Mamici de iulie - august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Bun venit noilor mamici !

V-am lasat la capitolul I si acum va gasesc la al doilea, super!
AndraZ, si eu am avut dureri in primele 4-5 saptamani, acum au mai trecut. Sunt in saptamana a 8-a deja.

Daca va zic la ce ma gandesc acum o sa ziceti ca sunt paranoica... dar fie: eu care ma plangeam de greturi continuu, acum sunt ingrijorata ca de vreo 2 zile au inceput sa scada in intensitate. Adica, din cate am citit, greata era un indicator ca BB e bine, acum o mai fi bine daca nu mi-e atat de rau ?

Si pentru ca banuiesc ca sunt campioana intrebarilor stupide: oare e voie sa-mi fac unghiile cu oja ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Nikole si Andra Z , bine-ati venit si sarcini fara peripetii!

Si eu am pus aceeasi intrebare la primele mele postari pe-aici: daca e ok sa ma doara burta si mijlocul..si se pare ca e normal in primele saptamani; se fixeaza embrionul, se mareste uterul,etc.
Andra, sa ne spui ce ti-a zis dr !!! tin pumnii sa fie bebe bine!
Carla, nu te ingrijora cu greturile! nu e obligatoriu sa la ai pana la 3-4 luni! eu am o data la 2-3 zile, foarte ciudat, si cica nu e nici-o problema!
Miha, multumim de sustinere! sa-ti traiasca Rapidistul mic si sa fie sanatos!
Oana, eu cred ca sarcina e f mica, de aceea ti-a iesit beta hcg-ul asa! repeta analiza peste 2 zile si daca s-a dublat e totul ok! oricum, dupa tabel, rezultatul e pozitiv, asa ca incearca sa nu-ti faci prea multe griji!

Of, fetelor, suntem mai multe paranoice! si eu am vazut azi 2 pete bejulii spre maro si era sa mor! de vreo 4 ore ma tot duc la baie si verific daca mai e ceva pe-acolo! sper c-a fost o alarma falsa, ca totul pare ok, acum! abia astept sa merg maine la eco, sa vad ce se-ntampla acolo!!!

Andreea 6+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ANDICU maine voi repeta analiza dar vor fi doar 40 de ore de la ultima...cred ca n.are nimic...nu pot altfel pt e departe si tre sa ajung acolo dimineata ca sa fie gata tot maine.

sper sa fie bine cu petele alea ANDICU ...ca eu sunt clar din ce in ce mai nebuna!

acu mi.a intrat in cap ca am chlamidia...cand am pierdut prima sarcina aveam..dar am descoperit dupa,si acu chiar de vro 3 sapt parca aveam ceva scurgeri..asemanatoare cu alea de atunci...

nu ma mai pot gandi la nik ca o iau rau!

oana4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Petele pot fi de la fixarea bb in uter, am citit ca sunt normale.

Oana bafta maine! Succes mult si fetelor care merg la consultatie!

Mi-e asa de rau ca au vopsit unii pe la servici si miroase numai a diluant, am o durere de cap ingrozitoare!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

nikole daca ai fi pus varza intr-un butoi de atunci ,cand scriai la endo,ca ti-e pofta acum era murata!trebuie sa fie si pe acolo un magazin cu specialitati europene,incearca daca gasesti si la cele cu specific unguresc si ei au muraturi.
spaghetele mele carbonara s-au divedit a fi un fiasco total....
somn usor burtici si lasati gandurile rele(aviz amatoarelor gen oanabb)si inchipuiti-va o imagine cu care eu adorm:vara ,iulie,cald,slapi,un top si o burtica rotunda care da sa iasa afara,mangaiata cu drag de mami in timp ce-si face plimbarea de seara pe jos....nu-i asa ca e superb si ca viata e frumoasa!

alina
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Multumim Deni pentru prima pagina.Este cel mai frumos topic pentru gravidute. Sa dea Dumnezeu sa ajungem la piersicute in formatie completa 22+.
Multumesc si Anyei fiindca mi-a ghicit ce am rugat-o.
Si eu amdureri de burtica inca inainte de a-mi intarzia.M-am obisnuit cu ideea fiindca sunt normale.
Simt insa ca ma voi si umfla de pofta din cauza Nikolei care inca nu a scapat de teroarea: varza murata si carnciori. Nikole, cand ajung acasa peste 10 zile, caut varza murata si ti-o trimit par avion ,bineinteles dupa ce ma satur eu. Te felicit pentru samburel.

MEDA 5+

Alina nu ne spui cum a fost examenul de Chi, m, l,...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Mai fetelor, rapide mai sunteti...atipeste omul doua ore, si cand se trezeste nu mai gaseste randul...
Alina,sa stii ca zilele astea , cumpar eu 3-4 verze si le pun la murat.Doamne, abia astept sa beau zeama aia....Eu pofticioasa mi-s de cand ma stiu, si e boala grea sa stii....
Meda, mama, ai putea sa mananci tu o portie buna de carnati, cu cartofi prajiti, si varza murata, si sa te gandesti l mine...mai stii, telepatia asta chiar functioneaza!multumesc ca te-ai gandit la mine!
Acu ca tot e vorba despre pete...eu am avut UM pe 23 oct, ovulatia a fost undeva pe 3-4 nioembrie(am un ciclu de 26 de zile),si undeva pe 16,17, am observat o fff usoara sangerare, cat sa pateze chilotul,in forma unei monede,cateva zile la rand.Erade faptmai mult o scurgere maronie,nu sange curat.Si chiar ma gandeam ca m-am dereglat, imi vin uratii cu o saptmai devreme...cand colo,scurgerile au incetat, si CM NU A MAI VENIT...
cand am descoperit ca suntinsarcinata, am inteles si rostul acelor pete, deja totul a devenit logic,si chiar nu mi-am faCUT griji, sau nu m-au speriat...acu,daca tot va citesc ce va trece prin cap'sor, m-apuca si pe mine damblaua, ca ma speriati....
Oana, te rog, capul sus, gandeste pozitiv, mergi cumintica la medic, si apoi vino si ne spune ce a zis!
va pup fetele, si sunt cu ochii pe voi!!!ganduri bunepentru samburei, sa creasca mari , si sanatosi!

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

si o intrebare:la cate saptamani incepe sa se cunoasca burtica?

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Deni, e posibil sa fie pete de fixare la 6 sapt. 1/2 ? nu e cam tarziu ?
Oana, o sa fie bine, nu te mai gandi atat! pt chlamydia n-ai facut tratament?

Na, ca mi-ati facut si mie pofta de varza murata si castraveti , si abia maine fac rost!
Ma retrag la patut ca iar ma doare un pic mijlocul si burta!

Andreea 6+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

merge forumul ca naiba!
va pup cu drag si noapte buna!

Mergi la inceput