tae-bo un sport eficient?

tae-bo un sport eficient? | Autor: didiuta

Link direct la acest mesaj

buna tuturor!Vreau sa va intreb daca stiti cat de eficient este acest sport in cura de slabire?am facut aerobic dar fiindca am un bebe de 7 luni nu-mi mai permite timpul sa merg la sala care era prea departe asa ca sm gasit langa mine o sala unde se practica tae-bo.asi dori parerea voastra.Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Eu am facut acasa si sa stii ca este eficient,dar in timp.Nu se vad rezultatele imediat,trebuie sa ai rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genusa spune:

Si eu fac Tae Bo si am facut si aerobic, si in general Tae Bo este mai solicitant decat aerobicul-dupa parerea mea.Poate ca depinde si de profesor.
Eu cred ca sportul este eficient si necesar in cura de slabire iar Tae Bo unul din cele mai eficiente pentru ca se ard multe calorii la antrenament.

Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didiuta spune:

gabi,sa-ti traiasca puiutii ca tare-s mandrii si frumosi!

Mergi la inceput

genusa,tu ai slabit ceva de cand faci tae bo?sau tii si ceva dieta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzy spune:

Dintre toate tipurile de aerobic care se pot practica la o sala, eu consider ca tae-bo este cel mai solicitant si cel mai eficient. Depinde insa foarte mult si de intructorul cu care faci (sa fie antrenant si sa aiba o tehnica buna) si foarte mult si de tine. Ca la orice sport aerobic, e foarte important sa executi miscarile corect, altfel s-ar putea sa nu aiba nici un efect, chiar din contra, sa apara dureri de spate, articulatii, etc.
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamy_taty spune:

tae-bo este un sport foarte eficient atunci cand iti doresti cu adevarat sa slabesti.Este un antrenament aerobic la care transpiri serios si slabesti considerabil..daca il urmezi cu constincioziitate {macar de 2 ori }pe saptamana..In 2 -3 sapt. vei vedea cum muschii incep sa ti se defineasca,foarte frumos iar rezistenta fizica se imbunatatesete.dar,cel mai impresionant efect al acestui sport este energia si senzatia de forta pe care ti le da dupa o ora de tae-bo.,iti vine sa alergi ,sa urci pe munte,te simti in stare de absolut orice..Tae-bo este sportul celor care le plac provocariile!

mamy_taty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

didiuta multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

am facut si eu tae-bo la sala, dar am rezistat de la prima sedinta de tae-bo doar datorita faptului ca mai facusem inainte vreo 4-5 luni de aerobic aproape zilnic (cam 5 sedinte pe saptamana). Altfel cred ca as fi cazut lata

Intr-adevar creste foarte mult rezistenta fizica a organismului...adica nu mai gafaiam nici daca urcam 7 etaje cand era stricat liftul ,iar daca faci sustinut (2-3 ori/sapt) se vad mai rapid rezultatele decat la alte exercitii...de exemplu eu fac acum pillates si imi dau seama ca nu o sa vad asa de rapid rezultatele ca la tae-bo,dar mi se pare mai comod de facut acasa, si necesita mai putin spatiu decat tae-bo

E frumos sa il faci...eu ajungeam acasa la 9 seara venind de la sala si a fost una din putinele etape ale existentei mele in care as mai fi avut energia sa topai prin casa pana la miezul noptii...atata adrenalina aveam

Succes..si daca te tii de el o sa vezi repede ca merita:)

Mergi la inceput

diseara de la 7 ma duc si eu prima data ca m-a prins rusinea tare de tot .Simt cum ruginesc incet si nu mai am mobilitate.Degeaba tin dieta ca fara sport nu merge si basta.Asa ca sa vedem poate revin putin la viata .Pana nu s-a stricat vremea am mai iesit cu bebe in parc si faceam miscare dar acum m-am ca lenevit.

Mergi la inceput

am uitat sa va intreb voi ati tinut vreo dieta in timp ce faceati sport?aveti o dieta recomandata si testata pentru slabit care a dat rezultate si la voi?

Mergi la inceput