Concurs alaturi de At Piticilor,Fun Science si Isa
Raspunsuri - Pagina 20
roxanal spune:
Maria m-a uimit prin modalitatea de a consemna aceste diferente, a desenat si componente ale corpului omenesc sau ale animalelor care nu se potrivesc la celelalte...am vrut sa intervin si sa-i sugerez altfel, insa m-am abtinut la timp, era lucrarea ei in definitiv, si chiar daca dorinta mea sa cistige era puternica, ca si parinte, am ajuns la concluzia ca trebuie sa exprime singura cum vede ea diferenta dintre oameni si animale...toate lucrarile sunt superbe, uite cum copilashii nostrii ne dau lectii de viata
Roxana Lilea,mama de 2 ori :)
Caprioara spune:
Lucia, ma bucur sa aud!
Alexxia, voi l-ati primit?
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Anina_n spune:
Foarte frumoase lucrarile !
Felicitari, tuturor participantilor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Gabbriela spune:
mai astept votul lui buggy si se pot anunta castigatorii.
Frumoase lucrari...
zi buna si sanatate!
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Caprioara spune:
Wow!!! Deci, in curand vom cunoaste castigatorii!
Asteptam cu sufletul la gura.
Caprioara & Matei
Gabbriela spune:
tema pt luna Februarie este "Dinozauri" - tot ce vreti cum vreti ce sti ce puteti despre Dinozauri.
Spor la lucru si nu uitati in 28 februarie e ultima zi in care puteti trimite lucrarile...
inscrieti-va pe lista daca doriti - chiar daca pe lista nu sunteti tot puteti trimite lucrarea...
Pot concura si copii din afara bucurestiului - dar nu pot primi premiul de la funscience - iar premiul in CD trebuie sa fie o adresa valida de romania.
zi buna
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Caprioara spune:
Noi ne inscriem deja pentru Dinozauri: Matei (5 ani si 1 luna), baiatul Caprioarei.
Caprioara & Matei
buggy spune:
Buna,Scuze de intarziere, chiar acum votez. Am avut si am o saptamana super incarcata. Va pup si felicitari pentru lucrari sunt foarte frumoase, imi va fi foarte greu sa le punctez
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
buggy spune:
Gata, am votat sunt tareeeee curioasa cine va fi castigator sau castigatoare
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro