PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adas spune:

cristin97, bun venit la piersicute
chiara, cand a avut stef diaree eu i-am dat jumate de plic de smecta pus in apa, poti sa pui si in ceai (nu lapte). dr mi-a zis ca pot sa-i dau dupa cateva ore si cealalta jumatate daca nu-i trece, dar i-a trecut. dar esti sigura ca e diaree si nu doar scaun moale? la diaree e lichid de intra in pampers si face de 6-7 ori pe zi.
save, de ce nu te uiti in carnetul de vaccinuri al lui bb? trebuie sa fie trecut acolo exact ce a facut.
cred ca e importanta schema in sine, nu neaparat firma care a facut vaccinul.
daca vrei sa vezi cum e cu vaccinurile pe varste uite aici
http://www.medfam.ro/books/infectioase/vaccinarea.htm
metoda de adormit am incercat-o si eu o data, dimineata pe la 9, dar dupa doar 2 minute plangeam si eu in hohote si n-am mai rezistat. mi-a luat apoi jumate de ora sa-l linistesc. nu se mai oprea din suspinat...
mamaluidavid, multumim pt cutiute o sa le iau si eu.
crisa, pai sucul poate sa-i faca rau in sensul ca-i poate da dureri de burta, diaree, gaze,... discomfort in general. daca nu are nimic din astea e ok. ca si cantitate cred ca o sa-si stabileasca el o limita de suc. adica ii dai la o masa si vezi cat bea. asta dupa ce cresti progresiv, ca sa vezi efectele. mai mult de 150-200ml n-are cum, cred.

www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze
ada mamica de stefi (08.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Luiza Alexei mananca 5 mese pe zi. La 6 luni va ajunge sa aiba 2 maxim 3 mese de lapte pentru ca se mareste cantitatea dar scade frecventa. Se presupune ca la varsta aia este diversificat deci mai are cel mult 2 mese complete de lapte. Nu am vorbit cu pediatra acest aspect dar asta cred ca este explicatia. De constipat nu s-a constipat deloc. Legat de trezit noaptea, am patit si eu doua nopti la rand. Dar de fiecare data m-am dus i-am data suzeta, eventual o gura de apa si s-a linistit singur dupa aceea.
adela, crissa voi vorbiti de marsupiu? Pai eu l-am pus pe Alexei la mai putin de 1 luna prima data, am unul special pentru nou - nascuti si in wrap tot asa. Deci da puteti sa ii puneti nu are legatura cu statul in fund ca nu stau in fund in marsupii.
Eu am decis sa urmez schema de vaccinari cu Infanrix dar astat pediatra cat si medicul de familie mi-au spus ca la 1 an sa ii fac vaccinul gratuit si pentru polio sa ii dau varianta cu virus activ adica pe gura. Suplimentar il voi cumpara pe cel pentru Hepatita B.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

adas multumesc pentru raspuns. Ce varsta avea cand i-ai dat Smecta? Andrei are doar 3 luni si 10 zile. Medicul imi daduse drept indicatii sa inlocuiesc ceaiul de colici cu ceai de chimen, decoct de orez (asta pana la trei luni) sau mucilagiu de orez (asta de la 3 luni incolo) si doar in utima instanta un pliculet de Smecta la 24 de ore. Andrei mananca doar de la san, nu am inceput deloc diversificarea. Scaunul e verzui si mucilaginos, nu mai are aspectul pe care il avea inainte cu acele bobite mici albe prin el. Oricum pentru siguranta i-am recoltat acum din scaun si i-am dus sa-i fac si o analiza.

Mergi la inceput

chiara, avea 1 luna si putin. si 2 dr mi-au spus sa-i dau smecta sau hidrasec. n-or fi amandoi incompetenti... oricum zicea dr ca smecta e un lut ceva, nu medicament, si n-are cu ce sa-i dauneze... ceaiuri nu ne-a dat de nici un fel, nici orez. mi-a zis ca daca persista sa-i dau cateva zile laptele praf fara lactoza. dar la tine nu e cazul daca alaptezi.
despre aspect nu stiu ce sa zic. mai bine intrebi dr daca e diaree... sa nu fie altceva. o intoleranta alimentara sau ceva.

www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061103&cimg=6" target="_blank">stefi
poze

Mergi la inceput

chiara, avea 1 luna si putin. si 2 dr mi-au spus sa-i dau smecta sau hidrasec. n-or fi amandoi incompetenti... oricum zicea dr ca smecta e un lut ceva, nu medicament, si n-are cu ce sa-i dauneze... ceaiuri nu ne-a dat de nici un fel, nici orez. mi-a zis ca daca persista sa-i dau cateva zile laptele praf fara lactoza. dar la tine nu e cazul daca alaptezi.
despre aspect nu stiu ce sa zic. mai bine intrebi dr daca e diaree... sa nu fie altceva. o intoleranta alimentara sau altceva.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

adas pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Adelapop:saru mana
Adas:Sarumana(diaree n-a facut dar cred ca l-a durut burtica..de-asta intrebam la cat timp il poate durea..sa-l apuce noaptea?N-ar fi trebuit atunci la cateva ore dupa?!
Muuh:fain cu marsupiul asta al tau..eu n-am curaj cu al meu..desi poate o sa-ncerc chit ca a ramas mic.pupici.
MAmanati:[flo]Super cutiutele..am descarcat cateva deja..

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Sabana, parca tu aveai de vanzare oale din acelea minune, poti sa-mi spui cat costa una?

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Tweety, merci.

Bb papa seara pe la 21 - 21.30 si apoi se mai trezeste pe la 3-4, dupa care pe la 6-7. Nu-mi fac mari sperante ca nu se va mai trezi noaptea in viitorul apropiat.
V-am mai spus parca, Cristi s-a tot trezit noaptea, pe la 2-3 pana pe la 2 ani si 3 luni. A! Inca trebuie sa stau cu el pana adoarme, altfel pleaca din pat. Cred ca pe bb o sa incerc sa-l invat altfel...

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

quote:
Originally posted by chiara.2005

adas multumesc pentru raspuns. Ce varsta avea cand i-ai dat Smecta? Andrei are doar 3 luni si 10 zile. Medicul imi daduse drept indicatii sa inlocuiesc ceaiul de colici cu ceai de chimen, decoct de orez (asta pana la trei luni) sau mucilagiu de orez (asta de la 3 luni incolo) si doar in utima instanta un pliculet de Smecta la 24 de ore. Andrei mananca doar de la san, nu am inceput deloc diversificarea. Scaunul e verzui si mucilaginos, nu mai are aspectul pe care il avea inainte cu acele bobite mici albe prin el. Oricum pentru siguranta i-am recoltat acum din scaun si i-am dus sa-i fac si o analiza.

Asa mi sa intamplat si mie cu Radu si el mananca numai titi dr.meu mi-a zis ca pana la 10 scaune pe zi la bb alaptat la san sunt normale ,eu i-am dat ceai de chimen indulcit cu glucoza praf (el nu bea nici ceai de aceea l-am indulcit)si am mancat eu mai multe branzeturi ,am fost norocoasa de a doua zi a inceput sa faca mai putine scaune pe zi (5-6 nu f.mult ) dupa vreo 5 zile i sa reglat

SAVERADU SILUCIAN

http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/

Mergi la inceput