Concurs alaturi de At Piticilor,Fun Science si Isa

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

daniela - ideea e ca fun science nu poate veni decat in bucuresti.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Cel putin deocamdata nu ne putem deplasa in provincie la acest concurs, dar Daniela, daca fetita ta ar fi castigatoare si ar avea un (o) prieten(a) la o scoala, gradinita din Bucuresti, am putea merge la clasa respectiva unde ar putea participa si Dana. Ce parere ai?"Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

eu am specificat ca se poate sa pariticipi si daca nu esti din bucuresti - iar in caz ca vrei castiga premiul de la funscience sa il donezi cuiva din bucuresti - pt ca echipa de la FS nu se deplaseasa decat in bucuresti.
Restul premiilor - diploma si CD se pot oferii la orice copil din ro sau oricui care ofera o adresa valabila de ro unde sa se poata trimita prin posta Cd-ul.
asa ca daca doresti inscriete la concurs cu fata.

quote:
Originally posted by danielac

intreb si eu ceva, si va rog sa nu va suparati:
daca lucrarile se trimit prin mail, de ce nu pot sa fie participanti din toata tara, ci numai din Bucuresti?
eu stau la 87 km de Bucuresti, la Alexandria, unde activitatile extragradnita sau extrascolare pentru copii sunt aroape inexistente... mi-ar fi placut sa participe si Diana mea la acest concurs, mai ales ca are inclinatie catre desen ...

Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

o sa trimitem si noi, desii ne-am inscris la concurs nu ne-am vazut pe lista ...

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

Mergi la inceput

roxana - nu-i bai ca nu sunteti pe lista....voi trimiteti lucrarea.
spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AT_Piticilor spune:

DONE!

quote:
Originally posted by roxanal

o sa trimitem si noi, desii ne-am inscris la concurs nu ne-am vazut pe lista ...

Roxana Lilea,mama de 2 ori :)

spor la lucru si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

In sfarsit a terminat si printesa mea (Felicia Simona - 6 ani si 8 luni) lucrarea pentru concurs si am trimis o poza pe mail...Din pacate poza nu e prea reusita, mai bine de atat nu am reusit sa scot cu aparatul meu ... dar asta e , speram sa va placa...

Lucrarea se incadreaza in prima varianta a temei - diferente intre om si animale - si a fost conceputa in felul urmator: in partea de sus - diferente de comportament - , iar in partea de jos - diferente fizice ...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Iata inca o lucrare primita:

Diferenta intre om si animale- lucrare facuta de Andrei(4 ani si 6 luni) baiatul lui Katty

Bravo Andrei, foarte frumoasa lucrarea!

Mergi la inceput

Avem o poza noua (calitatea este mai buna) la lucrarea lui Matei, facuta de tati. Din pacate tati nu a observat ca se dezlipise un melcisor la scheletul de cal (la coaste).

Diferenta intre om si animale - lucare facuta de Matei (5 ani si 0 luni), baiatul Caprioarei

Mergi la inceput

kro - unde este poza voastra??????ca n-o vad!

Mergi la inceput