PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 3
chiara.2005 spune:
Va spun si eu referitor la vaccin ceea ce stiu.
Am o prietena care i-a facut micutului ei primele vaccinuri cele gratuite, pentru ca pe acea vreme inca nu aparuse Pentaximul, iar la un an i-a facut Pentaximul care tocmai aparuse si ii fuseserecomandat de medicul pediatru. Medicul ei pediatru este un medic foarte bun deci as zice ca informatia e de incredere... Referitor la celelalte tipuri precum Infarix -ul nu am nici o informatie.
mamaluidavid spune:
Gata fetele am trimis pe mail cutiutele,puteti intra.
Adelapop nu,nu am pe nimeni sa ma ajute,doar sotul dar asta doar seara.
Cand am nascut am avut-o pe mama aici insa ma trimis-o mai repede acasa,ea saraca ma ajuta dar ma si stresa la culme;e mult mai bine singura si ma descurc.
Stefania,mami de David si Patricia
mamaluidavid spune:
Map asa e si al meu,adevarul e ca Patricia si mananca mult si e rea de foame dar chiar 260 ml .Da,ne-am odihnit,a fost tare bine
Stefania,mami de David si Patricia
save spune:
GELIZA,MULTUMESC MULT se incarca cam greu de pe internet la mine ,de aceea nu am vazut mesajul anterior .
la fete sunt niste scumpe
SAVERADU SILUCIAN
http://new.photos.yahoo.com/cam_rodi/
save spune:
quote:
Originally posted by chiara.2005
Va spun si eu referitor la vaccin ceea ce stiu.
Am o prietena care i-a facut micutului ei primele vaccinuri cele gratuite, pentru ca pe acea vreme inca nu aparuse Pentaximul, iar la un an i-a facut Pentaximul care tocmai aparuse si ii fuseserecomandat de medicul pediatru. Medicul ei pediatru este un medic foarte bun deci as zice ca informatia e de incredere... Referitor la celelalte tipuri precum Infarix -ul nu am nici o informatie.
MULTUMESC ,acum o sa intreb si eu dr. sa vedem pe care m-il recomanda
SAVERADU SILUCIAN
save spune:
Cum pot intra si eu pe mailul comun ,ce este PM ,am citit ca trebuie activat ,am incercat dar m-am lasat pagubasa
SAVERADU SILUCIAN
crissa71 spune:
Deci ziceti ca se pot pune in marsupiu?Cat de sigur e daca ei totusi nu au voie sa stea in fundulet inca?
referitor la vaccin..cat costa pentaximul asta?Stie cineva?
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
cristin97 spune:
buna fetelor,
vreau si eu in club, am un bb nascut pe 9 iulie de 3,700 si 52cm, il cheama Andrei Sebastian
despre ham am si eu o intrebare-sunt cumva pe marimi?
eu am luat unul si nu prea mai incape, desi nu l-am pus decit de 2 ori(bb are acum 7,700kg - e mult?)
map spune:
crissa aici nemtii pun copiii in marsupi inca d ela nastere fara probleme. Mie una mi s-a parut cam mic sa-l pun desi am si ceva special de pus copiii pana la 4 luni, ceva care sustine capsorul. De stat in fundulet sta si in scaunelul de masina si in bouncer daca este ridicat mai sus insa sta sprijinit. Eu cand ma gandesc la a sta in fundulet inteleg sa nu se forteze sa stea singur, asa cum il marsupiu sprijinit (de fapt atarnat mai bine spus ) nu face el nimic ca sa stea asa. Dara asta-i numai o parere a mea
fetelor l-am lasat pe Robert in patut sa se joace si uite ca mi s-a jucat pana doarme acum bustean. Nu l-am bagat in seama desi mai maraia un pic. S-a plictisit de marait si s-a gandit el ca ceva somn i-ar prinde mai bine.
De saptamana viitoare incep si eu sa-i introduc lui bebe zeama in care au fiert ceva legume in loc de apa la asa de la 12 cu 2-3 masuri de lapte. Sunt curioasa cum o sa primeasca. Pare complicata schema aia de diversificare insa ma gandesc sa nu-o citesc de la inceput pe toata ci s-o iua pas cu pas ca poate merge mai bine. asa citind tot mi se pare prea multa informatie deodata si parca ma zapacesc. Plus de asta va depinde cum accepta si bebe ce-i introduc eu asa ca pana la urma cred ca vom avea o schema proprie de diversificare cum are fiecare copil defapt.
Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme
chiara.2005 spune:
Pentaximul costa 1.300.000 lei vechi doza(sau cel putin cu atat l-am luat eu ). E i-am facut pentaxim micutului meu la 2 luni si nu a avut absolut nici un fel de reactie adversa. Urmatoarea doza trebuie sa i-o fac la 4 luni apoi la sase si parca urmatoarea la un an.