pe sapt. ar trebui sa mergi. eu vreau sa incep cu electrostimularea, dar sa scap de dentist. O voi ruga pe o prietena sa stea cu marco cat fac eu sedintele alea, mai ales ca incep si cura de slabire. Nu ma intreba de cand ca habar n-am.
fug sa papam, revin mai tarziu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya, Italia
szaboali spune:
Mi-am scirs si eu povestea nasterii![]()
Aici...http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88845 pentru cine vrea sa citeasca.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 9 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU