LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ionikka ca si Noki, nu stiu ce e tabloul prezentat de tine, dar cert e ca pe mine ma relaxeaza.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

mai sa stiti ca la sfatul lui NOKI (sarumana de idee) ii dau peritol dar nu o seara da si coispe ba.
deci, ii dau de sambata si pot spune ca dormim muuult mai bine. chiar daca se mai fataie, coieste si foieste...se trezeste la 4.30 (de ex azi noapte nu a vrut sa mi doarma si cred ca am dat desteptarea la tot blocul cu urletele lui)...ieri sa culcat la loc si s-a rezit la 7.45....

DAR, EU SUNT CU MUUUUULT MAI ODIHNITA..

Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

A plecat tati ,m-am ars ,acu' sa vezi alergatura dupa terorist toata ziua ,mai fetelor nu mai sta o secunda ,se catara pe tot ce vede ,trage ,arunca ,deschide orice seratar ,dulap :((dar se si face mai destept pe zi ce trece ,cunoaste multe obiecte si cind i le cer mi le aduce ,ma uimeste citeodata ,de unde stiu ei atitea lucruri la virsta asta???

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ionikka, da am crescut. Si io sunt back la munca, din pacate. Apropo de link, cred ca iti place mult ce faci.
Eu am fost doar la controlul de 6 saptamani, si apoi am mai fost odata in mai, la un an nu stiu daca trebuie mers.

Tot vorbiti de copii care dorm prost noaptea...si pe Kriszti il chinuie dintii de cateva zile, al optulea. Ca e inflamata gingia rau de tot si isi roade degetle si suzeta, e marait, se trezeste din somn plangand.Ce sa-i faci, sper sa treaca.

Noi declaram un succes mare...am trecut pe lapte de vaca si totul e absolut ok, nicio reactie adversa.Mananca cu pofta.Din prima.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Mersi mult! Sunteti dragute! Nu de lauda...dar oricum nu ma cunoasteti! Si am zis ca poate asa aflati mai multe ...

E job! Daca as avea o bona as fi maifericita si as putea lucra mai mult.
In stress...no work!

Felicia si Noki, parerea mea e ca arta nici nu trebuie inteleasa. Iti place, te atrage sau nu. Eu zic ca o lucrare trebuie sa incante privirea. Eu asa le fac pe ale mele sa le placa ( ma rog, cat de cat) la oameni...care sunt interesati bineinteles.

Anda...nu te lua dupa ce zice lumea. Daca te atrage FA!
Picteaza! Relaxare mai mare pt mine nu exista.
Atii in strainatati fac terapie prin pictura, noi de ce nu ne/am simti bine.
Culorile te fac sa gandesti pozitiv.

Eu cand am perioada in care lucrez sunt f optimista si motivata.

Ok va pup k nu ma lasa in pace...

Ionikka

Mergi la inceput

Mandy, cu cine sta Krisz?
Ioi ce as vrea si eu la munca!
Macar un pic!
Da imi place ff mult ce fac!

Pupici

Ah...am uitat sa va zic. Si noi suntem cu nopti nasoale...Ultimele 2! El oricum se scoala des.

Poate dintosi noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

aaa, pai nu ne mai jucam, ionikka!
acum 2 saptamani ti-am admirat pozele cu aron si acuma aflu de pe site ca tu ai diploma de fotografie la univ arta cluj...pai nu avem aceleasi forte in ale pozatului:))
mai pune linkul ala, sa ne mai delectam cu pozicile, aron e f dragut si ele sunt realizate foarte frumos.

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Haha!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/aron.cristian/my_photos

Nu sunt toate facute de mine!
Noroc cu camera!
Ne salveaza!

Va pup! Mai vb!
Ma duc afara cu flacaul!

Pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Am scris ieri un mesaj pe care nu l-ati primit din cauza de cocolos gol de net. Scriam ca si eu sunt dispusa sa invat sa schimb subiectul asa ca...ma duc sa vad explicatiile de pe ct.comun.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Mai fetelor!

Ma prinde boala forumitului!
Ce naiba ma fac! Ca nu apuc sa/mi mai fac programul!

Mergi la inceput