PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Cristin97 bine ai venit la piersicutze!
Annemarie sa-ti traisca papusa dulce! Va
She-wolf felicitari pentru greutate.
Mamaluidavid multumim pentru cutiute.
Avemaria, Dariana bravo. Ma bucur ca ati reusit sa va adormiti bebeii in patutzul lor.
Save adresa mail-ului comun este mamiciiulaug2006 si parola ti-o trimit pe PM. PM-ul ti-l activezi intrand in profilul personal la optiuni si bifand activarea.
Pupici la toata lumea!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

quote:
Originally posted by Muuh

Luiza am trecut direct la Humana 2. Adica la masa de pranz a mancat ultima data Humana 1 si la masa de la ora 4 a halit Humana 2. Pediatra mi-a zis ca nu are niciun sens sa fac trecerea treptat intrucat este aceiasi marca de lapte, acelasi gust doar concentratia de lipide si proteine difera ceea ce pentru copil nu are importanta. Singura modificare a fost ca a doua zi dimineata a umplut un pampers de caca si de atunci cam asa face.

Miruna + Alexei
Poze

Miruna, multumesc! Deci Alexei nu s-a constipat. Inca ceva: am vazut ca pe cutie scrie sa ii dai 3-4 mese pe zi. El cate mese mananca? Si din luna a 6-a cica 2 mese pe zi! Mie mi se pare cam putin. Probabil se gandesc ca ii mai dai si alte alimente, dar totusi sa ramai cu doar 2 mese de lapte... Pediatra ta ce a zis?

luiza de mic si iubit si RARES (3 iulie 2006)
www.choosing2lose.com/tickers/4562b924ab524/weightloss.png" target="_blank">Cat am mai slabit

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by save

BUNA DIMINEATA MAMICI DE PIERSICUTE
sunt tare suparata Radu a dormit iar rau deja avem 3 nopti pe lista ,nu stiu ce sa mai fac ,peste zi nu pot dormi asa ca sunt ca drogata

SAVERADU SILUCIAN

http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/

Parca vorbesti despre mine! Numai ca la mine nu sunt 3 nopti, sunt deja vreo 3 saptamani! Simt ca o iau razna. Din cand in cand mai apuc cate un somn mic ziua, dar de regula nu am placerea. Azi am incercat sa dorm, dar nu am putut din cauza caldurii de la calorifere, a zgomotelor din casa si de afara etc. Acum incep sa il inteleg pe Piti ca nu poate sa doarma cand e foarte obosit.
Deci, fetelor, problema mea nu e ca nu adoarme singur, ca asta face de cand s-a nascut. Dar nu stiu daca sa zic ca adoarme chiar singur in conditiile in care eu totusi il mangai putin pana adoarme. Daca il las doar in patut si plec, maraie si apoi incepe sa planga. Trebuie sa fie putin mangaiat, apoi adoarme. Ei, dar cum ziceam, problema mea e ca se scoala noaptea de prea multe ori! Sa il las sa planga nu e deloc o solutie, ca somnul meu oricum s-a dus si numai daca a marait un pic, nu mai zic daca incepe scandalul adevarat. De regula maraie un pic, ma duc la el, il mangai, ii pun suzeta si adoarme in cel mult 5 minute. Dar cum sa fac sa nu se mai trezeasca deloc pana dimineata??? Sau macar sa se limiteze si el la o singura trezire. Ca eu una nu mai pot asa. Ce ma fac daca nu rezolv problema pana cand ma intorc la serviciu?

www.choosing2lose.com/tickers/4562b924ab524/weightloss.png" target="_blank">Cat am mai slabit

Mergi la inceput

Citesc si vad ca tot mai multe mamici se confrunta cu trezitul noaptea de multiple si nenumarate ori. Nu stiu ce sa mai zic. Dupa ce au facut mofturi la masa, acum se pare ca s-au mai linistit, dar nu le mai place sa doarma.

Va tot "aud" ca vorbiti de lacrimi. Piticul meu nu plange cu lacrimi nici acum, doar i se umezesc ochisorii, dar nu curge nimic. E adevarat ca el plange cu adevarat destul de rar, mai mult maraie si daca ma duc la el zambeste cu guritza pana la urechi. Poate nu plange serios si de aia nu are lacrimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katm13 spune:

va rog, imi trimiteti parola de la mail-ul comun.

multumesc.

cristina+ bb Tudor

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinamariagrosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Deci si tu mada_mxm, ai aplicat de fapt metodele de princ arti cu lasat sa planga. Si eu care credeam ca esti si mai norocoasa. Dar e bine si asa.
Si eu am facut la fel cu Mara. In primele 2 luni adormea fara problema, apoi a mai crescut si nu mai vroia si am inceput sa ii dau suzeta seara, apoi vroia in brate plus suzeta si se smiorcaia si asa de numa... Si am ajuns ca mi s-a trezait de 8 ori intr-o noapte ca tot vroia suzeta. Si am zis ca asa nu mai merge. Asa ca am pus-o in patut treaza si singura, fara suzeta. Si statea ce statea, apoi se apuca de plans, o luam putin in brate si o linisteam dar nu o lasam sa adoarma la mine, o puneam jos. Si tot asa, de vreo 20 de ori prima seara. Oricum foarte putin plangea si nu ajungea sa devina isterica caci o luam in brate. Si in 2 zile a mers. Apoi mi-a dormit 8 ore neintrerupt. Si acum tot singura incerc sa o culca, dar daca e foarte maraita sau obosita nu merge in fiecare seara, deci mai plange uneori. Insa ne tinem pe pozitii

Dariana, incearca sa il culci fara suzeta! Dar e un bun inceput si ce ati realizat deja.

Amabella, prin state sunt medici specializati pe probleme de somn ale bebeilor si ei zic ca daca copilul adoarme singur, singurel seara si totusi se trezeste noaptea, atunci are el un motiv serios. La primul meu copil s-a verificat totdeauna. In cursul noptii daca se trezeste se poate da suzeta, se poate legana, orice ca sa adoarma. Important e cum adoarme la primul somn seara - adica singur.

Eu am inceput sa o culc in sac de dormit, caci si dezvelitul poate fi un motiv de trezire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Ana-Maria[
PUMPKIN, LA MULTI ANI!sa fii fericita si implinita!
vad ca sunt multe probleme cu somnul, ne inscriem si noi, se trezeste o data pt papa, iar apoi se frichineste pana dimineata; daca ii dau la 4 sau 3.5 sau 5 nu conteaza, se misca apoi, isi duce mainile la ochi, ma dispera!!! ma ridic de nu stiu cate ori din pat sa-i dau suzeta sau sa-i iau manutele de pe fata, intr-un final se trezeste de-a binelea;dr mi-a spus ca nu-i mimic patologic, atunci ce are de se tot freaca la ochi?
crissa, eu am pus-o in port bebe de la 1 luna, dar ii sustineam spatele;
cristin97, bine ati venit la piersicute!
mamaluidavid, pt cutiute, am ascultat o parte, sunt super!

anasia + Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelalit spune:

Salutare piersicut! Nu am mai scris de mult dar v-am citit cu regularitate. Subscriu si eu celor care se trezesc noapte de mai multe ori. Azi-noapte a fost prima data de can am venit acasa cand s-a trezit de vreo 4 ori. Pana acum a dormit foarte bine cu doar o trezire pe noapte si aia scurta, doar pentru papa. Sper sa nu devina un obicei. Sunt terminata azi. Si mai am si deasupra vecini care renoveaza de vreo doua luni. De doua luni nu am reusit sa mai dorm deloc ziua. Si vad ca nici azi nu sunt sanse. Pentru ei nu exista ore de liniste. Bubuie de dimineata pana seara No ca m-am descarcat!!!
V-am pupat!!!

Ionela mamica de Vladut scumpic rau (04.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Anasia:de care port bebe?Si cum i-ai sustinut spatele?Eu am unul in care cred ca nu mai incape..si nu mi se pare ca-i tine spatele..!desi are intaritura la spate mi se pare ca tot in fundulet sta!!Poate ma insel eu!
LA multi ani Pumpkin!!!
MAi fetelor e bine daca dupa 3 zile de mar..maine ii bag si morcov ca sa ajung sa le combin?si pana la cat se ajunge..tot asa ca si cu laptele..?Si inca ceva..cum iti dai seama daca-i face rau?Ce ar trebui sa se-ntample?

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

crissa, eu am luat de la bebideal, cand a fost targul si este mai inaltut, ii sustine si gatul, spatele cu mana ii tineam, cam incomod, dar asta e; nu prea imi place, transpir si eu si ea, ne incalzim una pe cealalta;fac o poza mai tarziu; iesim afara cat e soare;

anasia + Alessia Anca(14.08.2006)

pozici
intalnire 21.10.2006

Mergi la inceput