Card de Credit Alpha Bank

Card de Credit Alpha Bank | Autor: simply

Link direct la acest mesaj

Are cineva Card de Credit AlphaBank? Daca da poate reuseste sa ma lamureasca si pe mine cu o treaba. La perioada de gratie se specifica: perioada de gratie: pentru tranzactiile efectuate la comercianti nu se calculeaza dobanda in cazul platii integrale a soldului nou din extras pana la data scandenta. As dori sa stiu daca perioada de gratie este valabila si in cazul in care banii sunt ridicati direct de la ATM.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Simply, scuze ca ma bag pe subiectul tau dar exact aceeasi nelamurire o am si eu cu cardul de credit de la BRD. Deci daca are cineva vreo idee plzzz!

P.S. Am renuntat sa-i mai intreb pe cei de la banca, pt ca de fiecare data imi spun altceva.

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simply spune:

Am primit un raspuns de la Alpha care nu e ceea ce asteaptam. "Pentru eliberarile de numerar de la bancomat se calculeaza dobanda."
Mi se pare jenant, trebuia sa ii zica altfel, card de credit pentru cumparaturi. Am crezut ca e ca si la Banca Transilvania. M-am interesat si se pare ca doar BT ofera perioada de gratie si cand scoti de la bancomat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Da intr-adevar se pare ca asa e, am mai sunat si eu azi o data la banca si mi-ai zis acelasi lucru. Si inca o chestie, nici nu poti sa faci transfer de numerar catre un alt cont al unei pers. fizice de ex. Este un card avantajos numai atunci cand il folosesti pt platile la comercianti.

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Va explic eu cum sta treaba cu acest card.
Daca scoti bani de pe el iti i-a dobanda din prima zi ,iar daca platesti cu el la comercianti ai o perioada de gratie.
De ex daca extrasu de cont se emite pe 20 noiembrie si ai platit cu el inainte de aceasta data perioada de gratie este pana pe 5 decembrie.
Daca ai platit cu el dupa 20 perioada de gratie este pana pe 5 ianuarie.
Specifica acolo ca este de max 45 de zile.

anca
poze nunta
Incercari bb

Mergi la inceput