FIV in Ungaria 5

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Steliana LA MULTI ANI!!!

ZisaCami et rog sa nu mai fi agitata.. Sf. Stelian e cu tine si iti pazeste BB din burtica

Pis eu nu simt nimic in ovare...sunt mai nesimtitadar nu am luat decat 2x0.5 suprefact si 112.5 gonal ...pana la ora asta, unitatea de masura nu o stiu si e diferita de la unul la altul..Sa te bucuri de duminica asta frumoasa...nu ai de ce sa fi stresata ...lasa stresul pe duminica viitoare

Andicu am povestit si de tine ce misto era cand erai si tu si Crinuta la Tm...sa-i povestesti la Puricel de mine...Printesa lui Auburn deja cred ca ma cunoaste dupa voce.. o sa-i rog pe amandoi prin intermediul vostru sa-mi bage o vorba buna la BB mei.. cand va fi cazul

Ioana bine ca ne-ai lamurit... ca eu nu vreau canapea...vreau pat

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ciao fetele!
Chiar daca scriu mai rar sa stiti ca va urmaresc tot timpul.
Andicu de fiecare data vorbim si despre tine asa ca fii fara grija esti si tu prezenta la toate intalnirile. Iti multumim ca te gandesti la noi. Ai grija de bebic. pe burtic
zisaCami iti multumim ca te gandesti la noi. Te-am urmarit si la FIV si sunt sigura ca de data aceasta va fi bine. Luni te asteptam cu vestea cea buna. Doamne ajuta!
Steliana LA MULTI ANI!
Va tin pumnii tuturor mai ales fetelor care sunt in tratament! Sa va ajute bunul Dumnezeu sa va impliniti visul de a deveni mamici!
Va pe toate
ZoRi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Ioana bine ca ne-am lamurit cu patul, am vazut si canapeaua...dar mie imi place mai mult patul
Pussi eu as lasa stresul...dar nu ma lasa el pe mine
Maine la 11 ma duc la dr....sa speram ca e bine...

la toate fetele

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Andreea multumesc mult ca te-ai gandit si la mine pt. listuta pe care o vei duce de Sf. Andrei!
Pussi nu mai sunt agitata, gata - m-am linistit ...
Zori Multumesc! Am alaturi de tine pentru ce ti s-a intamplat ... sper sa-ti fi revenit si sa lupti mai departe pentru visul tau!
Pis si eu am ezitat mult intre Giulesti si Szeged; am ales Giulesti pentru ca era aproape de casa, iar sotul meu nu ar fi putut sa stea asa mult la Szeged si nu m-as fi simtit bine sa fiu singura acolo! De aceea nu am mai plecat nici in Canada si am anulat totul - pentru ca el nu mai putea veni. Oricum, indiferent care va fi rezultatul, sunt multumita de alegerea facuta - nu am nimic de reprosat nimanui! Sa dea Dumnezeu sa fie cum spui tu!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

ZisaCami , eu am facut si histeroscopia la Giulesti cu prof.Marinescu, am si numar de dosar, am vorbit cu dr.Cocei...si totusi nu mi-a placut, nu spitalul ca nu ma duceam la teatru, dar atitudinea asistentelor, spaga care trebuie data, Marinescu care nici nu stia cine sunt si ce probleme am...si altele...
Sa stii ca eu sunt singura la Szeged acum, m-a adus sotul, a stat 2 zile si a plecat, se intoarce pe 30 noiembrie sau 1 decembrie...si nu mie usor dar ce sa fac...ca sa stangem banii pentru 2 FIV-uri si un ET anul asta...mai facem si ce nu ne place...
Indiferent de rezultat, suntem siguri amandoi, ca am luat cea mai buna decizie pentru noi .

Cami ma gandesc la tine maine si vreau sa fie cea mai frumoasa zi din viata ta

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

zisacami, fata draga, sunt si eu alaturi de tine luni!!! Da dea Domnul sa fie intr-un ceas bun

andicule, esti un om deosebit cu o inima mare si ma bucur ac te-am cunoscut!!! Pupici multi la burtik

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Pis nu ai niciun motiv sa fi stresata... mergi la un eco.. atat..Dr. Chivu stie ce are de facut in functie de ce vede...asa ca ce sens are sa stresezi acum nu mai depinde de tine...sau depinde: SA FI CALMA, LINISTITA, INCREZATOARE SI OPTIMISTA - in conditiile astea o sa iasa cu ochisoriSa sti ca iti tin pumnii maine...sa fi linistita

ZisaCamima bucur ca esti calma... o sa sa fie bine... maine dai de baut... de 2 ori ca sarbatoresti 2 evenimente

Eu iar am fost intepata...am stat acolo cuminte la ac..

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pis nu fi stresata, tu ai raspuns bine la tratament si data trecuta. Iar dr. Z. este foarte atent si sigur face asa cum e mai bine si sunt sigura ca totul va fi ok. Stiu ca e greu, dar incearca sa te gandesti ca va fi bine. Ce bine ca acolo e vreme faina, la noi e cam urat, de cateva zile e ceata, astazi si in timpul zilei a fost asa. ti-am trimis acum e-mail pe cealalta adresa, l-ai primit?
Pussi ti-am cam trimis si tie ce i-am trimis la Pis. Cum credeai ca te uit?
Steliana iti doresc bafta la analize.
Cami iti tin pumniisa fie asa cum vrei tu.
Liana iti doresc bafta la consultatie, dar poate mai vorbim pana pleci.
pentru toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Pis asta e motivul pt. care nu am mers la Big M ... nu mai aveam nervi sa trec printr-o noua procedura FIV si sa fiu tratata "pe banda" ... Nu contest profesionalismul d-lui prof., dar fiind atat de solicitat, nu sunt convinsa ca poate acorda toata atentia necesara fiecarui caz in parte! Am cantarit f. mult toate posibilitatile si am ales dr. L. Dracea ... ce pot sa spun acum e ca sunt foarte multumita de alegerea facuta si daca nu reusesc acum, tot cu dumneaei voi merge mai departe!
Imi inchipui ce greu trebuie sa-ti fie fara sotul tau ... eu am experienta FIV-urilor in Canada, cand am fost mai mult singura; la a doua incercare sotul a venit abia la rezultat! Nu as mai fi rezistat sa mai fiu singura!
Mi-ka ce surpriza placuta! Un special printesei Alexia si mamicii ei curajoase!
Crinuta ma bucur ca nu te-a doborat esecul si ai asa un moral bun! Ai un psihic de invingatoare!
Pussi mi-as dori sa fiu asa de sigura de cele 2 evenimente ... pentru cel de azi dau acum de baut!

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

fetele...gata m-ati mai linistit...sunt mai bine acum si sper sa fie bine si maine...

Crinuta am primit "chestii" si pe cealalta adresa de e-mail...esti o draguta ...imi scrii pe care vrei, eu le citesc oricum pe amandoua...te sun maine seara pentru noutati.

Pis

Mergi la inceput