Spyware Doctor - urgent, va rog!

Spyware Doctor - urgent, va rog! | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Azi am dat o scanare de rutina cu Spyware Doctor si de cateva luni bune, inainte de scanare, imi tot aparea un mesaj de genul:

Mergi la www.pctools.com si Download Spyware Doctor (vezi mai jos):

http://www.pctools.com/

Pana acum am ignorat mesajul, si mi-am zis sa fac ce-mi spun astia pe aici ca de nu mi se umple de goange computerul.
Si am facut.

Dupa cate inteleg mi-a instalat acum o varianta mai noua sau cam asa ceva, care nu e free.
Asa ca mi-am zis eu, renunt la asta, dezinstalez chestia asta noua si raman la vechitura mea care mergea fara probleme. Dar ce, ma mai pot intoarce la ea, ca nu ma lasa, decat daca platesc si ma inregistrez?! Imi apar acum 43 de "infectii" pe care nu le pot scoate, decat daca cumpar rahatul lor, scuzati...

Mai e o optiune: sa dezinstalez Spyware Doctor, dar mi-e teama ca mi-l dezinstaleaza si pe cel vechi care mergea.

Va rog mult ca-s tare speriata, ce pot face?

"Ce verde era valea mea!" (poze)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

dezinstaleaza-l fara teama...
sunt o mie de programe bune pe lumea asta care fac acelasi lucru si pun pariu ca multe chiar mai bine...
www.lavasoft.us si ia de acolo http://www.lavasoft.us/products/ad-aware_se_personal.php

era si un topic la indexul de subiecte despre ad-aware si din astea...
pentru viitor, te rog consulta si acel index...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Multumesc mult de raspuns. Mi-am facut tema si am citit cele 5 pagini de la ad-aware dar nu am gasit nimic despre Spyware Doctor.

Apoi am deja lavasoft ad-aware personal (ambele au fost instalate de la bun inceput de cei care ne-au pus PCul). Eu credeam ca sunt 2 chestii total diferite, ba le mai rulam si pe fiecare in parte saptamanal.

Deci tu spui ca lavasoftul il "acopera" pe neica "doctorul", ba-i si mai tare si sa merg inainte fara grija si sa-l dezinstalez pe S.D.?
Daca-mi dai O.K. asa fac!

P.S. Iertare ca am deschis sb. separat. Nici nu ma pricep la computere, nu stiam unde sa citesc si mi s-a parut si o treaba grava/urgenta. Il sterg dupa ce-mi confirmi.

Mergi la inceput

dezinstaleaza-l pe doctorul daca zici ca nu te mai intelegi cu el si ruleaza lavasoft personal edition.
eventual uita-te sa nu fi scos vreo versiune mai noua, apoi da-i update si da-i sa scaneze...
spor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Pana la urma am rezolvat... cred...
L-am dezinstalat, mi-a scos Doctorul meu, cel... bun , si mi-a ramas icoana cu cel "rau" la Desktop.
Apoi, dupa un timp, AVGul mi l-a scos. Sper ca de tot si ca Lavasoftul face si treaba Doctorului bun.
Multumesc Dante (am sa sterg si sb. peste cateva zile).

Mergi la inceput

nu e cazul sa stergi subiectul...
bine ca s-a rezolvat...
stai fara de frica, lavasoft e puternic si reliable...
spor la netuit!

Mergi la inceput