Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata balenute

cu ce sa incep???

la intalnire a fost super,m-am simtit ff bine, toate fetele sunt minunate-asa cum ma asteptam

Liuda cum sa nu vorbim fata de mancare cand chiar tu ai zis ca ai manca niste clatite????...iar noi ne-am intalnit in fata la clatite!!

Amaya si eu o simt asa pe fata, parca trage cu mitraliera in burta mea. deci e normal- nu esti singura care simte miscari din astea.

Aventura ma bucur ca bb e bine, a crescut mult.

Ylilimic sa inteleg ca matei este devorator de burtici? cred ca e un dulce.

Salina pup fata si te asteptam cu vesti bune. pupici si pt minunea de David.

Marina 31+

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Moama ce burticoase frumoase am vazut eu in poze!
Cred ca bebita mea s-a intors aseara cu capul in jos. Acum simt presiunea altfel. Parca nu mai sunt picioare ci ceva moale si rotund.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

sraluca - la varianta dc++ nu am renuntat definitiv, de aia te intrebam aseara daca sa le spun fetelor... Doar ca a vazut sotul aseara un programel ajutator pt incarcat si descarcat mai repede si cu ala fac treaba. Am lasat pc deschis in timpul noptii sperand ca o sa fac si mai multe, dar s-a deschis o ferestruica in care ma intreba daca imi convine cu 50Mb sau vreau mai mult si a asteptat pana dimineata raspunsul, asa ca...
E bine si asa, vad ca merge mai repede... Oricum ma mai gandesc la dc++ pentru ca sunt peste 2 Gb si nici contul asta nu e asa de incapator. Atunci ori mai facem unul ori dc++.
Tu ce spui?

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neata fetelor!

imi pare rau ca nu am putut sa ajung ieri dar ,in ciuda tineretilor mele,m-a lovit din nou o criza de discopatie (nu e prima oara) si cine a patit-o stie ce nasol eieri am ramas intepenita ,abia m-am tarat pana in pat,astazi vad ca ma doare mai rau cand stau intinsa decat cand stau in fund,e o ciudatenie.din pacate nu pot sa iau (si nici nu vreau )nimic sa imi treaca mai repede durerile astea,asta e.

va pup

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Ce liniste e azi pe forum. Unde sunte-ti fetelor? Inca va refaceti dupa clatitele de ieri. Eu m-am trezit de la 7 ca de obicei, mancat, spalat si acum m-a luat cu somn. Cred ca ma duc sa trag un somnic

Ne vedem mai tarziu
Va pup

sraluca33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele...sa va zic ca ieri am fost pe drum spre intalnire..si m-am intors??!! Pur si simplu m-au apucat in timp ce conduceam niste contractii nene, mi se facea intr-o parte ca o portocala mai mare si ma durea f tare.M-am intors am lust niste gynipral si am stat in pat......

Mai vreau o intalnireeeeeeee!!!!!!!!!!

AniS 31+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

flavia - stiu ca nu esti singura cu gemeni, dar pe restul fetelor nu mi le amintesc (nick-ul); m-am impiedicat pe net de un carucior numai bun pentru voi:
http://www.toyz.ro/carucioare/babideal/carucior-duodeal-pentru-gemeni/

Mergi la inceput

carucioare - de fapt sunt handi rau ! cred ca mai sunt fete care nu au luat carucioare sau cumparaturi in general, asa ca intrati pe http://www.toyz.ro.

catalina- te astept pe mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Si de azi dimineata am luat 2 no spa...nu stiu ,da' sunt un pic ingrijorata, e f tare burta.

AniS 31+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Buna fetele!
Multumesc frumos Aelita, AnaAlx, Criss, Bits, Catalina, Mariana (f documentat raspunsul - multu inca o data), m-ati mai alinat
Imediat de am scris ieri am fugit la dok (m-a chemat cand a auzit ca bb nu mai misca cum misca de obicei).Partea proasta e ca mi-a confirmat ca intr-adevar s-a intors cu capu sus (desi echo de acu doua saptamani arata ca era angajat frumusel pentru nastere).Partea buna e ca bb e bine si vioi doar ca din cauza pozitiei (capu sus dar totusi usor transversal) nu mai are spatiu de miscare - nu mai poate da din picioare asa cum o facea pana saptamana trecuta.Principala mea preocupare zilele astea va convingerea lui bb sa revina la pozitia cu capu-n jos.

Salina: bafta la doctor!
Am vazut numai burtici frumoase la intalnire pe care imi pare rau c-am ratat-o (nu mi-am permis sa vin intrucat bb 1 e racit si va puteam da virusi; insa chiar daca nu ar fi fost problema de virusei cu alergatul la dok de ieri cred ca oricum as fi contramandat).Nu sunteti mai fetelor grase bagati-va mintile in cap! Messa: e normal sa creasca fundu ca sa contrabalanseze burta Tu vrei fund play mate (de alea din Play Boy) si burta mare? Nu se poa!

Ylimic: fotomodel nu somaleza; burtik e absolut OK
Un gand bun pentru nepotelul tau si parintii lui!
Gabriela S : multa sanatate! Masajul crezi ca poate ajuta? Stii ca eu ma vaitam acu ceva vreme de dureri nasoale de sold.Le-am venit de hac facand in fiecare zi miscari usoare de gimnastica in special, pentru spate: rotiri, rasuciri cat mai bland cu putinta.Si mai ajuta balansarea bazinului, tot usoara - asta am citit in Cartea Viitoarei Mame.

Ralu, Amaya: si la mine tremura burta cateodata; la fel facea si la prima sarcina si atunci ma panicam teribil; acu' sunt relaxata (desi tot nu pricep ce face bb)

Va pup tare,

Cristiana cu Andrei (29Sep04) si 29+

Mergi la inceput