Intrebare despre indemnizatie

Intrebare despre indemnizatie | Autor: Jasmine

Link direct la acest mesaj

Am terminat CIC,m-am intors la serviciu de o luna si ieri a venit postarita cu indemnizatia de 8 milioane.Cum eu nu eram acasa,sotul meu i-a zis ca am inceput serviciul asa ca madam a plecat pur si simplu fara explicatii.

Vreau sa intreb : banii de indemnizatie care vin (de exemplu) in luna noiembrie sunt pt luna noiembrie sau octombrie?

Daca ei au gresit si eu iau cele 8 milioane,se cheama ca mi-am facut de lucru,pe urma tot eu va trebui sa umblu ca sa-i returnez.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Eu stiu ca banii primiti in luna curenta sunt pentru luna precedenta, deci in cazul tau pentru octombrie. Sper sa nu gresesc, ca eu am terminat CIC-ul in vara si atunci asa era. Trebuie sa primesti si pentru luna in care a facut copilul 2 ani, dar nu suma intreaga ci proportional cu numarul de zile din luna pana la data cand a implinit copilul 2 ani.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze mai noi
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

In luna noiembrie iei banii pe luna octombrie.
Vad ca bb e nascut pe 26 oct. Ar trebui sa iei mai putin de 800 pt. ca nu este o luna completa. De ex., eu am luat pe luna octombrie aproape 600 ron ... mandra mea a facut 2 ani pe 23 oct. si pana atunci am fost in CIC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eu m-am intors la serviciu pe 25 octombrie deci as avea de luat cam 6 milioane.

O sa ma duc maine la posta sa vad ce si cum.

Va multumesc,m-ati luminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ati avut mare dreptate fetelor.Am fost aseara la posta si am luat ultima indemnizatie : 670 RON.

Mergi la inceput