Mamici de iulie - august 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
X-ray spune:
nikole asa sa faci!eu mananc numai conopida din muraturi,aia imi place.varza ,desi imi place, nu o tolerez sub nici o forma,ma balonez si am crampe de la ea.
of topic:meda a fost printre singurele examene la care m-am dus zambind pt ca mi se indeplinise un alt vis,mult mai important... ca examen : grile facute de nesimtiti probabil prind doar mf....maine dupa ora 17 aflu.
alina
4+
nikole spune:
Fetelor, am o curiozitate:pentru mamicile care lucreaza, voi ce ati hotarat?pana in ce luna mergeti la servici?
eu una as vrea sa lucrez pana in luna a 4-a macar, nu pot sta in casa non-stop,sunt o fire foarte foarte activa, efectiv ma sufoc daca stau in casa....mai ales ca e mica casutza noastra...
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
Anya20 spune:
Alina, si tu cu rezidentiatul...Felicitari! Sa inteleg ca ai dat pe medicale? A fost greu? Hai ca te-am asaltat destul.
Alina 8, mamica d-rei Anya (1 an)
X-ray spune:
pe medicale am dat....maine se dau rezultatele,mf iau sigur dar de nu vroiam asta.poate daca am noroc de bb linistit invat si mai incerc la anul.oricum grilele au fost facute sa fie cati mai putini pe mf,din cauza asta, fatza de alti ani au fost si punctajele f mici.
da-l incolo de examen eu sa fiu sanatoasa cu bb-ul meu micut!
pupici la toata lumea ca uie ma "trage" samburelul spre pat la somn...
alina
4+
amameda spune:
Alina, se pun rezultatele pe net? Trimite-mi un PM te rog si da-mi mai multe detalii.Multumesc mult.
Nikole, promit ca bag in mine ce spui tu numai sa te scap de pofta. Sa speram ca functioneaza telepatia. Si eu am crezut ca mi-a venit cm inainte de vreme fiindca am avut o petita in z10 DPO.
Sa ne ierte fetele cu mai multe saptamani ,dar noi astea noi suntem prinse de vraja inca. Peste cateva sapt sigur ne va trece si ne vom plage de toate alea.
MEDA 5+
Anya20 spune:
Da, Meda, rezultatele se pun pe net la www.rezidentiat2006.ro.
Nu cred ca m-ai intrebat pe mine, dar pentru ca am vazut m-am bagat si eu in seama.
Fetelor, vaitati-va cat puteti ca toata lumea intelege despre ce e vorba. Noi astea asa-zis mai experimentate, aflate la al doilea copil, intelegem poate si mai bine.
La mine este inevitabil sa nu fac comparatie cu prima sarcina: aceleasi greturi, somnolenta...mai putin raceala asta careia nu-i dau de cap. M-am saturat, dar asta e.
Alina 8, mamica d-rei Anya (1 an)
estecri spune:
Nikole , eu as vrea sa merg cat mai mult..daca pot chiar pana in luna a 8-a. Depinde cum ma voi simti ca daca imi va fi rau...nu voi rezista atat la servici.
Buna intrebare: de la cate sapatamani se vede burtica? Eu vreau sa va spun ca la cat mananc parca sunt tot timpul balonata si umflata si am doar 5 saptamani si 4 zile!! Probabil am pofta asta de mancare pentru ca am renuntat la cafea si la tigari(saptamana trecuta) si incerc sa ma tin tare pe pozitii dar as manca....orice, orice numai sa mananc!
toate burticile!
sorina
AndraZ spune:
Neata fetele!
Vad ca incep poftele la voi! varza murata....conopida..... si eu
Aseara am trecut prin momente cumplite, de groaza si de nebunie pot zice. De duminica am avut niste dureri destul de nasoale de burtica, dar nu m-am impacientat pana ieri, cand "contractiile" au fost prezente toata ziua. Am fost de urgenta la doctor. Rezultatul controlului este urmatorul: suntem insarcinati in aproape 5 saptamani, dar uterul meu este cam mic pt bb. Prima cauza ar fi ereditatea ( mama mea a suferit de aceeasi problema) si faptul ca este prima data cand raman insarcinata. Mi-au facut niste injectii cu No-Spa si Gravibinon si sper sa fim ok. Astazi ma duc la ecografie si sa vad ca tratament de sustinere imi da. Vad ca nu am mai avut contractii....ma rog la DD ca bb sa stea cuminte in burtica 9 luni pana il va naste mami!
Andra
4+
"Cere si ti se va da!"
http://family.webshots.com/album/451122110ijEsvK
http://good-times.webshots.com/album/199397533PvSBWg
lorinaoo1 spune:
Andra, eu ti-as sugera sa-ti iei chiar un concediu medical. Si eu aveam contractii saptamana trecuta si dr care m-a consultat, desi la eco parea totul normal, mi-a spus ca e sarcina cu risc si mi-am luat concediu. Acu stau acasa si ne simtim bine eu si bebe. Si ne indopam cu no-spa.
Ghinetz si eu sunt din Iasi, si am fost clienta fidela a dnei dr Grigore, cu care am inceput demersul pt bebe. Din pacate, e atat de aglomerata incat nu ma poate vedea decat prin ianuarie. Asa ca prefer un medic mai putin ocupat. Inca mai caut. Nu prea am curaj sa ma duc la oricine. E prima mea sarcina care a venit ca prin miracol, dupa ce dr. Grigore imi sugerase sa ma gandesc deja la FIV. Nu vreau sa risc deci. Daca mai vrei info despre Grigore, sa-mi spui.
nasica de moflea
6
AndraZ spune:
lorinaoo1, mi-am luat concediu de maine pana pe 4 decembrie, ca mai am vreo 13 zile de luat pe anul asta. inca nu ma grabesc sa intru in medical. o sa imi iau cam o data pe luna o saptaman de concediu....sau macar cateva zile....ca sa fie totul ok si cu noi ( eu si bb) si la servici. va pup pe amandoi si aveti grija de voi!
Andra
4+
"Cere si ti se va da!"
http://family.webshots.com/album/451122110ijEsvK
http://good-times.webshots.com/album/199397533PvSBWg