Mamici de iulie - august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Si eu am fost in concediu de odihna pana saptamana trecuta si mai am medical pana pe 04 dec. Am sa ajung la 8 sapt. si poate e mai bine asa. Fac si eu tot posibilul sa ma feresc de oboseala si de stres macar acum, la inceput, cand e important sa se fixeze bine puiutul.
De-as rezista sa lucrez pana la 7 luni ar fi f bine! daca o sa pot.

Andra, multa bafta, sa fie bine bebe!
Si eu merg azi la eco. Sper sa-i vad inimioara batand!

Andreea 6+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna,
La mine au inceput durerile de sani. S-au marit si sunt grei. Un sfat pentru mamicile la prima sarcina care au aceleasi simptome, cumparati repede o crema pentru vergeturi si ungeti sanii. Eu data trecuta nu am facuta asa si...se vad "sapaturile". Nu mi-am dat atunci seama ca se vor face vergeturi asa de repede, preconizam sa cumpar pt burtica. Acum am acasa.
In rest...noi suntem bine. Nu am greturi. Si nici somn nu-mi e. Inca. La Stefan adormeam cu capul pe masa, dar nu mai stiu de la cate saptamani.
La prima sarcina am fost erou. Am mers la seviciu pana in luna a 8-a, desi era o iarna cumplita si aveam de mers si in afara orasului (lucram la un liceu undeva la 3 km langa Iasi, la pedagogic). A fost bine si Dumnezeu m-a protejat. Acum mi se pare ca eram putin inconstienta. Aveam ore numai 4 zile pe saptamana, dar intr-una din zile aveam 9 ore. Nu stiu cum rezistam. De data asta mi-am propus sa fiu mai precauta. Si sa ma alint mai mult. Ba chiar as vrea sa am si ceva pofte. Si daca nu vor fi reale...ce? Meritam putin rasfat, nu?!

Va pup si va doresc...liniste. Nu mai fiti asa ingrijorate din orice. Bucurati-va de fiecare clipa, de fiecare zi in care un suflet se naste in voi. Fiti relaxate, ascultati muzica buna, plimbati-va. Si mai ales...iubiti! Ca doar acum hormonii isi fac de cap, nu? (La mine asa e...si e tare bine)

Oana DPN - 26 IULIE 2007 si Stefan-Vladimir - 11 MARTIE 2003

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

http://www.pragmaafterschool.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Aseara am patit o chestie haioasa: bucuroasa ca m-au mai slabit greturile am inceput sa mananc. Si da-i si baga... La vreo jumatate de ora dupa ce am terminat de mancat cat pentru 3, vorbesc cu maica-mea pe mess si zice ceva gen: "stai putin ca am ceva pe foc". Hehehe... n-am de lucru si intreb ce-si face de mancare si zice ca macaroane cu branza. Vreau sa spun ca, la cat de plina cu mancare eram, mi s-a facut o pofta de parca n-as fi mancat de ani de zile. Evident am facut o cratita mare de macaroane, le-am pus mozarella, m-am pus in pat sa ma uit la meci si m-am apucat de treaba. Mancam constienta fiind ca sunt deja plina, dar nu ma puteam opri ! Dupa vreo ora cine credeti ca se plangea de greata? Myself ! Din asta am invatat sa nu mai intreb oamenii pe mess ce-si prepara de mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Oana, tie ce crema antivergeturi ti-a facut bine? ma gandeam si eu sa-mi cumpar deja, ca am sanii mari si umflati ( si ma dooor) , dar nu stiu ce sa iau.
Carla, asa am patit si eu aseara! mi-a trimis maica-mea vreo 2 feluri de mancare si am mancat pana m-am umflat, plus desert crema de zahar ars (desi stiu ca nu prea e buna, ca e f dulce), si n-am mai putut sa dorm de greata si de umflata ce eram! abia am adormit pe la 1.30! si azi eram fresh la 8.30! nu stiu ce am, ca nu pot dormi ca lumea! nici dupa-amiaza nu pot, desi stau in pat cateva ore bune!

Fetelor, daca va zic ce-am visat azi-noapte: un soricel! da nu oricum, ci il vedeam din spate (cara un crenvurst ) , si i se vedeau " bilutele" sub coada ! ce tampenii visez! si sotul meu a visat 2 soricei cu o seara inainte! cica inseamna copii sau ca auzi de cineva care-i gravi!nu mai zic ca pot fi influentate de faptul ca am avut 2 soricei in bucatarie pana acum vreo 2 zile!..stam la casa si asta-i sezonul cand ne trezim cu musafiri neinvitati..

Andreea 6+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Andicu in legatura cu crema antivergeturi, eu mi-am intrebat medicul; mi-a spus ca deja pot sa ma dau, ca in principiu nu-mi recomanda o marca anume, DAR ca in functie de nivelul hormonal pot sa fac vergeturi chiar daca ma dau zilnic cu crema.

Sunt multe creme, intreaba in farmacii, unele mai scumpe, dupa fiecare. Putem scrie aici pe forum marca???

Mioara +8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Andicu, multi pupici! si tie la fel!
fetele, aveti grija cu mancarea ca poate nimeriti vreo asistenta, cum am nimerit eu aseara.....stiti ce mi-a zis cand mi-a facut injectia: "acele astea sunt prea mici si fine pt fundul dumneavoastra..." adica, in traducere: tu nu vezi ca esti grasa, cat Casa Poporului?!?!? Am crezut ca ii dau una in fata, dar am tacut pt ca aveam nevoie de ea sa imi faca injectiile bine.....dar tare as fi pocnit-o! recunosc, nu sunt fotomodel, dar nici obeza. sunt plinutza. asat e viata....si ce? nu voi putea face copii pt ca am cu 10 kg mai mult decat ar trebui sa am la inaltimea mea? ......sistemul sanitar romanesc....de toata jena....chiar daca e privat....pacat de dr ca sunt superi buni, dar ii strica o asistenta ca asta......

Andra
4+

"Cere si ti se va da!"
http://family.webshots.com/album/451122110ijEsvK
http://good-times.webshots.com/album/199397533PvSBWg

Mergi la inceput

Eu cred ca ii ziceam vreo doua si nici n-o lasam sa-mi atinga fundul. Si-asa am oroare de ace... La mine nu e pb cu greutatea, am 50 kg inca, si oricat mananc nu se depune, dar tot m-a revoltat ce ti-a zis tie. Si salariul asistentei nu era prea mare pentru prestatia ei ???

Ouch... am auzit de crema de zahar ars !!! Nashpa, ca n-am cum sa-mi fac acum. Desi daca ma gandesc mai bine... poate mai pe seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna fetelor, vad ca faceti competitie pe concedii medicale !
Eu sunt bine, am avut o zi groaznica ieri de la diluantul de vopsea de la servici si niste dureri de cap care se pare ca sunt de la nemancare... daca nu mananc cand trebuie ma apuca greata si durerea de cap. E total diferit de prima sarcina!

Eu am mers la servici pana la 8 luni inclusiv, pe 1 septembrie am intrat in concediu si pe 28 am nascut, oricum m-am plictisit la greu perioada pana la nastere. Si am condus la fel, pana aproape sa nasc.

Iar mi s-a facut foame. See u around!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Apropo de condus... eu ma gandesc ca s-ar putea sa trebuiasca sa conduc singura pana la spital cand mi se rupe apa... credeti ca ar fi posibil ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

jadi, ai grija la diluantul ala....sa nu fie mediu toxic.....

eu inca mai conduc, desi toti spun ca ar trebui sa o las mai moale din cauza centurii care sta stransa pe burtica, insa nu am ce sa fac. m-am obisnuit cu fundul in masina.......de aia am fundul atat de mare de le deranjeaza pe asistente cand imi fac injectii...

CarlaV, daca ii ziceam ceva poate imi facea injectia atat de nasol de nu mai stateam in fund vreo 2 zile....si nu era in avantajul meu. plus ca daca nu o lasam sa mi le faca ea, nu prea avea cine sa mi le faca....pt bb indur orice....chiar si o asistenta nesimtita....

Andra
4+

"Cere si ti se va da!"
http://family.webshots.com/album/451122110ijEsvK
http://good-times.webshots.com/album/199397533PvSBWg

Mergi la inceput