LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (99)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mandy, io n-am simtit nimic, esti sigura?????

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Da, e ciudat de tot. Utimul a fost acum vreo 10 ani. Nu stiu de unde si cum se propaga. Nu stiu unde or fi pe aici placi tectonice.
A inceput pur si simplu sa se clatine monitorul si unitatea centrala pe birou, scaunul pe care stau se misca si s-au auzit un harait. Am iesit cu totii pe hol aici la noi pe etaj.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Nu cred ca totul a durat mai multe de 15 secunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mandy, tare nasol, noi pe atunci eram in masina, n-am simtit nimic deci. Dar tare m-as fi speriat.... of. Eu am simtit doar 1 data cutremur, aveam vo 12-13 ani si eram la Alba la unchiul meu si noroc ca am simtit si m-am trezit ca a apucat unchiul meu sa se puna sprijin cat e ele de 2x2m in fata bilbiotecii, altfel cadea peste el...

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Da, zice la Antena3 ca a fost in Baia Mare.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

noki misto constructiv adica "prevenirea e mama sananatii" sau asa ceva, nu?
Imi pare rau pt sufletrelul tau, ce simti acum cu testoasa...
Fugi la toceala, nu mai citi aici!

alinush si eu vorbesc insuficient cu Nati si la fel am vorbit insuficient cu Silvia si cred ca de-aia a invatat sa vorbeasca mai greu... imi tot aduc aminte si atunci vorbesc dar... apoi iar uit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki cum da Sarah din fundic. Eu cred ca ii place mergaretul pt ca e jucarie de tras-impins, or ea merge deja bine si astea le plac atunci cand merg bine. Nataliei inca nu=i plac jucaricile de tra-impins. Dl Titi probabil inca nu merge la fel de bine.
Ca e si chestie de preferinte, e, asta-i clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

E clar...azi iarasi NU e zi de invatat...<a rog, zi e enoooorm spus: nu sunt o ora-doua de invatat...

Si m-a apucat si panica cu cutremurele.Mandy, tu esi de vina, ca daca nu ne ziceai, nu nici nu aflam, ca io nu servesc TV!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ati vazut ca pe saralina, de cand poarta fuste, a invitat-o un baiat la un chef, dar maica-sa n-a lasat-o singura, s-a dus hop-tzop si ea, sa le strice comunicarea...

nu uitati sa-l ajutati pe andrei: http://andrei.point.ro/

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Repede afla cei de la TV.
Am apucat sa vorbesc cu colegi care au birourile in fabrica, deci la nivelul solului...acolo nu s-a simtit aproape deloc. In cladire la noi (eu sunt la etajul 3) s-a simitit bine de tot. Ne-am speriat si am iesit toti pe hol.

Mergi la inceput