Mamici de iulie - august 2007 (2)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

nikole te rog linisteste-te,nu rezolvi nimic daca creezi si tu disconfort bb-ului.
da intr-adevar nu sunt normale scurgerile,eu am avut acum doua zile ca o moneda si acum ieri si azi ca niste firisoare mici apar pe tamponel.si eu iau medicamente si stau in pat cat pot.
si ei am fost distrusa cand mi-a spus ca am risc sa pierd sarcina,dar nu stiu ce sa fac mai mult inafara sa am grija absoluta.
te pup si incearca sa te calmezi cu voia lui DD tecem si peste asta.
daca nu... nu stiu,probabil asa a fost sa fie.....
eles bine ai venit!

alina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cred ca aceste pete, sangerari se diferentiaza si ele, unele sunt cauzate de implantarea embionului, alte apar in caz de iminenta de avort. In nici un caz nu trebuiesc trecute cu vederea si mai ales trebuiesc raportate catre doctor. In principiu cand se intreaba asa ceva pe forum, nu cred ca e cineva care sa spuna ca totul e normal. Ca noi incurajam toate fetele care trec prin momente asemanatoare, mi se pare normal, oricine ar trece prin asa ceva s-ar simti mai bine stiind ca sunt sustinute. Asa ca mult repaos, luati medicamentele prescrise si incercati sa nu va ganditi la rau, un stress suplimentar nu cred ca ajuta!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Eles si eu sunt fumatoare dar asta nu ma poate pune in postura de a da sfaturi cu privire la fumat. In principiu este o decizie pe care mama ar trebui sa o ia, nu e sanatos si nici copilului nu ii face bine. Asa ca vrem sau nu, trebuie sa ne lasam de fumat! Asa ne spun toti doctorii si ma gandesc ca nu sunt ei nebuni.
La prima sarcina m-am lasat de fumat din luna 4. Ulterior mai incercam cate una mica. Dupa nastere cat am alaptat nu am fumat absolut deloc si sincer mi-a fost greu, m-am reapucat dupa ce am terminat cu alaptatul. Ca Vlad nu are nimic pentru ca am fumat, nu am de unde sa stiu si daca e adevarat, nu cred ca se poate generaliza intr-o regula aplicabila tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by jadi

Cred ca aceste pete, sangerari se diferentiaza si ele, unele sunt cauzate de implantarea embionului, alte apar in caz de iminenta de avort. In nici un caz nu trebuiesc trecute cu vederea si mai ales trebuiesc raportate catre doctor. In principiu cand se intreaba asa ceva pe forum, nu cred ca e cineva care sa spuna ca totul e normal. Ca noi incurajam toate fetele care trec prin momente asemanatoare, mi se pare normal, oricine ar trece prin asa ceva s-ar simti mai bine stiind ca sunt sustinute. Asa ca mult repaos, luati medicamentele prescrise si incercati sa nu va ganditi la rau, un stress suplimentar nu cred ca ajuta!

Ca bine le mai zici tu...Si daca as mai vrea, n-as putea sa fac o completare, ca ai scris chiar mai frumos decat puteam s-o fac eu (cu toata modestia...).

Alina 9+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eles spune:

Jadi, stiu ca nu face bine fumatul,mai ales ca toata lumea mi-a "sarit in cap ", si sunt chiar enervanti, dar am realizat ca sunt slaba si nu pot renunta Sper ca in curand sa nu-i placa lui si sa le las.
Nikole, mai bine nu l-ai mai stresa pe bebe si ai sta linistita, nasa mea ( care a nascut in martie un bebe super ) , la inceputul sarcini a avut sangerari, dureri, greata ( voma in fiecare zi ) si a fost internata din luna 2-a pana intr-a 4-a , dar a reusit sa duca sarcina la capat.

Eles 7+

Mergi la inceput

Ei nu ma lauda ca mi se urca la cap si dupa aia nu e bine! Eu vad totul la nivel de pacient, hehe!

Mergi la inceput

Hehe Eles ai sa vezi ca pana la urma culpa o sa fie mai mare decat dorinta si le vei lasa!

Incerc sa schimb capitolul asta ca sa avem ce umple pentru weekend si dupa poate ajung si eu acasa!

Mergi la inceput

Un nou capitol ne asteapta aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Am fost si eu astazi la doctor. Vestea buna e ca BB e bine, ii bate inimioara si colul e destul de lung si inchis.

Vesti proaste nu am, numai semne de intrebare multe referitoare la doctor si conditiile din spital. Am fost la Elias. Masa pe care m-a urcat pentru examinare avea acelasi cearsaf mototolit folosit de toate femleile care fusesera inainte mea, la fel si patul de la ecograf. Auzeam o mamica de acolo ca fiul ei a luat o dermatita din spital. In sfarsit, sa zicem ca n-au prosoape de hartie, ca particularii. Doctorul nu m-a intrebat ce si cum, doar varsta sarcinii in timp ce ma dezbracam, nu l-a interesat daca am vreo boala, daca fumez, daca iau droguri etc. Practic el m-a examinat si atat. Problema cea mai mare a mea este ca m-a examinat cu mainile goale, fara manusi si fara a se fi spalat pe maini. Daduse mana cu sotul meu care umblase prin spital, intre timp a dat si un telefon, si si-a bagat mainile nespalate si fara manusi . Chestia asta mi se pare foarte grava, mai ales ca inaintea mea mai fusesera multe femei. Acum ma intreb daca departatoarele acelea metalice erau sterile...

M-am dus la el cu recomandare de la o doctorita din spital, i-am si dat "atentie" inainte de consultatie, nu avea motive sa nu aiba grija. In timp ce-mi facea ecografia a mai dat un telefon, iar dupa aceea a plecat repede, nu inainte de a ma chema la clinica data viitoare

Acum stau si ma gandesc: fara manusi, fara timp de discutie, fara nici o recomandare ce sa nu fac, ce sa nu mananc... e normal ? Asa se intampla cu toti ?

Mergi la inceput