Mamici de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 23
marinar spune:
neata balenute
cu ce sa incep???
la intalnire a fost super,m-am simtit ff bine, toate fetele sunt minunate-asa cum ma asteptam
Liuda cum sa nu vorbim fata de mancare cand chiar tu ai zis ca ai manca niste clatite????...iar noi ne-am intalnit in fata la clatite!!
Amaya si eu o simt asa pe fata, parca trage cu mitraliera in burta mea. deci e normal- nu esti singura care simte miscari din astea.
Aventura ma bucur ca bb e bine, a crescut mult.
Ylilimic sa inteleg ca matei este devorator de burtici? cred ca e un dulce.
Salina pup fata si te asteptam cu vesti bune. pupici si pt minunea de David.
Marina
31+
burtika
lucrusoare bebe
monu spune:
Moama ce burticoase frumoase am vazut eu in poze!![]()
Cred ca bebita mea s-a intors aseara cu capul in jos. Acum simt presiunea altfel. Parca nu mai sunt picioare ci ceva moale si rotund.![]()
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
ylilimic spune:
sraluca - la varianta dc++ nu am renuntat definitiv, de aia te intrebam aseara daca sa le spun fetelor... Doar ca a vazut sotul aseara un programel ajutator pt incarcat si descarcat mai repede si cu ala fac treaba. Am lasat pc deschis in timpul noptii sperand ca o sa fac si mai multe, dar s-a deschis o ferestruica in care ma intreba daca imi convine cu 50Mb sau vreau mai mult si a asteptat pana dimineata raspunsul, asa ca...
E bine si asa, vad ca merge mai repede... Oricum ma mai gandesc la dc++ pentru ca sunt peste 2 Gb si nici contul asta nu e asa de incapator. Atunci ori mai facem unul ori dc++.
Tu ce spui?
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
31+ (33 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
gabriela_s spune:
neata fetelor!
imi pare rau ca nu am putut sa ajung ieri dar ,in ciuda tineretilor mele,m-a lovit din nou o criza de discopatie (nu e prima oara) si cine a patit-o stie ce nasol e
ieri am ramas intepenita ,abia m-am tarat pana in pat,astazi vad ca ma doare mai rau cand stau intinsa decat cand stau in fund,e o ciudatenie.din pacate nu pot sa iau (si nici nu vreau )nimic sa imi treaca mai repede durerile astea,asta e.
va pup 
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
34+
sraluca spune:
Ce liniste e azi pe forum. Unde sunte-ti fetelor? Inca va refaceti dupa clatitele de ieri. Eu m-am trezit de la 7 ca de obicei, mancat, spalat si acum m-a luat cu somn. Cred ca ma duc sa trag un somnic ![]()
Ne vedem mai tarziu
Va pup
sraluca
33+
anis spune:
Fetele...sa va zic ca ieri am fost pe drum spre intalnire..si m-am intors??!! Pur si simplu m-au apucat in timp ce conduceam niste contractii nene, mi se facea intr-o parte ca o portocala mai mare si ma durea f tare.M-am intors am lust niste gynipral si am stat in pat......
Mai vreau o intalnireeeeeeee!!!!!!!!!!
AniS
31+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ylilimic spune:
flavia - stiu ca nu esti singura cu gemeni, dar pe restul fetelor nu mi le amintesc (nick-ul); m-am impiedicat pe net de un carucior numai bun pentru voi:
http://www.toyz.ro/carucioare/babideal/carucior-duodeal-pentru-gemeni/
Liliana
31+ (33 + ale dr) cu
ylilimic spune:
carucioare - de fapt sunt handi rau
! cred ca mai sunt fete care nu au luat carucioare sau cumparaturi in general, asa ca intrati pe http://www.toyz.ro.
catalina- te astept pe mess
Liliana
31+ (33 + ale dr) cu
anis spune:
Si de azi dimineata am luat 2 no spa...nu stiu ,da' sunt un pic ingrijorata, e f tare burta.
AniS
31+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
cristia spune:
Buna fetele!
Multumesc frumos Aelita, AnaAlx, Criss, Bits, Catalina, Mariana (f documentat raspunsul - multu inca o data),
m-ati mai alinat
Imediat de am scris ieri am fugit la dok (m-a chemat cand a auzit ca bb nu mai misca cum misca de obicei).Partea proasta e ca mi-a confirmat ca intr-adevar s-a intors cu capu sus (desi echo de acu doua saptamani arata ca era angajat frumusel pentru nastere).Partea buna e ca bb e bine si vioi doar ca din cauza pozitiei (capu sus dar totusi usor transversal) nu mai are spatiu de miscare - nu mai poate da din picioare asa cum o facea pana saptamana trecuta.Principala mea preocupare zilele astea va convingerea lui bb sa revina la pozitia cu capu-n jos.
Salina: bafta la doctor!
Am vazut numai burtici frumoase la intalnire pe care imi pare rau c-am ratat-o (nu mi-am permis sa vin intrucat bb 1 e racit si va puteam da virusi; insa chiar daca nu ar fi fost problema de virusei cu alergatul la dok de ieri cred ca oricum as fi contramandat).Nu sunteti mai fetelor grase bagati-va mintile in cap! Messa: e normal sa creasca fundu ca sa contrabalanseze burta
Tu vrei fund play mate (de alea din Play Boy) si burta mare?
Nu se poa!
Ylimic: fotomodel nu somaleza; burtik e absolut OK
Un gand bun pentru nepotelul tau si parintii lui!
Gabriela S : multa sanatate! Masajul crezi ca poate ajuta? Stii ca eu ma vaitam acu ceva vreme de dureri nasoale de sold.Le-am venit de hac facand in fiecare zi miscari usoare de gimnastica in special, pentru spate: rotiri, rasuciri cat mai bland cu putinta.Si mai ajuta balansarea bazinului, tot usoara - asta am citit in Cartea Viitoarei Mame.
Ralu, Amaya: si la mine tremura burta cateodata; la fel facea si la prima sarcina si atunci ma panicam teribil; acu' sunt relaxata (desi tot nu pricep ce face bb
)
Va pup tare,
Cristiana cu
Andrei (29Sep04) si
29+