PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

quote:
Originally posted by SimonaU
Amabella, prin state sunt medici specializati pe probleme de somn ale bebeilor si ei zic ca daca copilul adoarme singur, singurel seara si totusi se trezeste noaptea, atunci are el un motiv serios. La primul meu copil s-a verificat totdeauna. In cursul noptii daca se trezeste se poate da suzeta, se poate legana, orice ca sa adoarma. Important e cum adoarme la primul somn seara - adica singur.

Deci tu zici ca ar trebui sa il las sa adoarma singur, fara mangaiat si fara suzeta? Si daca as reusi asta, crezi ca nu s-ar mai trezi noaptea? Ca eu nu am probleme in a-l readormi (de regula). V-am zis: bag suzeta si il mangai pe pilot automat si adoarme la loc. Dar sa fac asta de 3-4 ori pe noapte devine de-a dreptul un cosmar.

luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
www.choosing2lose.com/tickers/4562b924ab524/weightloss.png" target="_blank">Cat am mai slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

quote:
Originally posted by ionelalit

Salutare piersicut! Nu am mai scris de mult dar v-am citit cu regularitate. Subscriu si eu celor care se trezesc noapte de mai multe ori. Azi-noapte a fost prima data de can am venit acasa cand s-a trezit de vreo 4 ori. Pana acum a dormit foarte bine cu doar o trezire pe noapte si aia scurta, doar pentru papa. Sper sa nu devina un obicei. Sunt terminata azi. Si mai am si deasupra vecini care renoveaza de vreo doua luni. De doua luni nu am reusit sa mai dorm deloc ziua. Si vad ca nici azi nu sunt sanse. Pentru ei nu exista ore de liniste. Bubuie de dimineata pana seara No ca m-am descarcat!!!
V-am pupat!!!

Ionela mamica de Vladut scumpic rau (04.08.2006)

Esti o dulce!

luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
www.choosing2lose.com/tickers/4562b924ab524/weightloss.png" target="_blank">Cat am mai slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katm13 spune:

legat de vaccinuri, mie mi s-a spus sa aleg varianta: cu plata sau de stat si apoi pe aia o s-o urmez. diferenta dintre ele este la vaccinul antipolio: unul e cu virus viu atenuat si unul cu virus inactivat. (de aia mi-a spus ca nu se pot intercala)
si mai e o diferenta: cel de stat nu contine hemophilus influenze.
iar cel hexa are in plus fata de cel penta antihepatita b.

cristina+ bb Tudor

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinamariagrosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

nu am pus-o pt ca e frig si ne imbracam gros si se frichineste dar am vazut bebei si la 2 luni in HAM / PORT BEBE

quote:
Originally posted by chiara.2005

Multumesc adelapop pentru raspuns. Am inteles ca ti-a fost frica dar pana la urma ai pus-o pe Bianca in ham sau nu? Cum a reactionat micuta?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletagruia/album?.dir=/bfbcre2&.src=ph

Mergi la inceput

geliza si stefania felicitari.....deci se poate!!!
super!! abia astept si bebe doi desi din fericire acum nus sunt insarcinata
stefania si eu simt acelasi lucru ref la mama...binevoitoare dar stresanta fara sa vrea

quote:
Originally posted by mamaluidavid

Gata fetele am trimis pe mail cutiutele,puteti intra.
Adelapop nu,nu am pe nimeni sa ma ajute,doar sotul dar asta doar seara.
Cand am nascut am avut-o pe mama aici insa ma trimis-o mai repede acasa,ea saraca ma ajuta dar ma si stresa la culme;e mult mai bine singura si ma descurc.

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

eu am comandat pentaximul la dr de familie ca este mai ieftin..... 1.100.000 - e fara adaosuri
el costa in farmcie 1.400.000

quote:
Originally posted by crissa71

Deci ziceti ca se pot pune in marsupiu?Cat de sigur e daca ei totusi nu au voie sa stea in fundulet inca?
referitor la vaccin..cat costa pentaximul asta?Stie cineva?

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Amabella, nu am cum sa iti garantez ca nu se va trezi. Dar daca adoarme singur si nu are vreo problema, gen dureri de burta, de dinti, raceala, febra, frig, cald, etc, atunci nu ar trebui sa se trezeasca. Adica nu s-ar trezi pe motiv ca nu stei sa adoarma la loc si are nevoie de suzeta si mangaieri ca sa adoarma la loc. Daca ar adormi singur seara ar sti sa adoarma si peste noapte tot singur deci s-ar trezi numai daca are alt motiv. De exemplu cand Rares era deja maricel, pe la 1 an jumate si ii iesisera si dintii, daca se trezea in vreo noapte stiam clar ca e bolnav. Asa e si la bebici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Amabella in primul rand trebuie sa te calmezi tu pentru ca starea asta a ta de grija se transmite si copilului. Nu stiu daca ai ce-i face, urmeaza-i programul lui si poate are sa se regleze de la sine. Sau solicita-l mai mult ziua pentru a-i fi somnic noaptea. Poate are numai o faza. Fiecare copil este altfel dar de ex la mine bebele a fost cel care si-a reglat singur programul, el si-a scos masa de la 12, apoi pe cea de la 2 dimineata si tot asa. Cu toate acestea mai are si momente cand se intoarce parca la programul pe care-l avea inainte. Chiar daca se mai trezeste noaptea nu-l bag in seama, nu sar la el cum se misca ca se invata asa. Daca incepe sa urle si nu se mai poate atunci intervenim si noi. Uneori atata se mai joaca noaptea, il ascult ce face, se joaca ce se joaca si adoarme singur.

Eu cel putin pe unde am citit asa spunea sa-l lasi pe el singurel sa adoarma la loc si sa intervii numai cand este intr-adevat nevoi. De la teorie la practica este cale lunga dar a functionat. In primele saptamani avem tendinta sa sarim imediat sa vedem ce se intampla dar cu timpul ne-am potolit si bine am facut Bagandu-l in seama prea tare se invata asa si apoi nu-si va mai reveni la programul lui prea unor cred.

Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna fetelor!
Vad ca vorbiti de somnul bebeilor asa ca ma bag si eu in seama. A mea isi reglase intr-o vreme somnul, adica se trezea pe la 3 si pe la 6 sa pape, dar adormea repede .Ma obisnuisem cu programul asta, era chiar bine ca se trezea frumos fara sa planga si se foia in patut pana mergeam la ea, doar daca nu o bagam mai mult timp in seama incepea sa planga. Ba chiar in cateva nopti a dormit pana la 6 fara sa se trezeasca.
Dar....de vreo 2-3 saptamani s-a schimbat. Nu se trezeste noaptea, doar incepe sa plnaga asa prin somn si uneori ii trece cu suzeta, insa de cele mai multe ori doar daca o pun la tzatza; si pe langa asta se trezeste de vreo 3-4 ori pe noapte si de obicei de pe la 4 doarme tare agitata si o pun cu mine in pat ca sa pot sa-i dau suzeta (ca mor de somn si nu pot sta langa patut). Deja ma simt cam obosita din cauza somnului intrerupt si nu stiu ce sa fac. M-am gandit ca o sa treaca si nu am facut nimic. Nu stiu de ce se comporta asa. Poate aveti voi o idee.
A si inca ceva: ea adoarme cu suzeta. Eu am invatat-o, recunosc, dar la inceput nu aveam probleme...offff
Si mie mi-e si mila sa o las sa planga, mai ales ca ea in 3 secunde incepe sa urle, are o voceee. Sper sa-si revina cat de repede ca eu dimineata plec si la facultate.

Va pup

Mihaela si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katm13 spune:

amabella .

cristina+ bb Tudor

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinamariagrosu/my_photos

Mergi la inceput