LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)
Raspunsuri - Pagina 24
Madutza10 spune:
Neata !!!
Iar am avut o noapte nasoala si sint obosita rau ,fi'miu s-a culcat aseara la 20:45 ca era rupt de somn si la 3:30 avea ochii cat cepele ,vorbea ,tipa ,avea chef de joaca ..I-am dat vreo 50 ml ceai ca sa umple burtica si sa adoarma cum face de obicei dar n-a vrut ,asa ca dupa vreo 40 de min i-am facut un bibe de lapte ,l-a ras imediat si a adormit pina la 7:00 ,timp in care eu n-am mai putut inchide ochii :(((
Azi vad ca-i mult mai bine ,nu mai bazaie ,nu mai e somnolent ,parca nivci nu-mi vine sa mai merg la dr. dar tre' sa stiu ca ok ca sa putem face vaccinul!
Fug sa spal vase si ce mai e p'acolo pina pleaca tati la serv ,pupici !!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
joy04 spune:
gooda dimineata.
scurt ca acum se trezeste....
aveti unritm infernal...am citit numa pe sarite!!!
m-ati innebunit cu copii mancaciosi, cu masele, dansatori cu fustite...
NOKI, imi pare rau de testoasa ta.
nu0s de acord ca alaptarea nu are nici in clin nici in maneca cu inumitatea...doar nu o fi o lume intreaga de medici tampiti. tineti cont ca nu numai la noi se merge pe chestia asta.
dar daca alaptezi pana hat hat in colo( ca lavi sau cristina) nu inseamna ca-ti tii copilul chiar intr-un mediu steril.
eu nu am fost alaptata decat 1.5 luni eclusiv, apoi cu completare inca vreo 2 luni am fost praf si pulbere de raceli si rosu in gat si tot felul de prostii.
asa ca...exista si si. ca sa zic asa.
(pana si la animal planet daca va uitati la monkey world insista ingrijitorii aia sa alapteze maimutele macar primele zile pt anticorpi)
un kkt de vreme afara...astia au taiat cablu...(nu de neplata, dar nu merge)
piticu si-a schimbat programul zilele astea si ne-am dat peste cap de tot.
..............................................
Joy si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut
prietenei mele i-a zis o farmacista ca este bolnavicioasa pitica ei pt ca este nascuta prin cezariana....
anda77 spune:
bineee joy!
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Va datzi seama ca daca era nascuta prin cezariana si ar fi avut si o banala circulara de cordon, s-ar fi explicat toate problemele ei de sanatate din timpul vietzii! Aoleuuuuuu, maica multa lume proasta!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
ionikka spune:
Cutremur??????
Si sotul meu a simtit. Acum imi zice. Lucreaza la CJ!
Mandy, te pup!!!! A trecut muuuuuult timp...
Totul e ok la voi? Sunteti deja mari.
E cumintel Krisztian? V/am vazut pozele. E superb!
Sunteti frumosi cu totii!
Noki, bine ca nu a fost mai rau cu raceala la Sarah. E o dulce!
Mie de racelile copilului mi/e mai frica decat de cutremur sau razboi.
Ca al meu nu doarme o noapte cand ii e infundat nasucul. Si stau cu pompita pe el. Sa nu mai zic de maraiala!
Mi/a facut figura de 2 ori. Tare nasol!
Doctorita ne/a dat antibiotice de fiecare data si de fiecare data le/am aruncat la gunoi dupa ce am citit prospectul.
Si i/a trecut in final. Nu in 3 zile ci in 8. Dar a trecut.
Eu ii pun spray nazal MAR PLUS si trece. Cica e apa de mare!
Fetelor, ziceti/mi si mie daca voi ati facut controlul gine de un an de la nastere.
Si ce v/a facut?
Eu as vrea sa ma duc pe la inceputul lui decembrie. Nici nu stiu ???
Va salut pe toate!
Pupici...

Ionikka&Aron
ionikka spune:
http://www.artmajeur.com/index.php?go=user_pages/display_all&login=andreiasampaleanu
cu asta ma ocup.
maria_alexia spune:
Joy, pana la urma cum a fost la voi cu Peritolul, a avut ceva efect? Cum mai doarme Vladutz?
Noi am avut o noapte "dintr-aia", nu stiu de ce s-a tot foit si marait, oricum m-a stors. Asa ca acum... casc ochii pe forum
, ca tot nu-i pot tine deschisi pentru altceva 
Noki_Lara spune:
Ionikka- superbe tablourile de la sectiunea decorative. Am si io o chestie din asta abstracta pe peretele din dormitor. Inca facem dizertatii cu privire la ce ar putea insemna.
Declar oficial noapte de cosmar!!!! Ca vad ca prea se aduna multe mamici care s eplang de acelasi lucru!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
felicia74 spune:
Mai sa nu hop dar cred ca ne revenim cu burtica. De ce zic asta:
- acum cateva zile a mancat chiti o felie de mandarina si a fost ok;
- a mai mancat soldatei cu jeleu de zmeura (facut de soacra-mea), iar nimic!
Mi-e si frica sa ma bucur.
Ieri i-am luat de la Cora suc de fructe rosii de la Nestle si de caise de la Hipp. Stiu ca astea prelucrate au aciditate mai mica. Sa vedem sper sa nu fac vreo prostie.
Mama Cristinamh ce explicatie detaliata! Bere nu poti bea in Botanica, ca nu e voie, le e frica sa nu te imbeti si sa cazi pe florile lor rare (alea care nu prea sunt
).
anda77 spune:
ionika, foarte frumoase! merge treaba, le vinzi? e pasiune sau job?
si eu ma mai prostesc cu pictatul, jumatate din prieteni (aia mai nespecializati sau cu ochiul neformat:) mi-au "comandat" cateva tablouase:)), ceilalti rad de se strica cand vad ce-am expus prin casa:))
uau, acum am vazut si valizele, sunt extraordinare, prelucrare foarte finuta si talentata. bravo.
nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"