Am terminat CIC,m-am intors la serviciu de o luna si ieri a venit postarita cu indemnizatia de 8 milioane.Cum eu nu eram acasa,sotul meu i-a zis ca am inceput serviciul asa ca madam a plecat pur si simplu fara explicatii.
Vreau sa intreb : banii de indemnizatie care vin (de exemplu) in luna noiembrie sunt pt luna noiembrie sau octombrie?
Daca ei au gresit si eu iau cele 8 milioane,se cheama ca mi-am facut de lucru,pe urma tot eu va trebui sa umblu ca sa-i returnez.
Jasmine si Radu (26.10.2004)
Eu stiu ca banii primiti in luna curenta sunt pentru luna precedenta, deci in cazul tau pentru octombrie. Sper sa nu gresesc, ca eu am terminat CIC-ul in vara si atunci asa era. Trebuie sa primesti si pentru luna in care a facut copilul 2 ani, dar nu suma intreaga ci proportional cu numarul de zile din luna pana la data cand a implinit copilul 2 ani.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze mai noi
Vacanta Antalya
In luna noiembrie iei banii pe luna octombrie.
Vad ca bb e nascut pe 26 oct. Ar trebui sa iei mai putin de 800 pt. ca nu este o luna completa. De ex., eu am luat pe luna octombrie aproape 600 ron ... mandra mea a facut 2 ani pe 23 oct. si pana atunci am fost in CIC.
Eu m-am intors la serviciu pe 25 octombrie deci as avea de luat cam 6 milioane.
O sa ma duc maine la posta sa vad ce si cum.
Va multumesc,m-ati luminat.
Ati avut mare dreptate fetelor.Am fost aseara la posta si am luat ultima indemnizatie : 670 RON.